Monday, October 2, 2023
HomeGenelBinjaket me arrítje, Dashin do ta kene zíli per fatin/ Yjet parálájmeron...

Binjaket me arrítje, Dashin do ta kene zíli per fatin/ Yjet parálájmeron keto 4 shènja

Mèri ka dhènë lajme të mira për shènjat e hòròskòpít. Ajo thòtë se për 5 ditë do lèmë mbrápá tònet e ùlùra apo ndjènjèn e asaj idèsë që ëndrrát djhe planet e jetës nuk na realizohen. Ekùilíbrín do ta gjèjmè me shume nga nèsèr dhe vetem me ata qe na mbájne me dáshùri dòrèn.

E thènë kështu për dáshèt, këto janë dítët e fùndít ku dùhèt te ùshtròni shume kùjdès ne detajet e punes apo kùjdès ne dèbáte qe mùnd te bèní me dike qe ju lídh pùna e përdítshme. Lajme të mira për dèmát se ju víjnë bèkíme dhe tani mùnd te shplòdhèni pak pási me pas ju prèt puna dhe shùme gjèra qe dùhèt te ekùilibròni ne jeten e perditèshme dhe ne pùnen tuaj.

Bínjakë të dashùr, disa çèshtje qe lídhèn me familjen dhe punen qe ka te bèjè me lígjín këto ditë do márrín ngjýrimín e fùndít apo do jèpni bètèjèn e fùndít párá se te víjne dite te bukùra. Gafore, ju jèni ne nje moment ku ju do kùptòni sa ka pásùr sùksès strátègjía juaj. Lajmet apo kòmùnikímet qe keni dhène e bèrè gjatë muajit te 8do dùkèn deri ku káne zènè vend.

- Advertisement -

Për shènjën luan, nje mùndèsi per te bèrè biláncet e fítímeve do bèhèt nga ju ne këto ditë dhe kjo do jete mùndèsía e fùndit per kète periudhe per t’i páre gjerat më me kùjdès. Të líndùrit vírgjèrèshë, kèni edhe nje mùndèsi te mèrrèni me veten dhe te vèndòsni te párát kèrkèsat tuaja me vèndòsmèri. Ne te kùndèrt nga fùndi i tetorit, ju nxjèrr gjera te tjera párá dhe nuk do kèni me mùndèsi.

Lajmet për peshoret janë që do pèrpíqèni te mbùshèni shpírtèrisht dhe te bèni mire llògárite tuaja párá se te dèkláròheni neser më hápùr dhe drèjte per drèjte me kèrkèsat tuaja. Për akrepát, dita e fùndit ku dùhèt te permbùshni edhe disa detýríme apo te bèni disa tákíme apo dhe nje márrevèshje e cila do ju drèjtòj gjate muajve te verës.

Ju që jèni të shígjetárit, në rást se ènde nuk e kèni márre nje pròpòzím pune për 2 ditë ju jèpet mùndèsía ta mèrrni, por edhe ju dùhèt te jèni me kembengùlès ne ate qe kèrkòni ne kárrière e jete persònale. Për bricjápín, tashmë janë ditët e fùndít të kònfírmímit te nje lájmi lígjòr apo te nje pune qe lídhèt me udhetim jáshte vèndit. Nese e árríni atèhère qùhet periudhe e sùksèsshme për ju.

- Advertisement -

Dhe pak mbètèt që ju ujorët te çlíròheni psíkòlògjíkísht nga nje pèrditèshmèri e lòdhshmè apo e fíksùar ne gjèra qe ju mbánín nen prèsíòn dhe nen díktátin e se perkrýerès. Miqte dhe perkráhèsit e peshqve nga nèsèr do duket sa te dèvòtshem dhe te sùksèsshem ishin me ju. Do kùptòni edhe këto ditë qe kèni ákoma nèvòje per nje pártnèritet apo báshkepùnim.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments