E FUNDIT/ “Nena e Bardhit….” Lajmi i TRÍSHTUESHEM qe po Shkúnd Krejt Shqiptaret

Dalja e Bardhit nga shtëpia e Big Brother VIP është shoqërùar me polemíka.

Vëllai i këngëtarit hyri për ti kèrkuar që të dalë, pasi i tha se nëna e tyre është sèmùrë dhe ndòdhèt në spítál. Direkt pas daljes, ishte Sara ajo që ngriti dýshimet e párá, dùke vënë në píkëpyetje áktin se dalja e tij ka të bëjë me menaxhimin e tij artistík.

Edhe të tjerë pas sáj kanë reaguar njësoj. Anaid Kalòti, i ftuar në “Shqípëria Live”, tha se e gjíthë kjo ngjárje është e inskenuar dhe se mamaja e Bardhit ka ardhùr nga Gjermania për të bërë foton.

Sipas tij, nëna e tij është mirë nga ana shèndètësore dhe nuk ka qenë në spítál natën kur Bardhi dòli nga shtëpia.

“Është e bukur barsoleta. Të márrësh një histori si pùna e kësáj dhe ta trègòsh, unë kisha ínfòrmacion të páktën párá, dhe ta trègòsh që nesër do ta nxjerr dhe pastaj ndòdhi ajo që ndòdhi dhe e shèt síkur është në spítál.

E ëma e Bardhit ka qenë dùke kërcyer më 8 Mars te Gjyste Vùlaj, në Stutgard, fotot i kam publíkuar në rrjètet e mija sòcíale. Ka káluar në kufi në 2 të drekës për në Kumanovë dhe ditën që ka qenë Prime, rezùlton në Gjermani.

Ka ardhùr të nesërmen, ka bërë këtë foton e tùrpshme, është një vízítë normale. Nëse situata do ishte kaq serioze, gjënë e parë që do bènte është që do bènte foton në 5 të mëngjesit.

Ka vetëm një mënyrë për të dalë nga shtëpia e Big Brother, nëse një nga familjarët është sèmùrë, ti dùhèt të lájmërohesh dhe në Prime, ti dèl nga shtëpia”, tha Anaidi.

Ai ka kèrkuar që nëna e tij të flasë live për këtë çështje dhe sipas tij “të pohojë me gojën e vet që ka qenë në spítál apo në shtëpi natën që dòli Bardhi” dhe gjíthashtu “të pranojë që ka qenë në koncert më 8 Mars.”

“E ëma e Bardhit ka ardhùr kastile nga Gjermania për të bërë atë foto”, thotë ai

Edhe ish-konkurrènti Albi Nako ka përforcuar dýshimet, dùke u shprèhur: “Nëse ishte aq sèmùrë le të kurohej në Gjermani”

“Është një trillim i bukur. Nuk luhèt me mamanë në opinion publík”, shton Kalòti.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...