Saturday, June 3, 2023
HomeGenelVjen kèrcenimi ne BBV: Çohu moj dil, Nxèhen gjákrat, kjo banore po...

Vjen kèrcenimi ne BBV: Çohu moj dil, Nxèhen gjákrat, kjo banore po sùlmon kèq

Duket se Luizí e ka harrùar shoqërinë që ka patur me Efin dhe nisur nga “sínjalet” e Kiarës ka fílluar ta sùlmojë.

Në një debát që ka patur dýshja në ballkon, Luizí e ka përgëzuar efin për lojën që është dùke luajtur. Sipas tij Efi po pèrdor “kártën” e víktimës por në një tjetër formë nga çfarë e kanë pèrdorur banorët e tjerë.

Ndërkohë që në debát e sipër, Luizí I ka treguar derën Efit, teksa e ka nxitur që të dalë nga shtëpia.

Luizí: Çohu moj dil siç dalin të gjíthë.

Efi: Po nuk më intereson ore të dal. Ajo që dua të them unë është që unë nuk pèrdor çdo lloj forme për t’i nxjerr jashtë banorët.

Luizí: Unë e di çá forme po pèrdor dhe unë të hèq kapelen bravo të qoftë. Njerëzít jashtë të shofin ndrýshe, Nita shíkon ndrýshe…

Efi: Zëri jot ka dëshirë të ndíkojë tek ata njerëzít jashtë, për ta menduar ashtu si do ti. Por nuk po më intereson fare, sepse kjo është mënyra e lojës time.

Luizí: Si lojtare bravo të qoftë. Unë nuk po të bëj prèsion, as po të them ‘kur të dal jashtë…’.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments