Saturday, June 3, 2023
HomeGenelBukùria Oltës tròndit luanin e Shqíptarëve: “Aman mbýlli këmbët se na mbýte”

Bukùria Oltës tròndit luanin e Shqíptarëve: “Aman mbýlli këmbët se na mbýte”

Në mbrëmjen e káluar, u transmetua në kanálin Top Channel programi “Post Big Brother”, ku u zhvilluan debáte të shumta midis ish-banorëve dhe opinionistëve të reality show-it.Në një moment kur po diskutohej në lídhje me mbështètjen e opinionistëve ndáj ish-banorëveve, Efi Dhèdhes i drejtohèt Olta Gixharit dùke thënë “mbýlli këmbët moj”.

Këtu hyri edhe Luiz Ejlli, i cili i tha áktores “të mbýllë këmbët se i mbýti”.Olta u drejtohèt atyre dùke pyetur “kush?” dhe Luizí i përgjígjet “Ti. Si në Prime”.Aktorja mbánte një fùstan të zí në mbrëmjen e káluar, dhe dùket se në një moment ka harrùar se çfarë kishte veshur dhe ka qëndrùar lirshëm në kárrige.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments