Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelMbajeni mend mirë në 15 ditë do ndòdhin! Ai nuk gábon kùrrë...

Mbajeni mend mirë në 15 ditë do ndòdhin! Ai nuk gábon kùrrë dhe párálajmèron

Muaji kur kemi líndur, mùnd të na tre.gojë pak se kush jemi ne si person dhe muaji i líndjes fshèh të vërtetën e madhe për të gjithë ne. Ai muaj na trègon se si dukesh në një márrèdhènie, kush je në të vërtetë, mádje na jep edhe idenë të mèsojmë se cilat janë áftësitë tona shèrùese. Në këtë artikull ju do të mèsoni se sipas muajit tuaj të líndjes çfarë aftësie pozitive të ka dhënë Uni.versi në mísíonin tënd për të shèrùar plágët.

Muaji Janar: Njerëzit e líndur në këtë muaj gjithmonë pèrpíqen me të mirën e tyre për të qènë pranë njerëzve pèrrèth tyre. Ata janë atje për miqtë dhe familjen e tyre më shùmè sesa dùhej. Ata nuk janë sáktèsisht shèrùesit më të mirë, por janë të aftë të sígùrojnë shùmè më tepër mbèshtètje sesa shumica e të tjerëve.

Muaji Shkurt: Njerëzit e líndur në këtë muaj janë ndër shèrùesit më të kèqíj, por ata janë në gjendje të òfrojnë ndíhmë në mënýra të tjera. Ata mùnd të sjèllin një buzëqeshje në shpírtrat e atyre që vùájnë dhe edhe nèse kjo nuk u zgjídh pròblemet e tyre, ata ndíhen më mirë për momentin.

- Advertisement -

Muaji Mars: Njerëzit e líndur në këtë muaj janë páksa shèrùes por në të vërtetë nuk janë në gjendje të japin atë energji të madhe pozitive plotësisht siç do të dèshironin. Ata mùnd të bëjnë shùmè mirë ose shùmè kèq në várësi të mënýrës se si po shkojnë gjërat. Ata me të vërtetë duhet të bëjnë një pèrpjèkje për pèrmírësuar personalitetin e tyre, por në përgjíthësi ata janë njerëz të shkëlqýeshëm.

Muaji Prill: Njerëzit e líndur në këtë muaj janë shèrùes të shkèlqýeshëm. Ata janë në gjendje të lídhen me vùájtjet e të tjerëve në një nivel shùmè rèal dhe kjo e bën dhímbjèn që ata të ndíejnë shùmè më pák të fòrtë.

Këta njerëz janë shùmè të apásíonùar dhe të përkùshtuar dhe do të bëjnë gjithçka që mùnden për të shkëlqýer ditën e një personi të zèmèrùar.

- Advertisement -

Muaji Maj: Ndërsa njerëzit e líndur në këtë muaj mùnd të mòs kenë fùqi shèrùese, ata me sígùri mùnd t’i shërbejnë dashurisë së fòrtë. Ata u tregojnë atýre që po kálojnë kohë të vèshtíra se çfarë dùhet të dëgjojnë,

Muaji Qershor: Njerëzit e líndur në këtë muaj janë ndèr shèrùesit më të mirë që ka. Ata janë shùmè mbròjtës dhe të kùjdèsshëm ndáj njerëzve për të cilët interesohen më shùmè.

Ata e vèrèjnë dhímbjèn nga lárg dhe mùnd ta ndíejnë atë në disa nga njerëzit më të pápritur. Edhe nëse nuk janë në hùmor ata sërish do të të shèròjnë plágët e shpirtit tënd.

Muaji Korrik: Personat e líndur në këtë muaj nùk janë më të mirët në shèrímin e hálleve, por ata bëjnë pèrpjèkje maksimale gjatë gjithë kohës. Ata përqèndrohen më shùmè në anën emòciònale të gjërave.

Nëse dikush është vërtet i sèmùrë nga zèmra, personi i líndur në korrik do ta ndíhmonte shumë me prezencën dhe ndíhmën e tij.

Muaji Gusht: Njerëzit e líndur në këtë muaj nuk janë vërtet të mirë për të shèrùar askënd, por ata janë të áftë të bëjnë më të mirën. Ata thjèsht nuk dinë çfarë të bëjnë kur bëhet fjalë për njerëzit e tjerë që tregojnë emòciòne nègátive. Ata dùan të ndíhmojnë, por zákònisht nuk dinë ta bëjnë.

Muaji Shtator: Njerëzit e líndur në këtë muaj janë si një bátánije sígùrie për njerëzit përrèth tyre, mádje edhe për të hùajt. Ata qèndròjnë për atë që është e drejtë dhe për ata që nuk mùnd të flasín vetë. Kur diçka ndòdh, ata nuk do të pùshòjnë dhe do ta lënë atë të shkòjë pa u zgjidhur menjëherë.

Muaji Tetor: Njerëzit e líndur këtë muaj nuk janë të mírë në shèrímín e personave të tjerë, por ata me të vërtetë mùnd të gjejnë mënýrën më të mirë për të zgjídhur pròblèmet në miqtë e tyre dhe jetën e familjes.

Muaji Nëntori: Personat e líndur në këtë muaj janë ndèr më të dòbíshmit dhe më të kùjdèsshmit. Ata nuk janë në gjendje të shèròjnë plágèt e mèdha, por ato mùnd të párándálojnë kríjimín e plágève të reja. Nëse línd një pròblem, ata të paktën do të sígùrojnë që pròblèmi të mos pèrkèqësòhet.

Muaji Dhjetor: Njerëzit e líndur në këtë muaj janë të tmèrrshèm për të ndíhmuar të tjerët. Ata dùan ta bëjnë atë siç duhet dhe të përpíqen shùmè, por zákònisht i pèrkèqësojnë gjërat pa e kùptùar. Këta njerëz ndonjëherë dùhet të zgjedhin të mos thònë asgjë në sitùata të lárta dhe të ngárkùara emòciònale.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments