E FÚNDIT/ PENÁLIZOHET Banori, TCH e “Nxjérr” Jashte BBV3, Loja Shkáterrohet

Gjatë një bisede të zhvilluar mes

banorëve ditën e djeshme,

njëri prèj konkurrèntëve siç dùket ka bërë një veprim që mùnd ti kushtojë shumë.

Bëhèt fjalë për Fation Kuqarin, i cili është shprèhur se Ilnisa ka antipati të madhe jashtë shtëpisë.

“Dhe Ilnisa ka antipati të madhe jashtë, s’i dihèt, të katërta janë të rrezíkuar”, është shprèhur Fationi gjatë bisedës lídhùr me të nominuarat e javës.

Por siç dihèt nga rregùllat e këtij formati, askush prèj konkurrèntëve nuk dùhèt t’u rrëfejë ínfòrmacione prèj jashtë shtëpisë.

Nëse do ketë pènalizím për Fatjonin,mbètet për t’u parë natën e së shtunës.

Leave a Reply