Monday, October 2, 2023
HomeGenelPrisni 6 dite “bòmbè” për finánca dhe per shèndèt për këto shènjat...

Prisni 6 dite “bòmbè” për finánca dhe per shèndèt për këto shènjat lárg mágjive

Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme DASHE, ne cdo aspect , fíllon një javë shumë e rèndësishme dhe intensive në nivel ástròlògjík pasi gjatë sáj dhe konkretisht më 19/11 do të ndòdhë Hëna e Plòtë dhe eklipsi Hënor në aksín Dem – Akrep. Ky eklips mùnd të ngrejë çështje që kanë të bëjnë me ekonomin  tuaja, sígùrinë financiare – dhe jo vetëm – si dhe menaxhimin e çështjeve të tilla.

Kendet johármoníke te Jupiterit në shenjën e Ujorit me “dritat” e eklipsit trègòn se mùnd të ketë tendencë për vlerësime të gabuara në lídhje me të ardhùrat, shpenzímet dhe ekonomin tuaj në përgjíthësi. Mundohuni të shmángni disa vendime përfùndimtare dhe shqyrtoni me kùjdès të gjítha të dhënat, veçánërisht ato që lídhen me çështjet financiare.

Demi Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect, ju jeni protagonist i këtyre ditëve pasi më 19/11 do të ndòdhë eklipsi i Hënës së Plòtë/ në boshtin tuaj (Demi – Akrepi). Do të ndíkojë më shumë tek ju që keni lindur në dhjediteshin  e tretë – sidomòs tre ditët e fùndít të shenjës suaj të hòròskòpit – dhe dùket se do të nxjerrë në pah çështjet që shqètësojnë fùshën e márrëdhënieve ndërpersonale.

- Advertisement -

Lëvízjet e disa njerëzve të dashur mùnd t’ju japing nje lájm jot e qárt dhe më pas t’ju irritojnë dhe t’ju bëjnë të mèrrni vendime që do të përcáktojnë vendimin  e márrëdhënieve dhe báshkëpùnimeve. Mundohuni të mòs mèrrni vendime të nxituara, veçánërisht nëse ato vijnë nga disa tènsíone të momentit.

Bin jaket Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect ,një javë gjatë së cilës eklipsi i Hënës së Plòtë që do të ndòdhë në aksín Demi – Akrep më 19/11 do të japë një prezencë potenciale dhe do të ngjyros emocionet dhe energjínë e ditëve tona.

Vëmendja juaj dùket se është e përqendrùar në pèrditshmërinë tuaj, mùnd të ketë disa ndrýshime në të të cilat nuk do të fíllojnë nga ju por do të vijnë si një nèvojë urgjènte. Sa më tolerantë dhe pranues të jeni për të ndrýshuar – qoftë edhe në minutën e fùndít – dhe për disa detyrime shtesë që mùnd të lindin ose në pùnë ose në jetën tuaj të pèrditshme, aq më lehtë do të jetë të dilni pa u dèmtuar nga tènsíonet këtë javë.

- Advertisement -

Gaforrja Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect, ngjárja krýesore dhe shumë e rèndësishme ástròlògjíke e kësáj jave është Hëna e Plòtë / Eklipsi Hënor i cili do të ndòdhë më 19/11 në aksín Demi – Akrep. Edhe pse këto dy shenja janë miqësore me ju, energjía e eklipsit do të jetë e tillë që mùnd të kríjojë tènsíon tek ju, veçánërisht në mendimet tuaja dhe çdo gjë që ka të bëjë me ndjenjat tuaja.

Ju mùnd të mendoni se nuk është e lehtë të menaxhoni disa situata emocionale, veçánërisht nëse ka pròblème me të káluarën. Sa më shpèjt t’i zgjídhni këto çështje, aq më lehtë do të jetë të qetësoheni emocionalisht dhe të mòs keni tènsíon të brèndshëm.

Luani Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect ,këtë javë që mùnd të mendoni se ka disa çështje që kanë të bëjnë ose me disa çështje familjare ose me ato profesionale, të cilat ju shkáktojnë shqètësime emocionale dhe ndoshta stres.

Eklipsi i Hënës së Plòtë që do të ndòdhë këtë javë në boshtin Demi – Akrep do të kríjojë një ekzagjerim në shqètësimet, mendimet dhe ndjenjat tuaja, gjë që do të ndíkojë në mënyrën se si i shihni gjërat. Mundohuni të mòs e lini veten të josheni nga ekzagjerimet dhe skenarët që mùnd të bèni dhe të kríjoni emocione nègátive pa të dhënat për t’i mbështètur ato.

V irgjeresha Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect , fíllon një javë me lèvízshmëri të madhe pasi dùket se lájmet, tákimet, komuníkimi dhe ínfòrmacioni do të vijnë me ritme të stuhishme këto ditë. Eklipsi i Hënës së Plòtë që do të ndòdhë më 19/11 në aksín Demi – Akrep trègòn se mùnd të mèrrni një vendim të rèndësishëm këto ditë që lídhèt me një çështje lígjore, çështje studimore apo një udhëtim të rèndësishëm për ju.

Këto lloj çështjesh do të trájtohen nga eklipsi dhe diskutimet rreth tyre do të márrín drejtimin. Mund të ketë disa mòsmárrëveshje me njerëz që janë ose në mjedisín tuaj të afërt ose më të gjerë, përpiquni të mòs i lini të bèhen tènsíone. Gjithashtu këto ditë dùhèt të jeni të kùjdèsshëm kur udhètoni dhe të mòs vraponi, sadote  shpèjtë të jeni me makin .

Peshoret Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect , këtë javë mùnd të ndjehèt se ka një atmòsferë të veshtir disi në një kontekst të përgjíthshëm, diçka që mùnd të kríjojë introversion. Hëna e Plòtë/Eklipsi Hënor që do të ndòdhë më 19/11 në aksín Demi – Akrep -por ndíkimi i tij do të nisë që në fíllim të javës- mùnd të nxjerrë në pah disa nga shqètësimet tuaja më të thèlla që do të ndíkojnë në humorin tuaj.

Mundohuni të mòs ùshqeni mendime nègátive pasi në këtë mënyrë do të ruani optimizmin tuaj. Nëse ka çështje që lídhen me sektorin financiar, veçánërisht nëse ato vijnë nga e káluara, trègòni interes për to në mënyrë që t’i zgjídhni ato.

Akrepi Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect , kjo javë do të jetë shumë i rèndësishëm pasi eklipsi i Hënës së Plòtë që do të ndòdhë më 19/11 në boshtin tuaj (Demi – Akrepi) trègòn se do të ketë ngjárje që do të jenë ose rasti ose arsyeja për të vèndòsur me zhvillimin e márrëdhënieve personale ose profesionale.

Ekzíston mùndësia që ju të mendoni se një cíkel është i mbýllur, por mbáni mend se sa hapet një cíkel  ku mbýllet një tjeter . Para se të mèrrni ndonjë vendim – veçánërisht nëse ai ka të bëjë me fùshën e márrëdhënieve ndërpersonale – vlerësoni me kùjdès të dhënat e disponueshme. Katerkendeshi  i Jupiterit nga shenja e Ujorit me “dritat” e eklipsit trègòn se ekzíston rrezíku i nënvlerësimit të disa situatave.

Shigjetaret Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect ,kjo javë dhe konkretisht më 19/11 do të ndòdhë eklipsi i Hënës së Plòtë në aksín Demi – Akrep, i cili mùnd të nxjerrë në pah disa çështje të së shkùarës në të cilat ka disa çështje pèzùll.

Surprizat do të jenë një komponent i kësáj jave, në ákt dùket se mùnd të ketë të dhëna të reja për një çështje pùne. Ju mùnd të mendoni se njerëzít përreth jush nuk mùnd t’ju kuptojnë dhe të dëgjojnë nèvojat tuaja emocionale. Mos lejoni që ndjenja të tilla të shprèhen me tènsíon, pasi dialogu është ai që më së shpeshti zgjídh çështje të tilla.

Bricjap Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect ,me Hënën e Plòtë / Eklipsi Hënor që do të ndòdhë më 19/11 në aksín Demi – Akrep por ndíkimi i tij do të nisë nga fíllimi i javës, dùket se do të bèni disa rishíkime të cilat krýesisht do të kenë të bëjnë me fùshën romantíke.

Ju mùnd të mendoni se jeni në një udhëkrýq ndrýshimi dhe se nèvojat dhe prioritetet tuaja emocionale do të luajnë një rol. Mundohuni të mòs mèrrni vendime impùlsive sidomòs për çështjet e zemrës këtë javë, pasi rrethanat ástròlògjíke që do të ekzístojnë, dèmtojnë stabilitetin dhe sjellin surpriza.

Ujor Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect, këtë javë dùket se do të shfaqen disa detyrime familjare apo disa çështje që lídhen me shtëpinë apo me të afërmit tuaj. Eklipsi i Hënës së Plòtë që do të ndòdhë më 19/11 në boshtin Demi – Akrep mùnd të kríjojë shqètësime práktíke ose emocionale. Mundohuni të shmángni tènsíonet këto ditë pasi ato do të kríjojnë distancë emocionale me të dashùrit tuaj. Është ákt që mùnd të ketë çështje që do të nxísín polemíka, por ju do të fitoni nëse i kaloni.

Peshq  Nje jave sa me te lumtur dhe te begate ju urojme ne cdo aspect ,këtë javë me Hënën e Plòtë/Eklipsín Hënor që do të ndòdhë në aksín Demi – Akrep më 19/11, dùket se do të kèrkoni shoqërinë e njerëzve që njihni, të cilët mùnd të kuptojnë shqètësimet dhe nèvojat tuaja.

Kontákti emocional do të luajë një rol të madh për ju dhe humorin tuaj këtë javë, ndáj përpiquni të kaloni sa më shumë kohë të mùndeni me të dashùrit tuaj. Ju mùnd të jeni të preokupuar me disa çështje që shqètësojnë njerëzít në mjedisín tuaj të afërt, në disa raste është e mùndur që ju të dùhèt të ndërmèrrni veprime áktive për t’u zgjídhùr.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments