Çudi e madhe! Dhëndri íkën me ‘píshman’ të márrë nusen, shkrími te tárga do ju shkríjë së qèshuri

Dásmát në vendin tonë víjojnë të përcjèllin mesazhe të veçanta, ndërsa vite më párë mùnd të ndòdhte rrallë që të mos shòqërohej me diçka për të cílën të ftuarit nuk do ta hárrònin shpèjt. Disa nga ritet që pèrdoren në evènte të tilla kthèhen në ‘míte’ dhe rrëfenja midis njerëzve, ndërsa ndòdh që siç thotë … Read more