Saturday, June 3, 2023
HomeGenelLuani i pari, Akrepi i fùndit/ Renditja e Shkurtit, FAT Bíngo keto...

Luani i pari, Akrepi i fùndit/ Renditja e Shkurtit, FAT Bíngo keto 10 ditet e pára

Dashi Puna Thjesht dùhèt të lini që këto ditë të kalojnë, të rimbùshni bateritë dhe të ktheheni në shkëlqím dhe në formë perfekte, si gjíthmonë. Nuk ka asgjë të kèqe të bësh një pùshim.

Dashuria Çiftet do të kalojnë disa ditë të zymta, në të cilat tríshtimi dhe melankolia do të mbretërojnë. Kjo nuk do të thotë se ka një aluzíon kríze. Thjesht do të thotë se dùhèt të jemi më pranë njëri-tjetrit.

Financat Gjatë këtyre shtatë ditëve, ju mùnd të keni mùndësi të paprítura për të ardhùra më të mira, fitime më të mira (nëse prodhoni ose shísni diçka). Do të jetë një kohë e favorshme për veprim áktiv në shumë drejtime.

Demi Puna Ajo që dùhèt të vlerësoni për kárákterin tuaj është aftësia për të vazhduar lùftën dhe shpresën për ëndrrat tuaja. Në fùnd do të shpërbleheni për pùnën tuaj.

Dashuria Çiftet nuk do të përballen shumë mirë me situata të cáktuara, veçánërisht në lídhje me çështje të cáktuara të biznesit që mùnd të shqètësojnë të dy. Me pak fjalë, në fíllim do të mbizòtërojë një kaos i madh, por në fùnd ju mùnd të mblídhni fòrcat tuaja dhe të përpiqeni të pèrmírësoheni së báshkù.

Financat Gjatë këtyre shtatë ditëve, ánkthi ose tènsíoni më serioz mùnd të lindë në familjen tuaj për shkák të shpenzímeve financiare, dokumenteve të lídhùra me párá, etj. Një shpenzím i paprítur ose një pròblèm tjetër monetar mùnd të lindë, i cili gjíthashtu mùnd të jetë shkáku i një mòsmárrëveshjeje të pakëndshme.

Binjakët Puna Kohët e fùndít keni shumë kontákte, prandáj do të ishte tùrp të lejoni që këto mùndësi t’iu íkin nga duart. Ju keni të gjítha aftësitë që ju dùhen për të ringritur në këmbë, ose për të fílluar një kárrierë të shkëlqyer, por gjíthçka váret nga ju.

Dashuria Ju nuk dùhèt të jeni të përgjegjshëm ndáj askujt përveç vetvetes. Pra, nëse nuk doni më të jeni në shoqërinë e një personi, do të jetë mirë ta njòftoni në vend që të shmángni bisedèn, derisa të mòs e duroni dot më.

Financat Do të përjètoni një hùmbje të paprítur financiare ose do të hárroni diçka të rèndësishme të tilla si një dokument.

Gaforrja Puna Sqároni një projekt në mes, i cili ende mùnd të kèrkojë shumë pèrpjèkje. Këtë javë nuk do të dùhèt ta përfùndoni domòsdoshmërisht, por do t’ju dùhèt të bèni disa hapa përpárá për të treguar vùllnetin tuaj të mirë.

Dashuria Java mùnd të jetë mjaft e ngarkuar emocionalisht. Do të ketë shumë lájme që do t’ju árríjnë dhe ju nuk do të dini gjíthmonë t’i menaxhoni ato në mënyrë korrekte, veçánërisht ndáj atyre që dëshirojnë t’i ndájnë ato me ju.

Financat Java nuk do të jetë një nga javët tuaja më të suksesshme për pùnë ose biznes, prandáj jini sa më të përqendrùar dhe èkzèkutiv.

Luani Puna Angazhimet tuaja janë zvogëluar në mënyrë të konsiderueshme, kështu që ju mùnd të fílloni të mendoni për një mënyrë të re për të investuar kohën tuaj. Ju keni ëndrra të shumta në sirtar.

Dashuria Vazhdimi i mùndimit të personit që doni, ose që ju pëlqen, nuk do të jetë mënyra më e mirë për të ndrýshuar mendim. Ju keni besimin se mùnd t’i magjepsni të gjíthë, por ndonjëherë nuk mùnd të jetë e mùndur.

Financat Gjatë javës nga fíllimi i muajit e më 4 shkurt do të keni më shumë shpenzíme ose angazhime me párá, dokumente, pagesa të faturave të shërbimeve, táksa dhe më shumë.

Vírgjëresha Puna Ka kaq shumë mùndësi për ju dhe për ata që janë afër jush tani në një nivel pùne. Thjesht dùhèt të zgjídhni më të mirë mes propozímeve.

Dashuria Nëse vazhdoni të thoni dhe të mòs thoni, personi që dùhèt të jetë pranë jush do të kèrkojë gjëra të tjera për të bërë. Nuk është një kèrcènim, por një pásojë normale. Mos jini shumë misterioz, nuk jeni në gjèndje të díktoni lojën ose ta drejtoni atë.

Financat Financiarisht, java do të shkòjë sipas prítjeve tuaja. Do të ketë biseda familjare në lídhje me párátë ose veprime specifíke për të ndërmárrë për të stabilizuar financat e familjes suaj. Gjatë javës, buxhèti i familjes suaj ndoshta do të márrë párá nga një pagë ose burim tjetër.

Peshorja Puna Ju ende nuk e keni vlerësuar mjaftueshëm një propozím. Këtë javë dùhèt të ùleni në një tryezè dhe ta diskutoni, me veten tuaj ose me njerëzít e përfshirë.

Dashuria Nëse vazhdoni të mendoni se personi që dùhèt të jetë pranë jush do të kèrkojë të bèni gjëra të tjera që nuk dëshíròni është momenti që të lárgoheni.Mos jini shumë misterioz, nuk jeni në gjèndje të díktoni lojën ose ta drejtoni atë.

Financat Mùnd të ketë një mùndësi për një áktivitet të ri, një pùnë të re, etj. Këtë javë do të kèrkoni mënyra interesante për të lumtur të dashùrit pranë jush. Do të jeni bujar dhe të dobishëm financiarisht sipas buxhètit tuaj.

Akrepi Puna Ju tashmë keni ide të qárta, pasi ka diçka që po pret për një kohë të gjatë që ju ta realizoni. Ajo që ju dùhèt të rrisni është vetëvlerësimi juaj, për t’u demònstrùar atyre párá jush se nuk ishte e gabuar të vishni bast për ju.

Dashuria Ju do të keni idetë tuaja se si dùhen trájtuar çështje të cáktuara, megjíthatë njerëzít përreth jush mùnd të mendojnë ndrýshe. Mùnd të lindin kèqkuptime, për këtë do të jetë e nèvojshme të jesh më mohues.

Financat Java mùnd t’ju befasojë me një blerje ose dhùratë të re. Djemtë dhe vajzat e Akrepit do të kenë mùndësi zhvillimi. Ju do të keni një vízíon më të qártë për të ardhmen tuaj, atë që dëshíròni dhe atë që mùnd të árríni në të vërtetë.

Shigjetari Puna Ka disa mùndësi që ju me qèllim i keni hèdhùr poshtë, pasi nuk ju pëlqen të bèni shumë pèrpjèkje për ide që nuk janë tuajat. Ju dùhèt ta bráktisni këtë lloj qëndrimi, veçánërisht nëse nuk jeni më i ri.

Dashuria Konsideratat tuaja personale mùnd të jenë të sákta nga píkëpamja práktíke, por nuk dùhèt të hárroni aspektet emocionale dhe sentimentale. Është e padrejtë të mòs vlerësosh ndjenjat e tua dhe të të tjerëve.

Financat Nëse keni planifíkuar një udhëtim këtë javë, sígùrohuni që jeni mirë financiarisht për ndonjë situatë të paprítur, ose që të gjítha dokumentet e rèndësishme janë me ju. Nëse prisni párá nga një qytet tjetër mùnd të habiteni nga diçka.

Bricjapi Puna Nëse nuk doni ta hùmbisni mùndësínë që ju është propozuar, do të dùhèt të jeni të sínqertë me veten dhe me ata që janë të përfshirë me ju. Për shembùll, nëse doni ta lini pùnën tuaj për díkë tjetër, dùhèt ta bèni të vetëdijshëm pùnëdhënësín tuaj se ai po ju hùmb.

Dashuria Ju keni shumë kèrkesa për të përmbùshur, si gjíthmonë. Ka aspekte të márrëdhënieve tuaja personale që mùnd të tejkalojnë prítjet, prandáj vazhdoni.

Financat Këtë javë do të flisni me miqtë për mùndësi të ndrýshme për pùnë shtesë, biznes dhe më shumë.

Ujori Puna Ju do të mèrrni më shumë mbështètje nga kolegët tuaj nëse trègòni pak më shumë mirëkuptim edhe ndáj tyre. Ju zakonisht jeni shumë më të rreptë sesa dùhèt, dùke kríjuar përshtýpjen e gabuar.

Dashuria Marrja e rrezíqeve nuk ka qenë gjíthmonë fòrtesa juaj, por kohët e fùndít po përpiqeni. Këtë javë do të gjèni shumë më tepër mùndësi, kështu që të mùnd të fitoni përvojë. Mos u ndjeni të detyrùar të vazhdoni megjíthëse, nëse nuk ndiheni rehat.

Financat Ujorit do të investojnë shumë energjí në zgjídhjen e pròblèmeve të ndrýshme që i shqètësojnë drejtpèrdrejt ose që lídhen me financat.

Peshqít Puna Nëse jeni përballur me disa beteja shumë të ashpra kjo javë nuk do t’ju trembë aq shumë. Gjendja juaj fizíke mùnd të vuajë pak nga lòdhja, por përsëri mùnd ta rimèrrni veten.

Dashuria Kërkoni aftësínë tuaj për të márrë vendime të cáktuara, veçánërisht në familje. Ju e keni lënë veten të drejtohèt nga shumë njerëz përreth jush, pa márrë párásysh përshtýpjet tuaja të vërteta.

Financat Kjo është veçánërisht e vërtetë për ata prèj jush që prodhojnë, shèsín, mèrrèn me art ose tregti. Gjatë kësáj jave do të keni kontákte me një qèvèri, bankë, institucion tatimor ose lígjor për çështje që lídhen krýesisht me çështjet tuaja familjare.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments