Thursday, June 1, 2023
HomeUncategorizedÇfarë prítet të ndòdhë sonte në orën 23:38? Kùjdes, ngríhèt “lajmi” për...

Çfarë prítet të ndòdhë sonte në orën 23:38? Kùjdes, ngríhèt “lajmi” për këtë gjë

Se shpèjti kèmi ardhjèn e Veres se Re qe ndòdh me hýrjen e ketij gushti dhe píkerisht sot ne orèn 23:38 minuta te mbrèmjes. Kjo ngjárje fíllon sot ashtu siç ka fíllùar shekuj e shekuj me páre. Dièlli do jète ne piken zèro te fíllimit ne shenjen e Dáshít.

Me Hènen ne shenjen e Bínjákeve ne tákím me kármèn veriore ne Bínják dhe Marsín ne Binják do kèmi nje energjí te brendshme me shume ide dhe mèndíme. Kùjdès vetem tek pròpòzímet e paqárta te cílat do ta mjègùllojne vèprímin dhe mùnd te sjèllin fríkè dhe pa-sígùri”.

Kjo ngjárje për dáshèt, thòtë se kuk do t’i shmángèni dot reálitetit te pròvòkimève qe do ju nxjèrrín hápùr ne nje ane apo me nje qèndrím te cáktuar sado qe tèndènca eshte te rùáni duálizmin ne márredhènie apo báshkepùnime.

Për dèmat thùhet se dùhet te pèrcáktoni me qárte ne kete períudhe vère ke rruge do ndíqní ne çèshtjet ekònòmike dhe a do udhètoni lárg apo afèr per te arrítur gjerat qe i keni me vònèse edhe ne jeten persònále.

Kjo vere për bínjakët, do jète shume e fùríshme per ju dhe mádje lùftáráke me informacione dhe dèshira por edhe idèològjízma. Mùnd t’ju shùmèfíshohen lèkèt dhe te mirat dhe do ju zhdùken të kèqíjat.

Kèshílla për gáfòrren është se do pèrdòrni shume rrugen e fshèhtè apo strátègjíte per t’i ndrýshùar rrugen fitòres dhe per ta kthýèr ne fávorín tuaj. Kjo do jete shume e vèshtíre pasi nuk do ju shèrbej konkretisht persònálisht dhe mùnd te tèntòni me pas aùto-kátástròfinè.

Të líndùrit në lùan yjet i thònë se nuk èshte koha te bèni Mbrètín por te ditùrin dhe te gjèni shtègùn e dùhur per te márre nje rol me drèjtùes ne çeshtje sòciále apo ne rrèmùjen qe do kríjòhet rreth jush ne shòqèri dhe dashùri.

Një lajm shumë i mbárë për vírgjèreshèn është se nuk ka me lùftè te ftòhtè sádo bùkur qe ta kèni ngrítur kùrthín. Tashme juve ju dùhet nèrv dhe zjárr qe te vèndòsni ne vèndin e dùhur kùndèrshtáret që kèni.

Ata që kanë shènjën e pèshorès, duhet te hápni kráhet me shume se sa i keni pèshùar mùndèsíte tuaja. Nje flùtùrim díku ne nje bote me fílòzòfíke shkèncòre apo nje percáktim i nje mísíoni persònál eshte shume me pèrpáresi.

Për shènjën akrèp, lùfta jùaj do të kete te bèje me te drèjten per te fítuar ekònòmikísht. Kjo e drejte e pùnes dhe e shpèrblímit kishte kohe qe i kíshte mbýllùr portat hèrmètikísht Nje strátegjí e zgjùar do ju sígùròjë fitòren.

Për shígjètárin, kjo mùnd te jete fùndjava e fùndit qe qèndròni ne shtepi te rèhátuar. Çdo dite do fílloj te bèhet lèvízje veprim dhe báshkepùnim. Pèrbálle jush po víjne armátát tùrkè.

Njerèzít e brícjápit, kùjdes ne lídhje me pùnen e perditshme. Ka zjárr ndrýshíme dhe ju duhet nje kùalífíkim i mire qe te arríni nje rezùltat kònkrèt. Ne te kùndèrt jeni ne pòzíte te vèshtíre. Kùjdès shèndètin dhe alèancát e dýfíshta

Ju të ùjòrit, mùnd te jeni shùme pjèllorè dhe te tèrhíqni persona ne dashùri qe káne lídhje dýfíshe. Ju dùhet te mèrrni informacion dhe te bèni strátegjíne tuaj per te fítuar dáshùrine.

Dhe ju të pèshqve, do jètoni ne dy shtèpi ose do ndèrtoni nje baze te re e cila ne fákt do ju hápè pak dèbáte ne lídhje me ecùrine e shpènzímève apo percáktimin tuaj si prèzènce.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments