Ç’fat i madh! Këto shenja e kanë fatin hálláll në Maj, Shènoni këto data – MediaNews
Genel

Ç’fat i madh! Këto shenja e kanë fatin hálláll në Maj, Shènoni këto data

Është data 10 maj dhe sapo kemi hyrë në muajin qe do te na hápe dyert e nje vere shume te kendshme dhe me bèrèqet.

Edhe pse kemi vùájtur në çdo fushë të jetës, sërish Meri ka rrëfyer se nuk do të ketë dhímbje përgjithnjë dhe në këtë muaj shumë shenja do të bekohen dhe do të shèròjnë síkletet e tyre.

Por, për disa fati do t’ju ngjítet dhe do t’i rrijë afër dhe jo më kot Meri thotë se këto janë shenjat e fatit në maj.

Po për shenjën tuaj çfarë parashikohet? Zbulojeni dírekt tani…

Renditet në vendin 12

LUANI – Vetëm mbr.etëri nuk kanë p.asur këto vitet e fu.ndit. Në 2021 kanë hu.mbur mbre.tërinë e fùndit që ishte puna ose një projekt apo plan i rëndësishëm.

Janë lo.dhur dhe sur.esuar por do shpëtojnë pas datës 16 Maji nga një punë e vë.shtirë apo st.res, por pastaj Saturni do dalë përb.allë shenjës së tyre dhe në fushën e bashkëpunimeve, martesave do vihen k.ushte shumë të f.orta përballë kësaj shenje.

Unë do paral.ajmëroja dhe martesa të mëdha dhe bashkëpunime të mëdha, por të gjitha shumë të f.orta ose me rregulla shumë str.ikte për të cilat Luanët nuk do ishin dakort në jetën e tyre pasi janë mësuar të udhëh.eqin.

Udhëhe.qjen do e marrin partnerët apo bashkëpuntorët e tyre. Duhet të jenë të vëmendshëm me hapat që hèdhín në lidhje me shëndetin, me partneritetet etj.

Renditet në vendin 11

GAFORRJA – Në fakt do kenë një moment të bukur në kete muaj sepse pas datës 16 çli.rohet nga ndikimi i Saturnit përb.allë shenjës së tyre. Marrëdhëniet e vë.shtira, martesat e këq.ija të gjitha këto fillojnë të rregullohen, por do merren gjithmonë me la.rjen e llogarive.

Tani do i vijë fatura e çdo marrëdhënie të vë.shtirë e çdo bashkëpunimi të k.eq, apo ga.bimeve që kanë bërë gjatë ecurisë së jetës së tyre gjatë këtyre 3 viteve të fùndit. Kanë një fat në datën 30 maj, 1 ditë para nd.ryshimit të viteve, kemi një Hënë të plotë në Gaforre.

Mùnd të bëjnë ndonjë rregullim, menaxhim apo marrëdhënie ko.rrekte. Ndoshta një punë e re në jetën e tyre por nga jashtë, nuk i shoh Gaforret të shëndetshme në vendin e tyre.

Renditet në vendin 10

DEMAT – kanë qenë më me fat se sa kanë menduar. Kur futet Saturni në Ujor çdo gjë do bëhet pak më e vë.shtirë në çë.shtjet familjare, në ndr.yshimet e mëdha që duhet të bëjnë, në mënyrën e menaxhimit të ekonomisë, pronësive etj.

Një ndr.yshim të madh mùnd ta bëjnë rreth datës 21 maj nëse duan të çl.irohen një herë e mirë nga ato gjëra që mendojnë se nuk do çl.irohen dot në të ardhmën, mùnd të bëjnë një përpjekje revo.lucionare.

Në lidhje me një çështje ekonomike mùnd të marrin një lajm të mirë pas datës 14 dhe mùnd të bëjnë një ten.tativë për të rregulluar çështjet lígjòre etj.

Renditet në vendin 9

BINJAKËT – Do kenë një vit më të mirë sesa 2021, do shp.ëtojnë nga disa çështje shumë të vë.shtira në lidhje me ekonominë, llogaritë etj dhe fillojnë një periudhë më të mirë, më të hapur në planet e tyre.

Duhet të prèsín datën 21 që të shohin gjithë tablonë e gjërë përsa i përket marrëdhënieve me jashtë. Shumë binjakë do shohim që do duan të bëjnë gjëra më të mëdha.

Duhet të veprojnë si kafshët në pyll, t’i bëjnë gjërat shpèjt e shpèjt dhe të mos prèsín një moment të dytë të mirë. Çfarë t’i vijë para ta kápin!

Renditet në vendin 8

VIRG.JËRESHA – Keni pasur një vit 2021 shumë të tro.nditur, por deri diku disa baza thelbësore në jetën e shumë Virg.jëreshëve mùnd të jenë vendosur.

Tashmë fillon një periudhë ndr.yshe, atë çfarë kanë përj.etuar në 2021 duhet ta marrin, ta shtr.ëngojnë fort sepse Saturni kalon në shenjën e Ujorit dhe do i hapë më shumë punë. Do kenë shumë punë dhe projekte sociale.

Data 21 do jetë shumë e rëndësishme për Virg.jëreshët në marrëdhënie me të tjerët në lidhje me punët, planet, projektet etj.

Renditet në vendin 7

PESHQIT – Viti 2021 nuk ka qenë dhe aq i k.eq për Peshqit, por do shohim më vonë që mùnd të str.esohen pak, por duhet të prèsín verën e 2022 që të dalin nga ky strès.

Ky strès ka të bëjë me planet, projektet e tyre që do fr.yhen kaq shumë në mendjen e tyre, por nuk do bëhen realitet derisa të vijë një etape e dytë, kështu që k.ujdes me psíkòlògjinë.

Renditet në vendin 6

AKREPAT – janë me shumë fat, ta shfr.ytëzojnë deri në datën 16 te majit fatin e tyre, pastaj Saturni në Ujor do bëjë gjëra të rëndësishme përsa i përket shtëpisë, ndr.yshimeve, planeve, projekteve, udhëtimeve dhe do detyrohen të merren me gjëra më se.rioze, ndoshta me po.litikë, ndoshta me ka.rrierë.

Ka.rriera do jetë domethënia më e rëndësishme për ta. Do ndodhë një ngjarje e rëndësishme në jetën familjare dhe projekteve të tyre të pronësisë, shitbl.erjeve ose mënyrën se si do menaxhojnë jetën e tyre. Hëna e re në Shigjetar do të japë marrëdhënie të mira ekonomike në datën 14 maj, që kështu le ta shfr.ytëzojnë.

Renditet në vendin 5

DASHI – Do të lehtësohen nga Satruni dhe do kenë një fr.ymëmarrje të mirë, ky muaj do marrë më për mirë për ta pas datës 16. Hëna e re në Shigjetar i fton në udhëtime dhe kontakte me jashtë, do merren shumë me qëllimet e tyre.

Do ka.përcejnë një moment të vë.shtirë ka.rriere. Në Maj sepse nuk është vëna pika mbi I përsa i përket ka.rrierës dhe një marrëdhënie shumë të rëndësishme në jetën e tyre personale.

Duhet të prèsín lajme që janë të rëndësishme por dhe të vë.shtira, por pas datës 21 mùnd të kenë projekte madhështore.

Renditet në vendin 4

PESHORJA – Ata shp.ëtojnë përfùndimisht nga ky 3 vjeçar i vë.shtirë nga Saturni që i ka bllòkùar kárríerën, familjen, projektet dhe planet e tyre.

Futet në Ujor dhe Peshoret do çlirohen do dashurohen, do kenë projekte, do ecin më përpara, mùndësitë do jenë më fantastike. Jeta e dashurisë dhe ndjenjave do marrë drejtime të mùndshme. Pas datës 14 do kenë udhëtime dhe lajme të mira.

Renditet në vendin 3

SHIGJETARI – Do kenë kontakte dhe lëvizje me jashtë. Hëna e re do jetë në shenjën e tyre në datën 14 te muajit..

Një çl.irim shpirtëror e psíkòlògjik, fùtja e Saturnit në Ujor në datën 21 është një mbèshtetje shumë e rëndësishme për Shigjetarët kështu që do marrin një shije të mirë në Maj për atë se çfarë do ndodhë në 2022. Në fùnd të muajit do dalë një pr.oblem i vogël ekonomik, por shpresoj që do ia dalin me sukses.

Renditet në vendin 2

BRICJAPI – Ta shijojnë vendin e dytë Bricjapët sepse do e shohin më veten në vendin e dyte e të parë.

Unë mendoj që kanë qenë më me fat nga sa kanë menduar, fýtyrën e vërtetë të planeteve do e shohin në 2022, por tashmë kanë kohë akoma të marrin vendime të rëndësishme ose të kenë fatin të takohen me njerëz të mirë dhe kòrrekt.

Që t’u qëndrojnë bèsnik në rrugët dhe marrëveshjet e tyre që të arrijnë të finalizojnë disa gjëra me sukses deri nga data 16.

Renditet në vendin e parë dhe shenja më e bekuar.

UJORI – Hëna e re në Shigjetar i favòrizon, do kalojnë dy planet të fùqíshëm në shenjën e tyre Saturni dhe Jupiteri planeti i fatit.

Do ndr.yshojë jeta e tyre shumë, nga të kùshtëzuar dhe të lòdhur, unë mendoj që do fillojnë projektet dhe planet e tyre të marrin ndrýshim.

Duhet të prèsín derisa të kalojë data 16 që të fillojë një energji dhe ajër i ri. Do të dinë të prèsín se janë të zgjuar dhe i pèrkasín të ardhmes. E ardhmja dhe e shkuara takohen në një pikë, nuk do bëjnë dot pa njëra-tjetrën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button