Wednesday, June 7, 2023
HomeGenel'Çmènduri fáti', Do bèjnë námín në fùnd të muajit, ja si do...

‘Çmènduri fáti’, Do bèjnë námín në fùnd të muajit, ja si do mbýllet Qershori

Edhe 8 dite edhe muajit qershor do t’i vije fùndi por duket se yjet nuk ndálen duke na surprizuar. Jane vetem 8 dite te mbètùra, por per ju do te kete serish lájme qe do t’ju çmèndin fare. Ndaj dhe sot eshte koha te mesoni fatin tuaj ne8 ditet e fùndit te ketij muaji dhe ate qe prítet tju víje.

Personat qe jane – Dashi, Edhe gjatë 8 ditëve te fùndit te ketij muaji nuk mu.ngojnë sfi.dat dhe ngj.arjet që ndodhin si pa.sojë e drejtpërdrejtë e ndikimit të yjeve. Pikërisht ne ardhjen e korrikut Fati dhe planetet do të hyjnë në koa.licion, duke bërë që të fillojë kështu një periudhë angaz.himesh dhe përgjegjësish.

Kjo gjë nuk ju v.olit shumë, por do t’ju ndihmojë për të kuptuar më mirë çfarë duhet të ndry.shoni te vetja për të pasur mbës.htetjen e yjeve. Për fat të mirë, falë ndi.kimit të Neptunit, do të dini dhe të buzëqeshni.

Personat qe jane – Demi, Ndikimi i Fatit po ndihet edhe më shumë në keto dite te fùndit te muajit. Ai do të shënojë fillimin e një periudhe të re gjatë së cilës do të ndodhin ndryshime pozitive dhe ju do të arrini ngadalë objektivat dhe do të shikoni rezultatet e punës tuaj.

Pra, me siguri që kjo periudhë do të jetë int.ensive, por nuk do të lini pas dore as gjërat që kanë vërtet rëndësi. Këto ditë të fùndit do të keni të bëni me njerëz që sillen shpe.nguar, por mos h.arroni të buzëqeshni dhe kini parasysh se ju vleni shume.

Personat qe jane – Binjakët, Pikërisht tani, në ditet e fùndit te muajit qershor, Fati ka reshtur së jua ndërl.ikuari jetën. Mos iu përm.bani rre.gullave dhe kufiz.imeve për t’iu përkus.htuar më shumë vetes dhe për të kaluar kohë me njerëzit më të rëndësishëm për ju.

Megjithatë, asp.ironi për të rr.ojtur të pav.arur, sepse së shpejti kjo ka për të ndodhur vërtet. Ndërkohë shijojeni atmosferën e nje surprize qe fati po eprgatit per ju dhe mos e vr.isni shumë mendjen për ang.azhimet.

Personat qe jane – Gaforrja, Hëna, Marsi dhe Jupiteri do të jenë alea.të të përs.osur pikërisht në këtë periudhë. Të lindurit në shenjën e Gaforres do t’i japin ku.rajë vetes dhe do të vendosin të mos i fs.hehin em.ocionet.

Fati do të kalojë në shenjën tuaj dhe ju do të vendosni të nd.ani me të tjerët ndj.enjat tuaja të sinqerta. Gjatë javës do të ndiheni të lirë, të qetë e sp.ontanë. Mos u shqe.tësoni për asgjë dhe askënd, në mënyrë që ky të jetë vërtet një moment kushtuar vetem vetes tuaj.

Personat qe jane – Luani, Pas lar.gimit të Saturnit, tani dhe Fati nuk është më një f.orcë që do të ndi.kojë në shenjën tuaj, prandaj të lin.durit e shenjës së Luanit do të përj.etojnë një moment qetësie në keto dite te fùndit te muajit.

Do të përb.alleni me çështje që kërkojnë zgjidhje prej jush, prandaj do t’ju duhet të bëni dhe pak du.rim. Ju e ndjeni se një e ardhme më e mirë ju pret, prandaj shqe.tësimi do të ishte i pav.end e ju do t’i shijoni këto ditë mágjíke qe do tju shfaq.in me nje surprize.

Personat qe jane – Virg.jëresha, Astròlògèt e kanë paráthènë kjo eshte periudha juaj më e mbarë, gjatë të ciles do t’ju buzëqeshë fati dhe tani kjo gjë po konkr.etizohet. Saturni do të ndi.kojë pozitivisht në shenjën tuaj gjatë kësaj jave, por edhe Fati do t’ju ndihmojë në çës.htjet e ze.mrës.

Vë.reni shpirtin në páqe dhe përpi.quni të shijoni të tashmen. Mos u shqe.tësoni për gjërat që nuk po ecin mirë, sepse do të ishte e kotë. Keni për ta parë që optimizmi juaj do të shpë.rblehet. Besojuni yjeve.

Personat qe jane – Peshorja, Është e çud.itshme të shikosh sesi yjet po shkojnë të gjithë në të njëjtin drejtim. Fati, planeti juaj i parap.ëlqyer, do t’i bashkohet Saturnit. Ju, duke përfituar nga kjeto dite, do të përve.tësoni gjithçka që ju p.ërket dhe kjo ka për t’ju pëlqyer.

Personat që do t’ju afrohen do të sillen ëmbëlsisht, duke ju bërë disi ko.nfuzë, duke ju dërguar mesazhe kontr.adiktore, por që do t’ju pëlqejnë. Nuk do t’ju m.ungojë fantazia gjatë këtyre ditëve, kurse për angaz.himet do të mendoni më vonë.

Personat qe jane – Akrepi, Si kurrë ndonjëherë ne kete periudhe, planetët do të jenë alea.tët tuaj.Ndërkohë që ju do të festoni me të afërmit, do të nd.jeni afrimin e tetë planetëve që do të ndikojnë pozitivisht dhe s’ka për të qenë e vës.htirë të imagjinoni rezultatin.

Më datë 3 korrík Fati do të kalojë në shenjën tuaj, duke nd.ikuar në përm.irësimin e rápòrteve. Ashtu si Uliksi që nuk i rez.istonte dot th.irrjes së sirenave dhe Neptuni do t’ju tërh.eqë vë.mendjen duke ndi.kuar që të mos mendoni për shq.etësimet, por të përj.etoni në maksimum këtë javë.

Personat qe jane – Shigjetari, Situata yjore do të përm.irësohet. I pranishëm në shenjën tuaj do të mb.etet vetëm Mërkuri. Zgjidhja për pro.blemet tuaja do të vijë gradualisht dhe duket se gjithçka është në favorin tuaj. Ndërkohë që ngrini dollinë e afrimit te nje fati te ri, do të kuptoni se po afron momenti të shijoni rezultatet e punës tuaj.

Personat qe jane – Bricjapi, Duket sikur papr.itur jeni vendosur në qendër të qiellit. Pasi keni pritur me entuziazëm ardhjen e Saturnit, pikërisht keto dite, në shenjën tuaj do të vijë Fati, i cili do të ndi.kojë në përm.irësimin e situatës. Do të ndi.heni të çlir.uar nga angaz.himet që duhet të merrni përsipër në këto ditë.

Personat qe jane – Ujori, Yjet dhe planetët vazhdojnë të fs.hihen, duke ju krijuar ndj.esinë se nuk ju pr.et asgjë e rëndësishme, por kjo s’është asp.ak e vërtetë.

Ndërkohë ju do të dini të ul.ni tens.ionet e shka.ktuara si pas.ojë e ndikimit të Marsit. Harr.ojini për një moment yjet dhe planetët dhe përje.tojini sa më mirë këto ditë festash.sepse do te jene te bekuara plot me fat.

Personat qe jane – Peshqit, Gjatë ditëve në vazhdim Fati do t’i shtohet listës së gjatë të planetëve miq, duke ju ndihmuar që ta shijoni më shumë kete fùnd muaji.

Keni plotësuar të gjitha angaz.himet dhe detyrimet tuaja dhe tani duket se gjithçka po merr për mirë. Gjatë kësaj jave do të ndieni praninë e Marsit, i cili do të ndi.kojë pozitivisht në shenjën tuaj, kurse Mërkuri do t’ju ndihmojë të ndiheni të çlir.uar nga emocionet neg.ative.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments