Saturday, June 3, 2023
HomeGenelCpo ndòdh ne BBV? Situate e fríkshme, kjo banore ne gjèndje te...

Cpo ndòdh ne BBV? Situate e fríkshme, kjo banore ne gjèndje te rènde

Në shtëpi kanë nisur përplasjet e párá, sa i përket dy finalistëve të parë Luizít dhe Efit.

Kjo e fùndít që natën që u shpall fituese ka qenë e heshtur në shtëpi, ndrýshe nga ditët e párá kur rihyri në shtëpi dhe kèrkonte vetëm debát.Kristi i tha Efit se po çuditet nga qetësia e sáj këto ditë. Sipas tij, për aq kohë sa edhe Luizí edhe Efi “bèrtasín” me zè se janë fitues, kjo trègòn se ata kanë fríkë të përballen e të debátojnë me njëri-tjetrin.

Sipas Efit ajo nuk ka aspak fríkë nga Luzí dhe se nuk e konsideron fare atë, as si fitues dhe as si banor. Sipas sáj, ajo e sheh veten fituese më 6 maj.Efi e mbështèti këtë koment, me idenë që ajo nuk është e paaftë dhe se është vajzè me argumenta që di t’i bëjë ballë debáteve apo diskutimeve në shtëpi.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments