Friday, September 29, 2023
HomeGenelÇudit Alfred Çako: “Në Elbasan janë gjetur skelete 6-7 metra të gjatë....

Çudit Alfred Çako: “Në Elbasan janë gjetur skelete 6-7 metra të gjatë. Do rrojmë 600-700 vjet”

Konspiracionisti Alfred Cako ka shprèhur opinionin e tij se ka dy vëllezèr dhe një motër që kanë qenë pjesë e një laboratori ku u kríjua njerëzími.Ai theksoi se Njerëzími nuk është i përmbùshur me 12 mijë vite párá Krishtit, as 30 mijë vjet, por qenia njerëzore është e vjetër 69 milionë vjet dhe sipas Blavatski, ka pasur 5 epoka të zhvillimit të njerëzímit.

Cako: Mënyra se si u kríjua njerëzími nuk dihèt sáktësisht. Mendohèt se janë dy vëllezèr dhe një motër që janë qenë pjesë e një laboratori. Edhe dy vëllezèrit tjerë janë fèmíjët e Anu-së. Ka një teori që prezanton ákte dhe zbùlime të ndrýshme për llojet e ndrýshme të njerëzve që kanë ekzístuar. Njerëzími nuk është i përmbùshur me 12 mijë vite párá Krishtit, as 30 mijë vjet, por qenia njerëzore është e vjetër 69 milionë vjet. Sipas Blavatski, ka pasur 5 epoka të zhvillimit të njerëzímit.

- Advertisement -Janë katër periudhá të cíklit díellor për njeriun. Periudhá e hekùrit, e bakrit, argjèndit dhe e arta. 

Tani jemi në periudhën e artë, që ëshjtë një periudhë 4 mijë vejçáre dhe njerëzít do të jetojnë më gjatë dhe do të kenë trup më të gjatë. Fëmija im do të jetë më i gjatë se unë, etj”, tha Çako, dùke shtuar se për këtë cíkël flet edhe Homèrí.

- Advertisement -

“Flet Homèrí për shembùll për njerëz që kanë jetuar nga 600-700 vjet apo për trupa të gjatë.

Ke mbètje të njerëzve 7 metra kudo në botë. Edhe këtu janë gjetur skelete nga 6-7 metra. Janë gjetur në Elbasan këto skelete. Por, i fshèhin nuk duan që të dalin. Historia është e manipùluar dhe e fshèhur. 

Për shembùll, periudhá e Kalit të Madh, rreth 200 vite është fshèhur nga kalendari. 

Tani dùhej të ishim në vitin 2 200 dhe jemi në 2 000“, u shprèh ai.


RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments