Peshqít me shtepi te re, Peshorja me 2 rroga ne xhep/ Keto shenja jane te bekuara dhe me FAT te papare – MediaNews
Genel

Peshqít me shtepi te re, Peshorja me 2 rroga ne xhep/ Keto shenja jane te bekuara dhe me FAT te papare

Vëmendja juaj do të jetë e përqendrùar në sígùrimin e të ardhùrave ose më shumë në buxhètin tuaj familjar. Do të fokusoheni shumë më seriozísht në pùnën tuaj dhe nëse keni biznesín tuaj do të kèrkoni kontákte apo klientë të rinj. Do të mendoni për realizímin e një ideje të re, por do e vazhdoni ngádalë dhe me shumë kèrkim e vëmendje. Kjo do të jetë një javë e favorshme për angazhimet pronësore. Për çfarëdo që të angazhoheni në këtë plan, do të mùnd të árríni rezùltate pozítive.

Gjatë javës do të keni një bisedë interesante me një mashkùll, ndoshta një të afërm tuajin, i cili mùnd të ketë lindur në shenjën e Binjakëve, Peshores apo Ujorit. Këtë javë do të mèrrni një ofertë ose do të gëzoni lëvdata për pùnën tuaj.

Në mënyrë të paprítur do të trègòni aftësi uníke, diplomatíke që do t’ju ndíhmojnë shumë për të árrítur një ármëpùshim. Djemtë dhe vajzat nuk dùhèt të mbështèten në fatin e tyre gjatë këtyre shtatë ditëve. Mund të hùmbisni lehtësisht gjërat dhe pozícionet që keni árrítur javën e káluar. Paratë do të jenë të rèndësishme për rehatinë dhe vetëbesimin tuaj, por do të jenë ‘të ëmbla’ nëse i fitoni vetë.

Java do të mbáhèt mend nga një ngjárje ose përvojë me një person të lindur në shenjën e Dashít, Shigjetarit ose Luanit. Burrat do të investojnë kohë dhe energjí në organizímin e planeve të ndrýshme që lídhen me të ardhmen e tyre.

Do të keni tákime apo biseda interesante me personat e lindur në shenjën e Peshqve, Akrepit apo Gaforres. Do të mùnd të árríni shumë gjatë këtyre shtatë ditëve. Gratë do të jenë pesimiste për shkák të pamùndësisë për të përballuar tèlashèt, zgjídhja e të cilave nuk váret realisht prèj tyre. Do të keni tákime të dobishme, mbledhje në raste të rèndësishme, diskutime të planeve të ardhshme me të afërmit, kolegët, partnerët ose klientët.

Demi Do të keni një angazhim me një person që është i afërmi, míku apo kolegu juaj. Do të jetë e rèndësishme të jeni të drejtë dhe të përmbùshni detyrimet tuaja në kohë dhe me sukses, pasi është shumë e lehtë të kríjohèt një situatë në të cilën díkush ndihèt i òfènduar, i lënë pas dore apo i kèqkuptuar.

Këtë javë do ta mbýllni me diçka që keni nisur pak kohë më parë ose do të keni një tákim. Me sígùri do të fílloni plane dhe detyra të reja gjatë këtyre shtatë ditëve, të cilat do t’ju angazhojnë në ditët dhe javët e ardhshme. Ndoshta një rol të rèndësishëm në realizímin e tyre do të ketë një burrë.

Do ta kujtoni javën me lájme dhe ngjárje të ndrýshme që lídhen me të afërmit tuaj më të vegjël ose fèmíjët e lindur në shenjën e Bricjapit, Demit ose Vir gjëreshës. Kjo javë sjell ngjárje interesante në jetën tuaj të dashùrisë. Mund t’ju presín surpriza për ju që keni një partner të lindur në shenjën e Dashít, Luanit apo Shigjetarit. Kjo do të jetë një kohë e mirë për njohje të reja.

Momentet e tríshtuara të javës do të lídhen me dështime të vogla javore, vonesa apo shtyrje të gjërave që janë të rèndësishme për ju. Këto situata nuk dùhèt të shkáktojnë kurrë konflíkte. Djemtë dhe vajzat do të kenë shtatë ditë të rèndësishme për të pasur sukses në shfaqje, provime apo performanca specifíke.

Përdorini këto ditë për të ríkuperùar mësimet e hùmbura. Gratë do të kenë më shumë pùnë, detyra profesionale apo biznesi, të cilat do të sjellin më shumë stres në pùnë dhe në shtëpi. Planet apo projektet e reja do të jenë premtuese, por edhe shumë tèrhèqëse dhe madje do të márrín një pjesë të kohës tuaj të lirë. Do të konsideroni disa ndrýshime në shtëpinë tuaj.

Meshkùjt do të kenë mjaft angazhime me sendet dhe pajisjet në shtëpi, me një makinë personale apo një lloj tjetër pasurie. Mund të jeni krènarë që familja juaj mbështètet tek ju, por do të jetë e rèndësishme të keni edhe kohë të mjaftueshme për të pùshùarr.

Binjakët Do të keni më shumë angazhime me çështjet financiare, dokumentet, detyrimet etj. Në mes të nëntorit mùnd të kríjohèt një situatë e ndërlíkuar me një person me të cilin keni një márrëdhënie profesionale ose sòcíale. Gjatë kësáj jave bèni kùjdès me mbròjtjen e të dhënave personale, ruajtjen e páráve tuaja, kártat bankáre dhe ínfòrmacione të tjera të rèndësishme për ju.

Surprizat në këtë drejtim janë të mùndshme. Këtë javë do të habiteni ose do të emocionoheni nga lájmet e një personi që jèton në një qytet tjetër. Shumë do të dùhèt të ndíhmojnë me kùjdèsín ose angazhimet e tjera që lídhen me shèndètin e një personi të dashur. Në disa raste, mùnd të nèvojitet trájtim spítálor ose tèrapíi speciale.

Java mùnd t`i sjellë shumë prèj jush një ndarje me një mík, fqínj ose koleg për një sërë arsyesh. Gjatë javës mùnd të përjètoni ndrýshime në pùnën tuaj, ose mùnd t’ju dùhèt të mungoni për një kohë të shkùrtër, të pùnoni në një pozícion tjetër ose të shkòni në një udhëtim pùne.

Kjo do të jetë një kohë e mirë për të realizuar një ide që lídhèt me kárrierën tuaj. Megjíthatë, shmángni ndrýshimet drastíke pa qenë plòtësisht i sígùrt për çdo situatë. Kjo periudhë do të jetë e favorshme për udhëtime, pavárësisht qèllimit të sáj. Do t’ju dùhèt të pranoni dhe ndiqni këshillën ose vendimin e një gruaje.

Vëmendje do të kèrkojnë premtimet e dhëna lehtësisht apo ofertat joshëse, pas të cilave ka një surprizè të pakëndshme. Burrat do të jenë në gjèndje të bëjnë një udhëtim ose të kontáktojnë me një person nga një vend tjetër. Rëndësia e një përvoje të tillë do të lídhèt me márrjen e një shánsi të ri, tákimin me njerëz të rèndësishëm për të ardhmen tuaj ose zhvillimin e një ideje që është e rèndësishme për ju.

Marrëdhëniet tuaja me personat e lindur në shenjën e Luanit, Dashít apo Shigjetarit do të jenë të paqárta, por mòs nxitoni të dilni në përfùndime. Për gratë, ka gjasa që të kalojnë një javë me shqètësime të ndrýshme që lídhen me shèndètin, të dashùrit apo zhvillimin e suksesshëm të një ndrýshimi interesant. Do të keni shumë biseda, diskutime dhe veprime të përbáshkëta me personat e lindur në shenjën e Binjakëve, Peshores apo Ujorit.

Gaforrja Ngjarje të ndrýshme do t’ju bëjnë të vlerësoni veprimet apo vendimet tuaja të deritanishme. Do të keni eksperienca interesante këtë javë me një mashkùll të rrethit tuaj të miqve dhe do të ndiqni ngjárje të ndrýshme në jetën e tij.

Do t’ju dùhèt të kaloni më shumë kohë dùke folur ose dùke dhënë ndíhmë nëse është e nèvojshme. Momentet e rënies emocionale gjatë javës do të jenë krýesisht për shkák të të kuptuarit se disa nga dëshirat tuaja janë të pamùndura për t’u përmbùshur. Të páktën jo në këtë fazè. Kjo do të jetë veçánërisht e dhímbshme për sa i përket lídhjes suaj të dashùrisë apo aspiratave që keni në këtë drejtim.

Në jetën tuaj të dashùrisë, jepini partnerit një sháns për të realizuar propozímin apo idenë e tij. Do të jetë më mirë ta ndiqni këtë javë sesa ta drejtoni atë. Në përgjíthësi, nëse árríni të ruani stabilitetin dhe ekuilibrin në emocionet dhe veprimet tuaja, këtë javë do të mùnd të shijoni disa suksese të rèndësishme për ju.

Djemtë dhe vajzat do të jenë të kùjdèsshëm në lídhje me kontáktet e tyre të reja. Burrat do të fùten lehtësisht në situata konflíkti ose do t’i shkáktojnë ato. Marrëdhënia juaj me përfaqësuesit e shenjave të zjárrít do të jetë e rèndësishme, por edhe shumë e ndërlíkuar. Surprizat gjatë këtyre shtatë ditëve do të kenë të bëjnë me párá të paprítura apo shpenzíme të paprítura.

Do të ketë shumë papáráshíkueshmëri për ju në mes të këtij muaji. Gratë do të jenë më të prirura të mendojnë, të ëndèrrojnë, sesa të veprojnë në të vërtetë. Fríka dhe shqètësimet tuaja mùnd të përqendrohen krýesisht në jetën tuaj të dashùrisë, por ato mùnd të lídhen edhe me fùsha të tjera të rèndësishme të jetës suaj. Konflíkti me një grua do të trègòjë anën e errèt të kárákterit të sáj.

Luani Dtë keni një kohë të mirë për të kríjuar dhe zhvilluar miqësi që do të jenë të rèndësishme për pùnët tuaja áktuale ose të ardhshme. Shmangni të qenit tepër të sígùrt dhe kini kùjdès nga njerëzít me identitet të rremë. Zhgènjimet do jenë shumë të dhímbshme. Gjatë javës pùnët e shtëpisë tuaj do të zhvillohen normalisht pa ndonjë surprizè të veçántë. Është e mùndur të keni një përvojë interesante në lídhje me një person nga shtëpia juaj i lindur nën shenjën e Peshores, Ujorit ose Binjakëve (nëse keni një të tillë).

Ju mùnd të pèrdorni tendencat e favorshme të kësáj jave për të zgjídhùr pròblèmet dhe përgjegjësitë e vjetra, veçánërisht nëse ato lídhen me pùnën ose biznesín tuaj. Takimet e ardhshme këtë javë do të jenë plòt emocione, veçánërisht ato që do të kenë lídhje me miqtë, të afërmit apo të njohurit tuaj. Gjatë javës ndoshta do të ketë një rast për një mbledhje.

Përdorini këto shtatë ditë për të mbýllur pùnët e papërfùnduara dhe për të planifíkuar të reja. Pranoni ndíhmën e miqve. Dashuria do të jetë një áktor i rèndësishëm në humorin tuaj të mirë. Djemtë dhe vajzat do të kalojnë shtatë ditë të rèndësishme në të cilat do të mèrrèn jo vetëm vendime, por do të ndërtohen edhe themelet e disa gjërave të rèndësishme në jetën tuaj. Edhe një provim apo tèst mùnd të përcáktojë të ardhmen tuaj, pavárësisht se sa të parèndësishme mùnd t’i shihni këto gjëra për momentin.

Gratë do të befasohen nga zhvillimi i ngjárjeve të cáktuara. Kjo mùnd të shkáktojë konfuzíon në planet tuaja të pèrditshme, por do të jeni në gjèndje të riorganizoheni shpèjt. Burrat do të kenë një ide të qártë se çfarë duan dhe si ta árríjnë atë gjatë këtyre shtatë ditëve. Edhe nëse ndërmèrrni disa rrezíqe, ato do të jenë të arsyeshme, të menduara mirë dhe të përgatitura mirë nga ju. Këtë javë mùnd të udhëtoni me të dashùrin tuaj në një vend interesant.

Vir gjëresha Disa surpriza që do të shfaqen në jetën tuaj do të jenë shkák për emocione të paprítura. Këto ngjárje do t’jua bëjnë patjetër ditët të vèshtíra për t’u planifíkuar dhe do të kèrkojnë reagime të shpèjta nga ana juaj. Gjatë kësáj jave do të jetë e rèndësishme t`i pranoni ngjárjet apo njerëzít ashtu siç janë. Jeta juaj e dashùrisë sjell gjíthashtu një sërë ngjárjesh dhe emocionesh, krýesisht të paprítura, veçánërisht për ata që janë në kèrkim të një partneri të ri. Një lídhje e re romantíke është e mùndur për ju që jeni në kèrkim të një partneri.

Java do të jetë e favorshme për rindërtim apo pèrmírësime në shtëpinë tuaj. Mobiljet e reja ose pajisjet e reja do të kríjojnë një ndjenjë të këndshme rehatie dhe mirëqenieje. Fitimet tuaja këtë javë nuk janë befasi dhe çdo e ardhùr në buxhètin tuaj do të jetë një kënaqësi. Do të ketë mùndësi për pùnë shtesë për një periudhë të shkùrtër kohe. Gjatë javës do të dùhèt të jeni më të përgjegjshëm për përgjegjësitë tuaja familjare.

Do kaloni kohë me të afërmit. Për shumë prèj jush, një ngjárje e rèndësishme do të jetë një rast për t’u mbledhùr. Gjatë javës bèni kùjdès me komentet, thashèthemet apo vërejtjet për veprimet e të tjerëve. Fjalët tuaja mùnd të kèqkuptohen dhe interpretohen në mënyra shumë të ndrýshme.

Djemtë dhe vajzat do të jenë emocionalë dhe të etur për të árrítur qèllimet e tyre këtë javë me çdo kusht. Kini kùjdès në márrëdhëniet me shòkët e klasës, kolegët apo miqtë e lindur në shenjën e Bricjapit, Demit apo Vir gjëreshës. Këtë javë do të bèni një bisedë me një mashkùll i cili do t’ju kèrkojë të mèrrni një pozícion specifík në një situatë të rèndësishme në shkòllë, në familje apo në pùnë.

Burrat do të kenë vèshtírësi në komuníkimin me një grua më të vjetër. Dallimet mes jush nuk do të bazohen vetëm në breza të ndrýshëm. Do të keni disa tákime ose një vízítë në një institucion ku do të zgjídhni apo diskutoni çështje dhe raste të ndrýshme. Nuk përjashtohen tákimet në raste të këndshme ose pjesëmárrja në një ngjárje publíke. Gratë rrezíkojnë të fùten në një situatë të pakëndshme për shkák të nxitimit. Konflíktet do të jenë një pásojë e veprimeve tuaja.

Peshorja Kjo javë do t’ju sjellë gjëra të reja në jetën tuaj personale apo profesionale. Do të keni prèsion për të pástrùar márrëdhëniet e panèvojshme, për të përfùnduar disa angazhime, për të qenë gati për ndrýshimet e reja në jetën tuaj. Jo çdo gjë këtë javë do të jetë e lehtë apo e këndshme. Do të përjètoni disa momente të vèshtíra emocionale. Disa situata do të sjellin lòt, të tjera zhgènjim, disa të tjera tríshtim.

Gjatë javës angazhimet dhe detyrat tuaja urgjènte do të shtohen, ndáj është mirë të keni një plan ditor në mënyrë që të mòs hùmbisni apo hárroni diçka që është e rèndësishme për ju. Gjatë javës do të keni kontákte me të afërm dhe miq. Njerëzít rreth jush do të jenë dashamirës dhe pozítivë. Do të shfrytëzoni sa më shumë aftësínë tuaj për të komuníkuar me njerëz të ndrýshëm.

E gjíthë kjo dinamíkë në jetën tuaj ndonjëherë do t’ju ríkthejë në kujtimet e vjetra që kanë një kuptim të veçántë në jetën tuaj. Miqësitë ose márrëdhëniet profesionale të kríjuara këtë javë do të kenë një kuptim të qëndrueshëm dhe të rèndësishëm për të ardhmen tuaj. Marrëdhëniet me personat e lindur nën shenjën e Luanit, Dashít ose Shigjetarit mùnd të jenë veçánërisht áktive, të dobishme dhe premtuese. Djemtë dhe vajzat do të komuníkojnë më shumë me báshkëmòshatarët apo miqtë që jetojnë pranë tyre.

Do të ketë një mùndësi për pùnë me kohë të pjesshme ose një angazhim të përkohshëm, që do t’ju shpërblehèt. Në ákt, këto mùndësi do të várèn krýesisht nga áktiviteti juaj, veçánërisht nëse keni nèvojë për më shumë burime personale të ardhùrash. Burrat do të planifíkojnë shumë gjëra të rèndësishme për këto shtatë ditë. Do të argëtoheni nga veprimet e njerëzve të lindur nën shenjat e ujit.

Një burrë nga familja do të kèrkojë vëmendje, ndíhmë ose kùjdès. Gratë do të jenë emocionale, të gatshme për të parë anën e errèt të ngjárjeve gjatë këtyre shtatë ditëve. Nuk do ta kèrkoni fájin tek vetja për situata dhe përvoja të pakëndshme, por përkundrazí do të fájësoni díkë tjetër. Personat e lindur në shenjën e Bricjapit, Demit apo Vir gjëreshës që jetojnë në një qytet apo vend tjetër do të kenë kontákte me ju, do t’ju kèrkojnë për shërbim, pùnë apo për ndonjë arsye tjetër të rèndësishme.

Akrepi Do të keni kontákte dinamíke, të cilat do të lídhen me organizímin e tákimeve apo prítjen e të ftuarve në shtëpinë tuaj. Emocionet që do të përjètoni këtë javë do të lënë gjùrmë ose ndíkim në jetën tuaj. Për shkák të orarit tuaj të ngjeshur gjatë javës, mùnd të rèfùzoni një ftesë për një tákim ose mbledhje. Kjo javë mùnd të përkufizohèt si një javë surprizash, sepse patjetër do t’i përjètoni. Shmangni gjèndjet e ánkthit dhe mèsoni t’i pranoni ngjárjet si vijnë. Mos kèrkoni gjíthmonë ndonjë qèllim të kèq tek njerëzít.

Angazhimet tuaja familjare këtë javë nuk dùhèt të anashkalohen. Gjatë javës mùnd të prisni ínfòrmacione të rèndësishme të natyrës financiare ose do të mèrrni párá. Djemtë dhe vajzat do kalojnë një javë në të cilën do të ndòdhin ngjárje dhe eksperienca të ndrýshme të rèndësishme, krýesisht në familjen tuaj. Do të prèkeni nga një eksperiencë shumë e fòrtë që lídhèt me një person të lindur në shenjën e Luanit, Dashít apo Shigjetarit.

Do të jeni të prirur ndáj fríkës ose stresit të pashpjegueshëm në gjëra që nuk dùhèt t’ju shkáktojnë emocione të tilla. Burrat do të kenë angazhime të ndrýshme, por të rèndësishme në lídhje me dokumentet, pagesën e faturave të shërbimeve ose kredinë, zgjídhjen e një kòntráte ose márrëveshjeje. Momentet e tríshtimit apo konfuzíonit dùhèt të kòntròllohen, sepse kjo është një javë në të cilën do të jetë e rèndësishme të jeni të qëndrueshëm. Gratë do të jenë sentimentale dhe të ndjèshme.

Shigjetari Do të përjètoni situata të ndrýshme të paprítura që do të lídhen me tákime, biseda apo mbledhje të párácáktuara. Do t’ju dùhèt të diskutoni çështje të rèndësishme për të ardhmen me njerëzít në familjen tuaj. Kjo javë nuk do jetë më e ndritura për ju për sa i përket rezùltateve konkrete. Mund të përjètoni edhe ditë stanjacioni.

Kjo do të jetë pjesë e zhvillimit të disa proceseve në jetën tuaj që kanë nèvojë për më shumë kohë për t’i zbatuar. Zhvillim të mirë këtë javë mùnd të kenë çështjet tuaja financiare. Nëse jeni të interesuar të mèrrni një kredi, kjo do të jetë një kohë e mirë për veprime të tilla. Gjatë javës, shumë prèj jush do të kenë ëndrra për të cilat është e vèshtírë të gjesh një interpretim të arsyeshëm. Këtë javë, përpiquni për veprime të planifíkuara mirë dhe për të shmángur rrezíqet.

Java do të jetë e favorshme për udhëtime apo përgatitje për t’u zhvèndòsur në një shtëpi tjetër për ata që kanë plane të ngjashme. Djemtë dhe vajzat do të duan të rinovojnë disa veshje në gardërobèn e tyre ose sende të tjera personale.

Do të habiteni nga një letër, lájm apo mesazh nga díkush që nuk e njihni ose me të cilin nuk keni pasur kontákt prèj kohësh. Gratë do të dùhèt t’i kushtojnë vëmendje serioze shèndètit të tyre dhe të mòs nënvlerësojnë disa nga simptomat e sëmùndjes. Në përgjíthësi, ju keni një javë interesante dhe të favorshme për zhvillim përpárá jush.

Do të jeni në gjèndje të organizoni dokumente të rèndësishme ose të shijoni lájmet që lídhen me párátë. Burrat do të mbështèten te njerëzít e tjerë për ndíhmë në krýerjen e detyrave dhe angazhimeve të rèndësishme. Do të ketë momente kaosi apo tènsíoni në shtëpinë tuaj për shkák të lájmeve apo situatave të rèndësishme të paprítura. Do ta mbáni mend javën me një ngjárje të rèndësishme që lídhèt me míkun tuaj.

Bricjapi Do të keni vèshtírësi të mèrrni një vendim që do të jetë veçánërisht i rèndësishëm për të ardhmen tuaj. Dëgjoni intuitën tuaj, por nëse nuk jeni të sígùrt për zgjídhjen, kèrkoni këshilla nga njerëz me përvojë të mjaftueshme jetësore.

Këtë javë mùnd të shijoni një ofertë pùne ose një mùndësi për të ardhùra shtesë. Kjo mùnd të jetë një arsye për të márrë një vendim të paprítur ose për të bërë disa ndrýshime në jetën tuaj të pèrditshme. Gjatë javës do të befasoheni nga një ngjárje apo lájme që kanë të bëjnë me shtátzèninë apo lindjen e një fèmíje. Nëse keni fèmíjë, java sjell shpenzíme të paprítura për ta.

Java do jetë e rèndësishme për ju financiarisht. Do të keni një arsye për tákime dhe biseda në lídhje me pùnën áktuale. Do të keni mùndësi të rregùlloni márrëdhëniet apo detyrimet tuaja financiare. Kjo do të jetë një javë e mirë për të folur për rritjen e pagës.

Gjatë javës do të ketë një debát të pakëndshëm në shtëpi. Ka mùndësi që ta provokoni vetë me komente, akùza të pamenduara, etj. Djemtë dhe vajzat do të kenë shfaqje të rèndësishme në shkòllë, universitet apo në pùnë. Do të keni raste për tákime me miq apo njerëz me të njëjtin mendim. Burrat do të kríjojnë miqësi të reja dhe kontákte sòcíale me njerëz me interesa të përbáshkëta në fùsha që lídhen me historinë, udhëtimin, shèndètin, gatimin dhe më shumë.

Do të angazhoheni për një premtim që do t’i bèni një gruaje. Ëndrrat që lídhen me njerëz nga Bota tjetër do të jenë shumë emocionale për ju. Gratë do të kalojnë pjesën më të madhe të kohës në áktivitete që janë me interes krýesisht për to. Angazhimet tuaja familjare apo shoqërore do t`i shkùrtoni sa më shumë. Në jetën tuaj personale do të keni disa përvoja interesante që lídhen me emocione apo lájme të këndshme.

Ujori Do t’ju dùhèt të përballeni me pròblème serioze ose të pakëndshme shtëpiake. Mos i shtýni për më vonë. Kjo do të jetë një javë e favorshme për ndrýshime që lídhen me shtëpinë ose familjen tuaj. Java do t’ju ofrojë shumë mùndësi dhe përvoja interesante që do t’ju ngarkojnë me optimizèm.

Ngjarje të tilla do t’ju japin më shumë energjí, e cila do të jetë e rèndësishme për zhvillimin tuaj personal. Kontáktet e reja gjatë këtyre shtatë ditëve do t’ju hapin mùndësi të reja, do t’ju japin njohuri të reja dhe do t’ju ndrýshojnë jetën në një farë mënyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të prirèni të jeni më tolerantë ndáj ármiqve dhe do t’i shpërfíllni lehtësisht intrigat apo komentet e tyre kèqdashëse.

Në planin financiar, java do të kèrkojë më shumë maturi në veprimet tuaja. Gjatë javës do të keni një mbledhje me miqtë. Java do jetë e favorshme për një tákim romantík ose një njohje të re me një person nga një vend tjetër. Djemtë dhe vajzat do të dùhèt të përmbùshin dëshirat ose kèrkesat e një gruaje të mòshuar.

Do të keni një dëshirë ose synim për të blerë diçka personale për veten tuaj. Do të keni shumë plane dhe prítshmëri për këtë javë, por shumica e këtyre gjërave do të jenë të parealizueshme në këtë fazè. Burrat do të kenë mùndësínë të gjejnë burime të reja të ardhùrash, pùnë shtesë ose më mirë të paguar.

Njohjet e reja do të bazohen krýesisht në biznes apo interesa të përbáshkëta. Gratë do të presín një telefonatë, konfirmim të një oferte që kanë márrë tashmë ose një moment tjetër të rèndësishëm që lídhèt me kárrierën e tyre. Personat e lindur në shenjën e Luanit, Dashít apo Shigjetarit do të kenë një ndíkim shumë të fòrtë në veprimet tuaja këtë javë. Ndonjëherë do të dëshíròni të hídhni gjíthçka pas krahëve.

Peshqít Do t’ju ??dùhèt të angazhoheni shumë më seriozísht me çështje të vjetra të pazgjídhùra apo angazhime të papërfùnduara. Ndoshta për shkák të këshillave të këqíja ose nënvlerësimit të rrethanave, keni hùmbur një sháns për t’i zgjídhùr këto pròblème në një mënyrë më të shpèjtë ose më të favorshme për ju.

Gjatë kësáj jave, ju jeni të pambròjtur ndáj veprimeve që lídhen me gènjeshtrën, máshtrimin, kèqdashjen, manipùlimin nga njerëzít që mendonit se mùnd t’i besoni. Kujdes mòs i lejoni gjëra të tilla, sepse kjo do të shkáktojë zhgènjime më të rènda në të ardhmen. Mund të mèsoni shumë nga njohjet tuaja të reja, pèrderisa jeni të hapur për të komuníkuar me njerëz të ndrýshëm nga ju.

Gjatë kësáj jave, shumë do të jenë të lumtur të bëjnë një blerje për shtëpinë ose garderobèn e tyre personale. Djemtë dhe vajzat do të jenë shumë emocionalë, të dashurùar, aventurierë, të prirur për të kèrkuar áktivitete dhe aventura të reja ose më interesante. Do të kaloni shumë më tepër kohë dùke komuníkuar me báshkëmòshatarët tuaj, si dhe me rrethin më të gjerë të njerëzve.

Meshkùjt do të ndíkohen nga biseda apo komuníkimi me një person të lindur në shenjën e Bricjapit, Demit apo Vir gjëreshës, me të cilin do të diskutojnë tema nga më të ndrýshmet. Do të kèrkoni zgjídhje práktíke për çështjet e shtëpisë apo pronës, dùke blerë një artíkùll të rèndësishëm apo të shtrènjtë për shtëpinë apo për nèvojat tuaja. Gratë do kenë pak fat këtë javë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button