Cfarë po ndòdh tek VIP-at/ Páník sërisht, banorí u dërgua me urgjèncë në spítál

Fermèrí i “Ferma Vip”, Valteri nuk është ndjèrë mirë dhe për këtë ka márrë mènjèherë ndíhmën e mjèkëve.

Gjatë “Prime’, janë transmetuar edhe pamje ku Valteri shihèt në ámbùlancë teksa është dërguar për në spítál.

Ai po ndjente dhímbje dhe ka kèrkuar ndíhmë, teksa mjèkët i kanë thënë se ka mish gjatë lojës me volejboll.

Tani Valeri ndihèt më mirë dhe është gati për t’u përballur në sfída nga Agai.

“Kam këputur mish tek pjesa e brínjëve. Jam më mirë se jam njeri që e duroj dhímbjen dhe nuk ankòhem.

Por, ditën e djeshme nuk po e duroja dot më dhe dihèt qartë që nuk kam vrapuar këto kohë.

Edhe kur kollitesha síkur më therte, më ndálonte frymën. Kur e prèk me dorë më dhèmb. Uroj të jetë sa më e lehtë. Ndihem më mirë”, tha Valeri.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...