Dáshi me rruge te reja, Peshqít dègjojne nje Lájm nga Puna, Hápen Dyert e Fátit të Madh – MediaNews
Genel

Dáshi me rruge te reja, Peshqít dègjojne nje Lájm nga Puna, Hápen Dyert e Fátit të Madh

Ashtu si táshmë është kthyer në tráditë, ástròlògía më e njòhur në Shqípëri, në këtë gjysme te dyte të këtij muaji të ngròhtë, ka nxjèrrë shenjat sipas rèndítjes së fátit. Edhe pse kjo mùnd t’ju sùrprízojë dísi, sërish ju do të mèrrni lájme të mira sepse në këtë muaj, shumica e hállève dhe pèngèsave tuaja në jetë do të zhdùkèn për të mòs ardhùr mè.

Ju dùhet që t’i shíhni më pòshtë të gjítha shènjat, ku në fíllim të këtij artíkulli do të jenë ato më pák të fávòrizùara dhe drèjt fùndit do të jènë ato që kápín shumë fát.

E fíllojmë me luanët, që dèri më sot janë ndíer të krítíkuar dhe të lènë pás dore por nga fíllimi i qershorit ndèrròjnë stil jetese dhe një punë. L.ajm i mirë është se hápja fínánciare fíllon nga 25 shtatori me një ngrítje të vògël me lèkë, por që do ju bèjë punë.

Brícjapèt do të bèjnë një njòhje të frèskët që në muajt e verës mùnd t’i çòjë edhe drèjt një martese. Do të shíjojnë një ngrítje në lèkë nga fùndi i këtij muaji. Është mirë që të plánífíkoni sa më shumë kùrsíme se mùnd të kèni lùhatje me shëndetin, ndërsa këtë vit yjet ju kèshíllojnë të bèni pushime në fshát.

Në 28 shtatorj, për Dáshët do të përfùndòjë me sùksès një háll i madh shëndètèsor. Kjo shènjë mbùshet me mírèsi dhe çlíròhet nga shumë pèngèsa. Lèvízja e pláneteve dhe hëna e mbárë fávòrizon shumë shenjën tuaj dhe më së shumti në një ngrítje të mesme ekònòmke, por që mùnd t’ju jápë mùndèsi të gùxòni për hápjen e një bíznèsi.

Hídhni një háp të gùxímshëm edhe ju Shígjetárë sepse kjo periudhë dhe ky 10 ditësh ju jèp një sháns shumë të mirë për të gjètur punën e ëndrráve dhe me lèk të mjáftùeshèm. Në muajt e vèrës nga jashtë vèndit mùnd t’ju víjë një pròpòzím për të pushuar jashtë Shqípërisë apo vendit ku po jètòni ndáj dhe yjet kèshillòjnë të rùáni lèk sa më tèpèr.

Në së shumti për këto ditet e mbe.tura të muajit, fávòrízohen Bínjakët që do t’u líndín si një fùqí e madhe, shánse ndèrrími pune, kárríere apo edhe një shtím fòndèsh në bánkë. Ju do të ndíhèni më të “ndèzùr” dhe më pozítív për të ndrýshùar për mirë të ardhmen tuaj, sepse me të gjíthë fátin që do të kèsh në krahë, do të bèni gábím nëse do ta líní mùndèsínë t’ju ikè.

Ai dùrími i gjátë i Vírgjèrèshëvè më në fùnd mèrr një mbárim sepse shumica e prítshmèrive që kíshín do t’u víjnë në jetë si dhe shumë dèshíra që u rèalizohen. Bèni gáti ftèsat sepse një ndrýshím planetar ju sjèll lájmin se këtë vit do i jèpni fùnd edhe bèqárísë me një mártèsë sùrprízë. Rùtína dhe hállet márrín fùnd për të gjíthë ju.

Fávòrízími i madh i Hënës do të bèjë që shènja e Peshores të márrë “lòpatat” sepse këto dítë dhe për 10 ditët që do víjnë dùhet të mènáxhojë mirë të gjítha párátë dhe shùmat e mèdha që do fítòjnë. Mòs kíní fríkè më asgjë, por dashùròni sa më shumë dhe gùxòni të bèni një gjë të madhe në jetë dhe pse jo një bíznès që do t’ju “shkùndè” nga thèmèlet. Me káq fát sa do kèni, gjýnáh ta shpèrdòròni.

Pèngèsat e Ujorit márrín fùnd të 27 shtaor dhe më pas línd një periudhë e ndrítur dhe me shumë të mira, ku si një dhùratë të madhe do të bèkòhen edhe me lèkë shumë. Juve ju prèsín shumë fítòre. Trègòni vetëm kùjdès në fushën e shèndètit dhe në dísa çèshtje që lídhen me kòntráta, shkrèsa apo gjèra lígjòre. Dùhet që të jèni shumë të vèmèndshëm që të mòs ua hèdhín.

I dáshùr Dem, hídhí prápa krahëve të gjítha vùájtjèt që pèrjètove deri më sot, sepse në këtë 10 ditësh línd për ju për periudhë e shkèlqýer realizímesh të dëshirave. Mbáni në thèllèsi të shpirtit të gjítha sèkrètet tuaja sepse pránë do t’ju rrínë miq zílíqárë, ndërsa mbáni mènd datën 26 shtaor sepse në llògári bánkáre do t’ju víjë një sùrprízë.

Shumë plánete do të jènë në fávor të Peshqve, por më së shumti do të jètë Jùpíteri dhe kjo gjë u jèp shánsít të vèshín pèlerínën e fátit të mirë. Nëse këto 2 muajt e fùndít kánë ngècùr në planet e jetës, tashmë dýert e fátit hápen për këtë shenjë ndáj dhe bèni pláne për të ardhmen, si për shëndetin dhe párátë sepse po fùtèni në periudhën më të mirë tuajën.

Një nga shenjat më fátlùme dhe ju të tjerët dùhet që t’i rríní pranë janë Akrèpat sepse çdo gjë e kèqë që mùnd t’u kíshte ndòdhur në jetë do të lárgòhet dhe kjo shenjë për ju do të jètë si fátsjèllës. Pròpòzíme pune, lájme të mira në dashùri dhe plòtèsime dëshirash që deri më táni kíshín mbètur në sirtar. Kjo do të jètë ç’ka vjèn për ju nga Uníversí, e ku ka më mírë.

Në vend të párë dhe shumë krènarë mùnd të thèmi se Uníversí thòtë që shenja më me fát është vetëm Gáfòrrja dhe kjo nuk ishte aspák çudi sepse ata dínë si të bèjnë jetën e tyre të dashùr, të lùmtùr, të gëzuar dhe të pásùr. Të gjítha këto do t’u víjnë në jetë dùke i sjèllë bèkim, jo vetëm për këtë shènjë që do të tríùmfòjë, por edhe për fímíjët e tyre që nuk do të njòhín më lígèsi dhe pèngèsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button