Thursday, June 1, 2023
HomeGenelDashi me shpèrblim 2 pága, Bínjakët do kenë ofèrta pune/ Mèri "e...

Dashi me shpèrblim 2 pága, Bínjakët do kenë ofèrta pune/ Mèri “e djèg” fare me páráshíkimin për këto 4 shenja

Nëse do të flasim për ndíkimet pozítive atëherë janë Dashi, Shigjetari dhe Ujori. Pak më të vëmendshëm dùhèt të jenë Bricjapët, Vírgjëresha dhe Gaforrja. Sepse është ndíkimi i hënës së plòtë, ndíkimi katërkëndësh Satùrni me Jùpiterin që ka disa pròblèmatíka.

Kjo ka të bëjë shumë me çështjet ekonomíko-financiare, blerjet mùnd t’i bëjnë gábím dhe do të bèhen píshaman, të bëjnë kùjdès në dhënien e kápareve sepse mùnd të hùmbásín’’ tha ai.

Dashi, Fokusín më të madh do ta keni tek çështjet shpirtërore dhe të pùnës áktuale. Nëse keni një biznes privat apo dëshíròni që të bèni ndrýshime dùket se kjo javë ju favorizon sidomòs të 10-ditëshít të dytë.

Ndíkimet janë mjaft pozítive dhe vendimtare , ndërsa në lídhje me çështjet ekonomíke edhe pse keni pasur disa pròblème të vogla,  janë kalimtare nuk është diçka që dùhèt të shqètësoheni.

Në lídhje me një tákim që mùnd të bèni, dita e enjte është mjaft e mirë.  Në çështjet shpirtërore lídhja me Bricjap, Gaforre dhe Akrep janë ideale. Ndërkohë një fejesë ose shtesë në familje mùnd të vijë së shpèjti.

Demi, Kjo javë është vendimtare për ju sepse nuk keni kohë për të hùmbur, momentet që keni tani janë pozítive. Udhëtimet janë shumë të favorizuara për ju të shenjës së Demit. Eshtë momenti tani që mùnd të bèni ndrýshimin e dùhur në fùshën e biznesit.

Do dëgjoni tani disa fjalë që mùnd të dalin si sèkrète në sipërfaqe por  e kanë të tjerët pròblèmin dhe jo ju. Rrini të qetë. Në çështjet shpirtërore, lídhja me Ujorë, Shigjetarë dhe Peshore mùnd të shkòjë deri në martesë.

Është momenti tani për të márrë vendimet e dùhura. Një shtátzani e paprítur mùnd të ndíkojë tek ju të shenjës së Demit por janë gjëra që ndòdhin, është në të mirën tuaj. Përsa i përket anës financiare dùhèt të trègòni kùjdès me blerjet.

Binjakët, Bëni kùjdès ditën e hënë, e premte dhe ditën e díelë, janë tre ditë të vèshtíra për ju sepse do t’ju dùhèt të mèrrni një vendim ose një lájm për pùnën tuaj që mùnd  të bëjnë lèvízje ose ndrýshim.

Bëni kùjdès nëse keni dëgjuar disa biseda, mòs i mèrrni për bazè, nuk është diçka e vërtetuar. Në çështjet shpirtërore lídhjet me Peshk, Akrep dhe Luan janë të stabilizuara dhe kanë ndíkime pozítive.

Gaforrja, Ju jepen mùndësi shumë të mira, kanë mùndësi të mira në lídhje me jashtë me dokumentacionin ose për çështjet gjyqësore, nëse kanë pasur pròblème mùnd t’i mbýllin  tani.

Në lídhje me çëshjet personale, fokusohuni shumë tek familja, sepse e keni lënë  pak pas dore. Të palídhùrit kanë një mùndësi shumë të mirë tani sidomòs lídhjet me Dash dhe Akrep.

Luani, Kjo është java juaj, java e mirë. Por këtë javë do të keni një pròblèm në lídhje me disa blerje që mùnd të shtyhen por tani është moment mjaft i mirë sepse mùnd të stabilizoheni ashtu siç dëshíròni.

Dita më e mirë për ju është e díela, është momenti që të stabilizoni gjërat siç dëshíròni. Lidhjet me Ujorë dhe me Dash janë të stabilizuara siç dëshíròni.

Vir.gjëresha, Kanë një ndíkim shumë të mirë në ortákëri, nëse dëshíròni të keni benefite në çështje pùne dhe kárriere lídhjet me Binjakë dhe Shigjetarë janë ideale.

Në cështjet shpirtërore, momenti është píkërisht tani, është tepër pozítive jo vetëm për mùndësitë që do tju jepen por edhe për anën ekonomíke. Stabilizími ekonomík dùket se është i mbárë.

Peshorja, shenja e dashùrisë dhe e dhùratave të mëdhá. Keni pasur mjaft pròbleme por tani është momenti që të stabilizoheni dhe koha ka treguar që jeni me shumë fat sidomòs në anën financiare.

Merrni edhe një dokument që do të dilni shumë të fituar. Nëse keni pasur një ortákëri tashmë do të prishèt dhe do të kríjoni dicka tuajën. Kini pak kùjdès që mòs të shpenzoni më tepër seç dùhèt.

Akrepi, Bëni pak kùjdès me një tákim që mùnd të bèhèt sot sepse mùnd të ketë kèqkuptime dhe mùnd të mòs jetë ajo që prisni ju. Por ka kohë që ju t’i rregùlloni, dita e enjte është perfekte për tákime dhe vendime. Në cështjet shpirtërore kanë ndíkime shumë të mëdhá me Dash dhe Gaforre.

Shigjetari, Në këtë periudhë ju kèrkohèt márrje e vendime të mëdhá e të rèndësishme. Tani është koha që dùhèt bèni disa blerje, por mòs shpenzoni shumë sepse mungon párája.

Por mùndohuni të gjèni një zgjídhje sepse java është mirë si për financat ashtu edhe për familjen. Mos u nxitoni shumë me vendimet që do të mèrrni. Lidhjet me Vir.gjerëshë, Dash dhe Gaforre është moment shumë i mirë tani, mùnd t’i zgjídhni.

Bricjapët, Keni kohën dhe momentin që disa pròblème të mëparshme të shfaqen tani por mùnd të zgjídhen, si në anën financiare dhe në të tjera do t’i zgjídhni që të árríni atje ku dëshíròni. Është momenti tani që të bèni kùjdès me blerjet, mòs jepni kapar nëse bèni blerje sepse mùnd ta hùmbisni.

Kini kùjdès sepse bèni shumë për miqtë por kur tròkisni díku nuk ju hapet dera. Çëshjet që kanë të bëjnë me anën shpirtërore, të palídhùrit kanë ndíkime shumë të mira sidomòs me Vir.gjëreshë dhe Peshk.

Ujorët, Ju dùhèt të mèrrèni me pùnët që keni në dorë momentalisht, nuk do të mèrrni diçka të re. Por vèndòsíni në vendin e dùhur çështjet e pùnës apo tákimet e rèndësishmë që mùnd të keni.

Edhe pse do të dëgjoni disa lájme jo të mira për veten tuaj, kjo nuk ju prish pùnë sepse pròblèmi nuk është tek ju por tek të tjerët. Kjo do të zgjídhèt ditën e premte sepse është momenti më ideal për ju të shenjës së Ujorit. Lidhjet shpirtërore me Luan dhe Shigjetarë janë ideale.

Peshqít, Është momenti të zgjídhni mes asáj që dëshíròni të bèni dhe asáj që me të vërtet mùnd të realizohèt. Është javë më e mirë e shenjës suaj në anën ekonomíke-financiare në lídhje me disa ndrýshime që mùnd të keni.

Është periudhë e mirë që të nisni diçka të re dhe kjo do t’ju bëjë që të ndiheni superior, mùnd të mèrrni një dokumentacion që do të gëzoheni. Një kùjdès të vecantë dùhèt të bèni me timonin. Një lídhje me Akrep është idealja.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments