Thursday, June 1, 2023
HomeGenel"Dashi një lùmè me párá, Demí me shumë punë..."/ 6 shènját që...

“Dashi një lùmè me párá, Demí me shumë punë…”/ 6 shènját që i ndrýshòn fati

Korriku është muaji që shënon edhe fillimin e një sezoni te madh te pùshimeve vèrore. Si pèrhèrë Mèrí është këtu për të na trègùar më shumë rreth páráshíkimít të yjeve dhe fátit tuaj në muajin që po “tròkèt”. Ajo trègòn se muaji korrik do të jètë reálist, shumë kríjùes dhe i kèndshèm.

“Do të arríjnë shumë fát shenjat e tòkës”, tha ajo. Tashmë është koha që të mèsòjmë rènditjèn e shènjave nga ajo me më pák fát tek me e fávorízùara:

Gáfòrrja, është në kètë pòzíciòn për fáktin se kemi disa kùndèrshtíme. Gjërát që ato do të rrègùllojnë në fíllím të muajit do të víhèn në provë në fùnd të muajit dhe ata do të kùptòjnë gábímet dhe nuk do të jènë shùmë kòmòdë.

Dáshí, në rást se s’do të jènë mètòdikë dhe të kènë arrítur diçka me reálizëm nuk do mùnd të árríjnë në një májë që prètendòhet. Do të kènë zhgènjíme. Por, edhe ca pèngèsave do ua hèdhín.

Pèshqít, ndòdhen në këtë pèzícíon sepse sádo përkráhje dhe báshkëpùnime të kenë në nísjen e muajit, èkzíston lídhjá Nèptùn-Jùpíter që nuk jèp mbèshtètjen e dùhùr. Do të kènë plane, qèllíme dhe kònkrètizíme deri díkù.

Brícjápí, kánë një enèrgjí të mirë për muajin korrik. Do të ùdhètojnë, do të dáshùrojnë dhe do të vèndòsín për një márrëdhènie kònkrete. Në fùnd të muajit do të ndòdhín disa ndrýshíme, në lídhjè me lèkèt.

Dèmí, do të arríjnè pèrfítime këtë mùaj. Nëse kánë një partneritet mùnd të jènë të sùksèsshëm gjatë ketij korriku dhe mùnd të fítòjnë párá. Dùhet të kènë kùjdès me çështjet lígjòre gjátë muajit.

Bínjakèt, do të alùdòhèt për kárríerèn dhe jetën e tyre. Mùnd të kèmi një ngrítjè shumë të madhe në dètyrë, por kjo mùnd të rrèzòhet shumë shpèjt brènda muajit. Edhe në jètën pèrsònale mùnd të shkòjë pak a shumë e njèjta gjè.

Vírgjèrèsha, Nèse kjo shènjë këtë mùaj ka një báshkëpùnim me dèmín apo brícjápín mùnd të arríjnè një kombinim të fùqíshèm për báshkëpùnime të rèndèsishme. Në 15 ditët e párá shumë gjèra mùnd të ndrýshòjnë për më mírë.

Pèshòrja, më pas 20 ditëshít të parë të mùajit korrik do të márrín stáfètën. Do të kènë rèndímènt, do t’i jápín më shumë rèndèsi márrëdhènies me të tjerët, etíkès dhe do të bèhèn më njerëzor. Tek párátë do të kènë ngrítjè.

Akrèpí, do të kènè ndíkím pòzítiv nga Brícjápí dhe Vírgjèrèsha. Do të árríjnë rèndímènt në punë dhe do të ngríhèn në kárríerë. Do të jènë pak të fshèhtè këtë muaj dhe do të shíjòjnë jetën e týre pèrsònalè.

Ujòrí, do të jènë mèndja dhe pjèkùría e kësaj pèriùdhe. Do të bèjnè punë me rèndèsi të mëdha. Párájá nuk do të jètë shùmë mirë për átá.

Shígjètari, pjesa èkònòmike e kësaj shènje do të shkèlqèjë këtë muaj. Do t’u òfròhèt mùndèsía të rrègùllojnë stábílitètin ekònòmík. Shfrýtèzòjeni sepse kjo periudhe për ju është muaji i kárríèrës dhe páráve.

Luani, díèlli rrèzáton ende në shènjèn e tyre, edhe pse jèmi në shènjèn e Vírgjèrèshès. Unívèrsi do ta ngrèjè shumë Lùánin në çështjet èkònòmíke këtë muaj dhe párátë i dùhèn shumë, sepse áta shpènzòjnè.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments