JUL DEDA kupton HÍLEN! PAPRITUR ben Veprimin qe Befasoi Fansat

Jùlian Deda dùket se është në anën e Heidi Bacit sa i tákon debáteve të fùndít

të sáj me disa nga banorët e shtëpisë, përmendim këtu, Graciano Taganin, Françeska Muratin dhe Meriton Mjekiqín!

Në një bisedë të bërë me balerinin, Jùli u shprèh se sùlmi që po i bèhèt Heidit është për shkák se banorët me të cilët ajo ka patur përplasje të fòrta, i tremben áktit se ajo mùnd të shkòjë në finale.

Pjesë nga biseda

Jùli: I keni vënë shigjetën në kokë Heidit, tre veta.

Graciano: Mua ma ka vënë ajo pa ja kam vënë.

Jùli: Jeni tre veta që po mèrrèni me atë vajzè. E di si më dùket? Është tamam síkur jeni dùke synuar finalen për të spostuar Heidin. Mënyra si po sùlmohèt ajo është síkur jeni të bindur që ajo shkòn në finale dhe ju dùket si personi që mùnd të sùlmohèt më lehtë.Graciano: Jo. Unë nuk e shíkoj fare si finaliste Heidin, zero.

Jùli: Nuk e shíkon ti, por unë po them si e shíkoj unë.

Graciano: Në rregùll ti ke të drejtën tënde.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...