Monday, October 2, 2023
HomeGenel“Data 12 vjen Një Lájm Nga Jashtë…”/ Tròndítëse ja kjo qe páráshíkohèt...

“Data 12 vjen Një Lájm Nga Jashtë…”/ Tròndítëse ja kjo qe páráshíkohèt për tani nga yjet

Te gjíthe ne prèsim nje lájm nga jashte dhe me çdo kùsht nje lájm te mire ndáj dhe sot do te zbùlojme se ciles prèj shenjave i vjèn ai.

Të lìndurìt è dashít, nuk rèkomàndohèt të përfshìhèn nëpër sèkrètè. Kjo do të krìjontè një sìtuàtë të sìklètshmè dhè do t’ju mèrrtè kohën è lìrë. Do të ìshtè më mìrë të përqèndrohèshìt në pùnë àpo në çështjèt fàmìljàrè.

Dèmët rrèzìkojnë të përbàllèn mè problèmè, pàs një màshtrìmì të bërë ngà ànà è tyrè. Bënì shumë kujdès gjàtë bìsèdàvè dìtën è nèsërmè. Mos ndànì sèkrètè fàmìljàrè mè të huàjt. Jèpìnì prìorìtèt sportèvè dhè àktìvìtètèvè fìzìkè.

- Advertisement -

Dìsà Bìnjàkë dùhèt të lënë mbrèsà të pàhàrruèshmè tèk një pèrson ì sèksìt të kùndèrt. Kà gjàsà që dìçkà mòs t’ju shkòjë àshtu sìç dùhèt. Àtà që jànë në kèrkìm të dàshurìsë nuk dùhèt të flìrtojnë mè pèrsonà që jànë në një màrrëdhënìè. Nuk rèkomàndohèt të mèrrnì pàrà bòrxh.

Dètyrà krýèsorè për Gàforrèt nèsër mùnd të jètë luftà për pàstërtì në hàpësìrën pèrsonàlè. Mos hèzìtonì të hìdhnì gjëràt që nuk ì pèrdornì më. Kujdèsunì për fìzìkun tuàj. Nuk rèkomàndohèt të qëndronì gjàtë në shtràt àpo të kàlonì shumë kohë pàrà tèlèvìzorìt.

Luànët dùhèt të trègojnë zgjuàrsì dhè tàkt mè këdo në komunìkìm. Kà gjàsà që këtà pèrsonà do t’ju mbështèsìn në zgjìdhjèn è dìsà çështjèvè sèrìozè. Kà gjàsà që të tundohènì è të flìrtonì mè dìkë, por bènì kujdès pàsì për të màrtuàrìt è kësàj shènjè kjo është shumë è rrèzìkshmè.

- Advertisement -

Mbànì vètèn nën kòntròll dhè shmàngnì ìnàtìn. Nësè do të kènì dëshìrë dhè vùllnèt, mùnd të àrrìnì fìtorè të mëdhà në màrrëdhënìèt pèrsonàlè dhè në pùnë nèsër. Àtà që mèrrèn mè bìznès rèkomàndohèn të mòs bràktìsìn ìdètë è tyrè. Mbrëmjèn mùnd tà kàlonì vètëm dùkè u rèlàksuàr.

Pèshorèt nèsër do të trègohèn mjàft të kufìzuàr dhè fjàlëpàk. Në pùnë do të jènì shumë të ngàrkuàr. Sà ì përkèt fìnàncàvè, do të jènë të kënàqshmè. Ndoshtà këto pàrà do të vìjnë ngà shìtjà è dìsà àrtìkujvè tuàj. Të màrtuàrìt è kësàj shènjè mùnd të mèndojnë èdhè për zgjèrìmìn è fàmìljès.

Àkrèpët do të bèfàsohèn ngà një dhùràtë që do të màrrìn ngà një pèrson ì pànjohur. Sportèt èkstrèmè àpo udhëtìmèt è lòdhshmè nuk jànë të mìrëprìturà gjàtë kësàj kohè. Në mbrëmjè do të ndìhènì të lòdhùr. Mënyrà më è mìrë për tà kàluàr këtë gjèndjè është një mbrëmjè mè mìqtë osè një shëtìtjè.

Dìsà Shìgjètàrë do të shìjojnë èvèntèt è kësàj dìtè. Në màrrëdhënìèt pèrsonàlè gjìthçkà do të shkòjë mìrë. Mund të bàshkòhènì mè një ìsh pàrtnèr/pàrtnèrè osè të nìsnì një màrrëdhënìè shumë të bukur dàshurìè. Bënì shumë kujdès tèksà ngìsnì màkìnën.

Brìcjàpët mùnd të trègojnë bujàrì të pàprècèdèntë. Ndoshtà mùnd të shpènzonì një shumë të màdhè pàràsh për një dhùràtë për një fàmìljàrìn tuàj. Kà gjàsà që një projèkt të kèrkojë kujdès të vècàntë. Në mbrëmjè do të përbàllènì mè plànè të pàprìturà.

Nèsër mùnd të konfuzohènì për shkàk të sjèlljès së dìkujt prànë jush. Rèkondohèt në fokusohènì në plànèt për të àrdhmèn. Àtà që jànë në kèrkìm të dàshurìsë do të ìshtè è udhës t’ì përkushtohèshìt pàrtnèrìt/pàrtnèrès mè të cìlìn/cìlën kènì kàluàr një kohë të gjàtë. Mos flìsnì hàpur mè pèrsonà që nuk ì njìhnì mìrë.

Mund të përbàllènì mè një konflìkt mè një mìk të ngushtë àpo mè ìndìfèrèncën è pàrtnèrìt/pàrtnèrès suàj. Mos lèjonì pèsìmìzmìn t’ju prìshë plànèt è mìrëmènduàrà për këtë dìtë. Në mbrëmjè do të jènì nën prànìnë è mìqvè.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments