Saturday, December 2, 2023
HomeGenelDel i sákte! Edhe rrògá por edhe bíngòjá u tròket ketyre shenjáve...

Del i sákte! Edhe rrògá por edhe bíngòjá u tròket ketyre shenjáve ne Gusht, kápní fátín

Edhe pak dite hyn muaji tjeter, dhe angzlezja qe parashikon fatin tone astrologjik ka bere nje lexim te yjeve qe na la pa fjale. Çfare do te ndodhe me te gjitha shenjat! Tashme ajo e ka treguar leximin e saj dhe eshte gati dhe ju duhet vetem te gjeni shenjen tuaj dhe te mesoni fatin tuaj ne kete Gusht te bekuar.

DASHI, Muaji Gusht parashikohet të jetë një muaj relativisht i mirë për të lindurit e shenjës së Dashit, pasi yjet parashikojnë se mund të keni sukses në shumë fusha.

Me partnerin do të keni marrëdhënie shumë të mira dhe pasionante. Ndërsa beqaret do të kenë takime interesante dhe do të kalojnë një muaj plot aventura dhe fl.irte.

- Advertisement -

Në punë duhet të tregoni kujdes dhe të përkushtoheni për të arritur objektivat e caktuara. Lidhur me financat do të keni disa vës.hirësira, prandaj duhet të menaxhoni sa më mirë buxhetet tuaja. Gjendja shëndetësore ka për te qenë shumë e mirë dhe do ndiheni plot energji.

DEMI, Ky muaj do të ka.rakterizohet nga impilsiviteti për të lidurit e shenjës së Demit. Do të jeni të pad.uruar çka mund të krijojë edhe de.bate me partnerin tuaj. Prandaj mun.dohuni të merrni veten tuaj nën kontroll për të mos e lënë situatën tju ikë nga duart.

Ndërsa beqarët këtë periudhe do të duan të kalojnë më tepër kohë me miqtë e tyre dhe do tia lënë dashurinë në dorë të fatit. Në punë, do të keni mjaft lod.hje por në fund të muajit mundi juaj do të shper.blehet.

- Advertisement -

Financat do jenë disa të vës.htira gjysmën e oarë të muajt dhe pastaj ju do arrini ta merrni sërish siatuatën nën kobtroll. Lidhur me shëndetin, bëni kujdes nga str.esi dhe mundihuni të flini pak më shumë.

BINJAKËT, Ky muaj parashikohet të jetë plot me tens.ion dhe luh.atje humori për binjakët, çka do të bëhët shk.as për konf.likte me partnerin. Prandaj mos u nx.itoni dhe mos ja vinin fa.jin partnerit për çdo gjë. Beqarët nga ana tjetër nuk do të kenë dëshirë për lidhje të reja dhe do të gëzohen nga takimet e rastësishme në rrethin e tyre.

Në punë situata do të fillojë të përm.irësohet pas një periudhe të vës.htirë që keni kaluar e do të filloni ti shikoni gjërat me më tepër optimizëm. Lidhur me buxhetet, bëni kujdes pasi keni shpenzuar shumë muajin e kaluar.

Edhe me buxhetin bëni kujdes e mos investoni në këtë periudhë. Shëndeti do të lërë pak për të dëshiruar dhe do të ndiheni të d.obët herë pas here, prandaj tregoni kujdes dhe mos e negl.izhoni veten tuaj.

GAFORRJA, Gjatë muajit situata do të fillojë të normalizohet për gaforren lidhur me marrëdhëniet e tyre me partnerin. Zë.nkat do të zëvendësohennga komunikim më i mirë dhe gjërat do të përmi.rësohen në mënyrë graduale.

Beqaret do ndihen me shumë fat dhe i pr.et një takim shumë interesant gjatë këtij muaji. Në punë duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm pasi do të ketë kolegë të cilët do të duan tju bëjnë keq.

Ndërsa përsa i përket financave, mun.dohuni të mos kaq dor.ëlëshuar dhe përp.iquni të kurseni. Shëndeti do të jetë i mirë dhe nuk do të keni ndonjë shq.etësim serioz.

LUANI, Këtë muaj luanët do të ndihen harmonikë me veten e tyre dhe me njerëzit përreth. Do të keni një komunikim shumë të mirë me partnerin tuaj dhe do të përj.etoni momente ro,mantike dhe pasi.onante.

Beqarët do të vihen nëkërkim të personit të tyre binjak pasi nuk duan më të ndihen vetëm. Në punë gjërat do të shkojnë mirë megjithëse përsa i përket financave duhet të tregoni kujdes me shpen.zimet pasi para ju presin gjëra të papritura.

VIRGJ.ËRESHA, Ky muaj do tju gjejë të shqe.tësuar për punën dhe financat tuaja, por nuk duhet të pan.ikoheni pasi çdo gjë do të rregullohet me kalimin e kohës. Mun.dohuni ti kushtoni më tepër kohë përtnerit tuaj dhe të shma.ngni konf.liktet pa kuptim.

Beqarët pr.itet të kenë takime mjaft interesante këtë muaj. Në punë duhet të tregoheni më tepër vigjilentë dhe të hartoni strategjitë e duhura për tia dalë mbanë me sa më tepër sukses.

Shëndeti do të jetë i mirë dhe do ndiheni plot energji. Por herë pas here mun.dohuni edhe të shlod.heni e të shma.ngni str.esin e pane.vojshëm.

PESHORJA, Këtë muaj do të keni mu.ndësi të rregulloni pro.blemet e mëparshme në jetën tuaj në çift dhe do të krijoni harmoninë e mun.guar midis jush. Beqarët do të ndihen në humor të mirë për njohje dhe takime të reja dhe do të duan shumë të ndryshojnë statusin e tyre nëse do të gjejne personin e duhur.

Në punë duhet të venosni sa më parë për dilemat që ju shqe.tësojnë duke i dhënë gjerave drejtimin e duhur. Në planin financiar duhet të tregohuni me vig.jilentë dhe të mun.doheni të kurseni. Shëndeti do jetë më i mirë dhe do ndiheni më të qetë.

AKREPI, Gjatë këtj muaji të lidnurit e shenjës së Akrepit do të përb.allen me vës.htirësira, të cilat nëse tregohen të kujdesshëm mund ti kalojnë pa pro.blem. Për ata që janë në lidhje do të ketë disa konf.likte të vogla por do të kapë.rcehesh shpejt.

Në punë duhet të tregoni më tepër përkushtim dhe gjërat do të ëprmirësohen shumë shpejt. Edhe me financat bëni kujdes e mos shp.enzoni pa limit. Shëndeti do jetë pak de.likat, prandaj kudjesuni maksimalisht për ushqimin dhe mos rrini pa u marrë me aktivitet fizik.

SHIGJETARI, Ky muaj do të ka.rakterizohet nga disa de.bate për te gjithë ata që janë ne një lidhje. Prandaj bëni më tepër du.rim me partnerin për të mos u pe.nduar për veprimet tuaja.

Beqarët do takojnë këtë muaj një person interesant dhe shumë shpejt parashikohet të fillojë një lidhje e re. Në punë duhet të tregobi kujdes ndaj kolegëve pasi jo të gjithë janë dashamirës ashtu siç mendoni.

Financat do kenë pak pro.bleme prandaj mose tep.roni me shpenzimet. Shëndeti do jete i mirë edhe pse ju nuk po kujdeseni si duhet për veten tuaj.

BRICJAPI, Ky muaj do të ka.rakterizohet nga ulje ngritje të mëdhaja në jetën tuaj në çift. Prandaj fi.ksohuni te komunikimi më i mirë ëpr të përmirësuar këtë situatë e cila do të jetë kalimtare.

Beqarët do preferojnë ta kalojnë kohen me miqtë dhe nuk do të ng.uten të kërkojnë princin e kaltër. Në punë duhet të tregoni kujdes dhe mos tu besoni fjalëvë të të tjerëve por logjikës dhe intuitës suaj.

Në planin financiar duhet të mundoheni më tepër për të ruajtur qëndrueshmërinë. Shëndeti mund të përke.qësohet për shkak te str.esit dhe lod.hjes fizike, prandaj bëni kujdes pasi shëndeti është kryesori.

UJORI, Muaji Gusht do të jetë me shume tens.ion për Ujorin përsa i ëprket jetës në çift pasi si ju dhe partneri do të këmbën.gulë tek e drejta e vet. Vetëm me komunikim mund të dilni nga kjo situatë.

Përsa i përket beqarëve, ata do të kënë fat dhe mund të takojnë personin që e kanë pr.itur dhe ëndërruar pre kohësh. Puna do të kërkojë më tepër përkushtim nga ana juaj për tia dalë mbanë.

Në planin financiar, duhet të mun.doheni më tepër për të ruajtur ekuilibrin dhe të kufizoni shpenzimet. Shëndeti nuk duhet lënë pas dore për asnjë moment, prandaj tregoni kujdes me sinjalet që ju jep organizmi juaj.

PESHQIT, Ky muaj parashikohet të jetë pozitiv dhe ata që janë në një marrëdhënie do të ketë shumë harmoni dhe pas.ion. Beqarët do të takojnë persona të rinj por nuk do të rrë.mbehen nga ndjenjat dhe ende nuk do të krijojnë një lidhje serioze.

Në punë gjerat do të shkojnë relativisht mirë, por sërish duhet të ruani vigjilencën tuaj ndaj kolëgeve. Edhe me financat bëni kujdes dhe mos shpe.nzoni më tepër seç duhet. Shëndeti do lërë pak për të dëshiruar dhe mund të pre.keni nga vi.rozat sezonale.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments