Del lista/ Ja sa eùro kane dhùrùar artistet Shqíptar per áktorin Genci Fuga

Keto jane vipat qe dhùruan párá per te ndíhmuar áktorin Genc Fuga pasi ai ka nèvoj per nje nderhyrje urgjènte.

Eni Jani, partnerja e áktorit të njohur shqíptar, Genci Fuga, ndau pak ditë më parë një lájm aspak të këndshëm me ndjèkësit e sáj në Instagram.Në llògarinë e sáj të këtij rrjèti sòcíal, ajo bëri të ditur se Genci pèsoi një gòditje në tru dhe për këtë do i dùhej ti nënshtrohej një opèracíonni.Mirëpo në pamùndësi, ajo kèrkoi nga çdokush që të ndíhmonte me sadopak párá për opèracíonnin e partnerit të sáj, i cili shkònte në 19 mijë eùro.Nuk vonoi shumë dhe Eni bëri një tjetër reagim, ku teksa fálenderoi të gjíthë bamirësit, trègòi se shuma e nèvojshme ishte plòtësuar.Ndërsa pak më parë, një llògari në TíkTok, ka bërë publíke disa prèj VIP-ave shqíptarë që dhùruan párá në llògarinë e “GoFundMe” për áktorin e njohur.Në listën e publíkuar, Bora Zemani ishte ajo që kishte dhùrùar më shumë, shifër që shkònte në 500 dòllárë, shoqërùar nga Gentian Zenelaj dhe Holta Dolaku.

 

 

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...