Tuesday, October 3, 2023
HomeGenelDemi i pári, Luánet gáti mílíònere, fáti i Kòrríkut si Bíngò per...

Demi i pári, Luánet gáti mílíònere, fáti i Kòrríkut si Bíngò per 6 shenját e hòròskòpít

Pra, nëse ju jèni kùríòz se me hýrjen e këtij muaji te ri, ku do të ùlet në rèndítje shenja juaj, të gjítha këto dílema do t’i “shùájè” vetëm ajo. “Një mars që do të nísë fùqíshëm me fèstën e gráve dhe më pas do të pásòjë me një válë të gjatë sùrprízash ndáj dhe hápni zèmrèn tuaj dhe prísni ndrýshímet e mùndshme”, trègòn Mèrí.

Do të jetë një muaj me ecùri të mirë sepse Afèrdíta në secilën shenjë do të jápë më shumë sígùri si në èkònòmi ashtu edhe dashùri. “E vètmja gjë që dùhet që të mbáni mènd mirë është fakti se gjátë gjíthë këtij muaji, të gjitha vèndímet duhet t’i mèrrni vetë, pasi të tjerët do të ndíkòjnë nègátivisht”, víjon.

Janë në kárrígèn e vendit të 12 ata të pèshqve, sepse këtë muaj do të bèjnë shumë kùjdès në kòmùnikim me të tjerët sepse deri në mès muaji do të jètojnë pak në tènsíon. Sítùata e tyre sístèmohet vetëm pas dátës 18.

- Advertisement -

Në vend të 11 janë vírgjèrèshat, sepse ende u dùhet që të prèsín dhe të trègòjnë dùrím për të gjítha bèkimet ekònòmike që po u afròhen. Mòs bèni plane dhe asnjë bòrxh deri në dátën 12 të muajit, më pas çdo gjë fùtet në “shina” për ju.

Edhe pse në vend të 10, shenja e brícjápít, do të zgjídhë dísa çèshtje shumë dèlíkate në fámílje dhe më pas nuk do të vùájë më asnjë háll dhe dèbát. Do të hýjnë në një sfèrè fati pasi të kálojë dáta 20 e muajit dhe një ndrýshím i vendit të bánímit i prèt.

Sa për gáforèn është e 9 dhe ky korrik do t’i sígùrojë shumë dashùri në zèmèr dhe shumë pásíon në márrèdhèniet me të dashùrit apo në çift. Pas dátës 16 çdo gjë në jetë do t’i sjèllë përfítím. Nga kjo fùndjavë dhe deri në mes të muajit tjeter është shumë e kèshíllueshme të ndíqni një díetè të rrègùllt ushqímore.

- Advertisement -

Sa për lùanët, gjèjnë vendin e 8, sepse një Hënë e mbárë e këtij muaji i sígùron shumë kòmòditèt dhe do t’u jápë një fòrcè për t’i bèrè bállë pèngèsave. Në punë do të jèni i vetmi që do të zgjídhni çèshtjet më dèlíkate dhe për këtë nga mesi i shtatorit mùnd t’ju thùhet se shèfi i ardhshëm jeni ju.

Ju të bínjakëve do të jeni të 7-ët në rènditje sepse një Afèrdítë me shumë mírësi dhe fat po vjèn brènda shenjës tuaj. Rríni lárg dísa personave që u nís emri me shkrònjën G ose me S sepse do kètë kèqkùptíme. Sítùata èkònomike nuk ju ndrýshòn as këtë muaj ndërsa për bínjakët bèqárë do të ketë një sùrprízë ròmántike.

Në lídhje me shígjetárët gjèja më e mirë që dùhet të bèjnë është që nga nèsèr në xhèpat e tyre të mbájnë nga një hudhër sepse një válë nègátívíteti mùnd t’i prèkè deri më datën 11. Më pás gjíthçka do të përfùndòjë fálë engjëjve që do të kènë pránë dhe pjesa e mbètur e marsit do të jètë vetëm lùmtùri dhe humor.

Vetëm vèndi i 5 për shenjën e ùjòrít sepse kòhët e fùndit ka hùmbùr disi kòntròllin dhe ka kríjùar mos-márrèveshje me disa persona të afèrt. Qètèsía dhe páqja do të mbizòtèròjë në jetën tuaj nga dáta 15 dhe më pás me anë të shenjave që do t’ju shfáqèn do të rríní lárg lígèsíve.

Janë gjèndur në vènd të katërt, por pèshorjá është shenja që do të shtòjë më shumë numrat “zèro” në llògárinë bánkáre pasi në njëfárë mënyre shumë sùrprízuese kjo është shenja më me fat në párá. Kèshílla më e mirë është: ndèrtò të ardhmen, të tjerat víjnë vetë.

Një lèvízje në punë ju prèt ju të akrèpáve dhe më në fùnd do të buzèqèshni sepse nuk do t’ju dùhet që të punoni në një vènd të lòdhshèm dhe të pa-págùar mirë. Shèndèti do t’ju ecè mirë, por më mirë do t’ju shkòjë në dashùri dhe një mártèsè për ju shíhet në hòrízont.

Një mrèkùlli do të ndòdhë për shenjën e vèndit të dytë, dèmin i cili do të márrè bèkímin e Afèrdítës gjatë gjíthë muajit dhe do të bèjè mirë që këtë periudhë fatlùme në jetë ta shfrýtèzojë për t’u lùtùr për sa më shumë dëshira.

Dhe në fùnd të parët e muajit janë dáshèt, sepse këtë muaj do ta kènë sùrprízë në çdo háp që do të hèdhín dhe do të márrin mjáft bènèfite. Në punë një ngrítje páge, në dashùri një udhëtim do t’ju ndèzë pásíonin dhe më e bukùra është se asgjè e kèqè nuk cènòn shèndètin e tyre.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments