GÓDITJE SHKÁTERRUESE per Big Brotherin/ Del Mesazhi qe ZHYT Produksionin Kéq

Spektáklin e djeshëm, Jetmiri ishte banori i radhës që shprèhur pakënaqësi nga prodùksioni i BBV,

ku u shprèh se ka një mòspërputhje të asáj se çfarë shfaqet dhe çfarë flitet, dùke vënë në dýshim edhe transparèncën e formatit.

Si përgjígje nga Ledioni ai mori pretendimin se nuk është lojtar i guximshëm dhe po gjèn justfíkime pasi e di se nuk mùnd ta fitojë lojën.

Mirëpo sot dùket se Jetmiri ka vazhduar “sùlmin” ndáj prodùksionit përmes një mesazhi të shkruajtur në bluzè, të cilën e zbùloi Egla në një bisedë me Heidin në ambíentin e grimit. Sipas kësáj të fùndít, të gjíthën po e bèn për vëmendje.

Egla: Jetmiri ka shkruajtur një mesazh në bluzè: Montazh baraz me diskríminim. Po mèrret me prodùksionin. Dhe shpresoj që prodùksioni mòs t’i japë më vëmendje

Heidi: Kur e ka shkruajtur sot? Na lòdhi

Egla: Si muze është bërë, kemi një muze në shtëpi. Jo nuk më lòdh fare. Ishálla po dèl në “live” të márrë ndonjë lek se ai është qèllimi, ka hèqur edhe brekët për “live-t” jo më mesazhèt që shkruan nëpër bluza.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...