Thursday, June 1, 2023
HomeGenelNentori ju hap dyert për të bërë párá, 4 shènjat që do...

Nentori ju hap dyert për të bërë párá, 4 shènjat që do shtòhen plot me míliona

Nentori është një muaj që i “háp” derën dimrit dhe sjèll një aromë të mirë gjatë gjíthë vitit. Ky është muaji që Universi e mbùsh plòt me dëshira dhe shumë dashùri dhe që në jetën e gjíthkùjt kèrkòn dhe tèntòn të sjèllë sa më shumë enèrgjí dhe frýmë pozítive për t’ua bèrë të ardhmen e mirë.

Ky është një muaj ku trùpi ynë mèrr më shumë fùqí dhe fòrcè dhe mèndja jonë sígùron më shumë mènçuri dhe bèsím. Është një muaj kur festat nísín të çèlín dhe gjíthçka dùhet pozítíve. Dhe kështu do të ndòdhë. Në jetën tuaj do të víjën më shumë të mira që ju të mòs dèrdhní më lòt, por në të njëjtën kohë dùhet edhe të bèni kùjdes. Pák e nga pak po víjmë drejt mèsit të këtij muaji dhe ju do të pyesni me sígùri se çfarë do të ndòdhë më pas.

A dòni të zbùloni një lèxim të yjeve për 30 ditët që do të víjnë? Nëse përgjígjja juaj është “PO”, atëherë më pòshtë në këtë ártíkull gjèni shenjën tuaj dhe mësoni si të mírat ashtu dhe të kèqíjat e saj.

Shènjat e Ajrít (Bínjákèt, Pèshòrjá dhe Ujòrèt) Nëse shenja juaj ka në brèndèsínë e saj èlemèntet e ajrit, për ju vjèn një lajm shumë i mirë se në “ajër” për një periudhë prej 30 ditët do t’ju víjë një lajm shumë i mirë.

Me sígùrí pýesni veten se ku do t’ju prèkë më shumë ky hábèr? Përgjígjja është se kjo 30 ditësh ju përmírèson fínáncat. E shíkoni, e ku ka më mirë se të márrèsh një dorë mbèshtetèse prej universit për të pátur pak fat më shumë tek lèkët.

Këtyre shènjave mùnd t’i dùhet që për 1 javë të pránòjnë një ndrýshím që do t’u víjë në punë dhe prej tij ju do të sígùroni këtë shpèrblím të mjáftùeshëm mònètár. Pra, për èlemèntët e ajrit kjo periudhë vjèn me pozítívitet dhe kùjdèsi i vetëm që ata dùhet të bèjnë është që lèkèt shtèsë t’i òrgánízojnë për të ndërtuar të ardhmen dhe jo për árgètim apo blèrje qèjfi.

Shènjat e Tòkës (Dèmát, vírgjërèshát dhe brícjápèt) Ju jeni shumë ndrýshè nga shènjat e ajrit dhe duke u cílësuar si èlemèntet e tòkës ju jeni me këmbë në tokë. E tashmja do të jetë më e bukur për ju në kráhásim me shenjat e tjera, ndërsa për të ardhmen do të pùnohet me shumë vrùll që ju të shíjoni një Párájsë mbi tokë.

Edhe pse ju sýnòni të përmírèsoni èkònòmínë tuaj, ky 30 ditësh që ju vjèn, do t’ju fòrcòjë më shumë energjínë brenda jush. Kjo ju jep pozítívitetin e shpirtit tuaj dhe ju mbròn nga tèrsi dhe nga shèrrèt apo tè lígát që mùnd t’ju ndòdhnín nga njerèzít pranë. Kjo energjí e mbarè tek ju do rèflektohet edhe brenda shtëpisë tuaj.

Ndrýshími i madh në státùsín mònètar mùnd t’ju víjë vetëm në mesín e muajit prill dhe kjo do të ndòdhë si një òfèrtë, ndáj dhe kjo do të jètë kèshílla juaj më e madhe. Nëse në muajin prill ju prèzantoheni me një pèrson që njíhni apo díkë të ri, dhe do të përbálleni me një pròpòzím, mos bèni gáfë që t’ia rrèfùzòni sepse nga ajo do të líndè shumë bèrèqèt.

Shènjat e Ujít (Gáfòrrèt, Akrèpat dhe Peshqít) U bè pak kohë që ju ndíheni si i pa-lùmtùr dhe kjo vjèn nga plágèt që një vit që lámë pás ju kríjòi. Lòtët dhe lùtjèt e tua janë dègjùar nga Universi ndáj prísní ndrýshímin që po ju vjèn. Disa nga bòrxhèt në listën tuaj apo hùatë dhe krèdítë që ju rèndòjnë do të lèhtësohen sepse ju do të nísni edhe një punë të dytë e cila ju jèp një dorë të mirë fínáncíarisht.

Kjo do t’ju márrè pak nga koha juaj e lírë por të páktën në muajt e ardhshëm, lísta juaj e hùave do të fshíhet. Kèshílla juaj më e madhe është të qèndròni sa më lárg hárxhímit të kòtë të páráve pasi një mùndèsi e dytë zòr se ju vjèn më.

Shènjat e Zjárrít (Dáshí, Lùánët dhe Shígjètárët) Jo më kòt për këto shenja do të víjë një lajm që do t’u ngròhë zèmrát ashtu si èlèmènti i zjárrít që ata kánë. Nga yjet shíhet se ju mbáni në duart tuaja válixhe dhe sende udhëtimi dhe kjo trègòn që shumë shpèjt një avènturë shumë e re dhe sfídùèse do të líndè për ju.

Kùfíjtë që ju mùnd të udhètoni jánë lárg dhe për këtë arsýe ju edhe mùnd të jèni një fítùes i një lòtárie që të udhëtoni dhe të èmígròni në një shtet më të mirë. Vètëm një kèshillë ju jápin yjet dhe ajo lídhet me fshèhtèsínë tuaj. Pra, çfarëdo lajmi të mirë që mùnd të mèrrni këto kohë, mòs e ndání me askènd për 30 ditët e ardhshme.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments