Cfarë TÚRPI! Topi GÓDET keq Eglen Nuk do e Besoni Cfare ka Ndodhur

Prime i sotëm síkùndèr ndòdh prèj tre muajsh ka nisur me debáte të ashpra.

Tema e dytë e diskutimit ishte debáti Egla-Meriton, lídhùr me një “batutë” që banorja i bëri moderatorit në lídhje me nënën e tij.

Ndërsa Egla po përpiqej të justifíkonte fyerjen “márre kush të ka rrit ty”, Ledioni iu kthýe ashpër Eglës.

Ledjoni: E kemi thënë disa herë në këtë edicion është e ndáluar të përmenden banorë nga jashtë dhe e gjej fare të pavend Egla, që një ditë pasi Jùli tákoi vajzèn e tij që sápo mbùshi

18 vjèç ti fíllove t’ia përmendje përpos kèrkesës së tij, pavárësisht kush ka të drejtë. Mos e bëj Egla, është kaq e thjeshtë, nuk ka komplíkime, kaq!!

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...