“E SIGURT??!!” Plas ne… çifti po SHOKON me kete Situate, Tani e Gjeten

Duket se ditët e shtátzanisë e kanë bërë edhe më të ndjèshme Kiarën.

Jo pak raste Kiara ka ndarë disa momente intime krah Luizít.

Një ndër to ishte dhe një foto e postuar në Instagramin e Kiarës me mbishkrímin: “E sígùrt në krahët e tu”

Një dedíkim erdhi edhe nga Luizí për Kiarën. Në një postim në InstaStory ai shkroi:

“Krejt njeri tjetër jam kur i këndoj Kiarës”.

Leave a Reply