PRIME NIS KÉQ! TE GJITHE KÛNDER KESAJ FEMRE! Shkak brèket e Jùlit

Egla Ceno dùket se sápo ka hyrë ka patur përballjet e sáj të párá.

Fillimisht ajo e ka nisur me Jùlin, që mbrëmjen e parë ku i ka kèrkuar që të mòs dal me mbáthje në dhomën e gjumit.

Ndërkohë që ditën e parë të qëndrimit në shtëpi Egla nuk i ka ndálur kritíkat, ndáj bèzdísjes që ky i fùndít i ka shkáktuar gjatë natës.

Píkërisht kjo çështje është diskutuar në spektáklin e së martës.

Jùli: I ka shërbyer si leksion se të gjíthë dalin me mbáthje dhe nuk i bèn përshtýpje

Egla: Jo nuk dilni me mbáthje, asnjë prèj jush. Unë do i qëndroj asáj që thashë. Duke qenë shumë veta dhe një komunitet i ri…

Jùli: Nuk ka qenë tendencë

Ledjon: U kuptua që ti nuk e kishe tendencioze, po bëje një veprim që konsideroje normal. Ajo që Egla díksuton është që: Egla në momentin që thotë, kjo gjë është e tepert, si e komenton atë reagim.

Jùli: Reagimi im mùnd të ishte pak i ashpër, por ai do të ishte në rregùll nëse do e kèrkonin të gjíthë banorët, jo vetëm Egla.

Ndërkohë që një tjetër përballje që është diskutuar ka qenë edhe ajo e Eglës dhe Meritonit.

Leave a Reply