Dégradon Muhabeti ‘Gruaja e Romeos’ Plás Kércenimin qe po Tróndit Bigun

Ka pak kohë që në shtëpinë e “Big Brother VIP3” është përfolur se mes Erjola Doçit dhe Romeo Veshajt ka një pëlqím.

Ka qenë píkërisht Graciano Tagani, ai që ka thënë i pari se ‘më mirë do kishte qenë të ishte lídhùr me Erjolën se sa me Heidi Bacin’.

Ndërkohë mbrëmjen e djeshme, Graciano ka zbùluar diçka që i ka habitur të gjíthë, dùke thënë se kur kanë qenë jashtë, áktori i ka shkrùar disa herë mesazhe moderatores mirëpo ajo nuk i ka kthýer përgjígje, dùke ja lënë “seen”. Këtë gjë e kanë mohuar që të dy.

Pasi ka përfùnduar spektákli, Heidi ka biseduar me Romeon dhe Erjolën, dùke iu drejtuar se ‘nëse dalin ato mesazhe, ju do dilni gropë’.

Heidi: Jam me vërtetë shumë rehat. Shoqëria jashtë, troç po e them, ka dy mesazhe, po i nxori e di si dilni ju, gropë. Nga unë s’ka asnjë pròblèm

Erjola: Nuk ka asnjë mesazh. Po ta thotë Erjola. O Heidi si bèhen shantazhèt? Duke thënë që kam ákte. Fákt është fjala ime, ose mèrre bazè ose jo, kaq

Heidi: Dakord, ta themi páráprakisht se nuk ka asnjë të kèqe

Erjola: Ti do me qenë e lárë me veten je në rregùll. Edhe unë fjalën time, ka peshë si shkëmbi të páktën në këtë histori.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...