Tuesday, October 3, 2023
HomeGenel“Nga data 20 ju del pùna jashte…”, Ndrýshon per mire fati per...

“Nga data 20 ju del pùna jashte…”, Ndrýshon per mire fati per 7 shenja, mùndesi me rrùge te reja

Dashi Nëse keni lindur nën shenjën e Dashít, kjo është një javë e mirë që ju të zhvilloni jetën tuaj të dashùrisë në rrethanat ku ndòdheni áktualisht. Kjo do të thotë që dùhèt të jeni realist. Kjo do të jetë një javë e mbárë për zhvillimin e márrëdhënieve personale me përfaqësuesit e shenjave të zòdíakut Ujori, Binjakët ose Peshorja.

Gjatë javës nuk do të ketë asnjë arsye për kòntrádíkta ose përplasje verbale me njerëz që kanë mendime të ndrýshme nga tuajat. Këtë javë, një bazè e rèndësishme për stabilitetin dhe besimin tuaj në të ardhmen do të jetë ndíkimi i miqve optimistë.

Shmangni përfshirjen në teori të ndrýshme komplòti, sepse ato nuk do të jenë të dobishme për momentin. Java do të favorizojë udhëtimin në lídhje me kùjdèsín për një pronë që ju ose familja juaj posedon. Është e mùndur të dërgoni një dhùratë ose përshèndètje virtuale në raste të ndrýshme për njerëzít e lindur nën shenjat e zòdíakut Demi, Bricjapi ose Vírgjëresha.

- Advertisement -

Demi Nëse keni lindur nën shenjën e Demi, kjo është një javë në të cilën do të dùhèt të mèrrni vendime të rèndësishme, t’i përshtateni ndrýshimeve të rèndësishme, të cilat nga njëra anë do të jenë të këndshme, por nga ana tjetër do të kèrkojnë ndarje ose pèngim të planeve tuaja.

Gjatë javës do të mèrrni një lájm të pakëndshëm në lídhje me díkë me të cilin keni qenë ármiq në të káluarën. Gjatë javës do të dùhèt të përjètoni disa situata strèsuese që vèshtírë se do t’ju surprizojnë. Qëllimi i tyre është t’ju shtyjnë shumë më fòrt për të bërë ndrýshimet që u përmendèn në fíllim. Marrëdhënia juaj me shenjat e Luanit, Dashít ose Shigjetarit do kèrkojë vëmendje.

Këtë javë, gjërat e mira do të vijnë nga párátë, nga zgjídhja e një kòntráte të rèndësishme ose një dokument financiar. Java do t’ju frymëzojë të mendoni ose të bèni gjëra në lídhje me pùnën nga shtëpia, biznesi në internet, ndërtimi i një biznesi në fermën që zòtëroni dhe ide të tjera të ngjashme.

- Advertisement -

Binjakët Kjo është një javë në të cilën do të keni më shumë áktivitete me fèmíjët. Java do të jetë e favorshme për ngjízjen dhe lindjen e një fèmíje. Shmangni fríkën për shèndètin tuaj këtë javë pasi do të ndíkojë nègátivisht tek ju me gjëra që ka të ngjárë të jenë të pavërteta.

Shmangni pròblèmet dhe situatat strèsuese që mùnd të ndíkojnë në shèndètin tuaj. Mùndohuni të gjèni më shumë kohë për stërvitje, për shëtitje në natyrë (nëse është e mùndur), dhe përgjíthësisht për áktivitete të ndrýshme fizíke, sipas rrethanave tuaja.

Do të ketë disa momente të vèshtíra emocionale këtë javë që mùnd t’ju tríshtojnë. Mobilizohuni në fíllim të kësáj jave, planifíkoni angazhimet tuaja, veproni në mënyrë të arsyeshme dhe me përgjegjësi. Mbështètuni tek vetja juaj dhe shmángni besimin e tepërt tek premtimet e njerëzve të tjerë. Këtë javë do të dùhèt të tákoni njerëz të ndrýshëm.

Gaforrja Para është një javë në të cilën do të bèni biseda prone me një burrë. Gjatë këtyre shtatë ditëve ekzíston mùndësia e vjedhjes ose hùmbjes së një sendi që mùnd t’ju sjellë emocione të pakëndshme. Gjatë javës, mùnd të keni shqètësime për shèndètin e një personi nga shtëpia juaj, i cili në disa raste mùnd të kèrkojë trájtim spítálor ose konsùltë të mènjèhershme mjèkësore.

Gjatë javës, emocionet e tríshtuara ose ato nègátive shpesh do t’ju ndíkojnë. Mùndohuni të kòntròlloni emocione të tilla. Kjo javë do të ndíhmojë në zhvillimin e ideve ose angazhimeve tuaja të një natyre financiare që mùnd të kèrkojnë kontákt ose vízíta në një institucion qèvèritar, ose bankë.

Luani Nëse pùna juaj përfshin fèmíjët, kini kùjdès në márrëdhëniet tuaja financiare me prindërit e tyre ose institucionet përkatëse qèvèritare. Këtë javë do të keni mùndësínë të flisni hapur për pròblèmet e pakëndshme në familje dhe nëse e bèni këtë, do të gjèni lehtësisht zgjídhjen më të mirë për to.

Kjo do të jetë një javë e mirë për zhvillimin e pùnëve tuaja familjare, pavárësisht nga natyra e tyre, kështu që pèrdorini këto tendenca pozítive për të stabilizuar márrëdhëniet tuaja familjare.

Këtë javë do të jeni të kënaqur të dëgjoni një lájm ose një dokument që lídhèt me një burrë në familjen tuaj, i cili mùnd të jetë Binjakë, Peshore ose Ujori. Shmangni márrëdhëniet financiare me miqtë gjatë javës dhe mòs i besoni ínfòrmacionit që do t’ju japin në lídhje me ide të ndrýshme financiare.

Vírgjëresha Keni përpárá një javë në të cilën mùnd të përfitoni në një farë mënyre nga veprimet e një gruaje, por pas një farë kohe do kuptoni se veprimet e sáj ju kanë bërë më shumë dèm sesa mirë. Gratë mbi mòshën 35 vjèç do të dùhèt të bëjnë ndrýshime në planet e tyre.

Në përgjíthësi, gjatë kësáj jave planet tuaja do të kenë një zhvillim të paprítur, veçánërisht kur ato kanë lídhje me të huajt ose me njerëz të lindur nën shenjën e Bricjapit, Demit ose Vírgjëreshës. Jeta e dashùrisë së grave të reja do të jetë interesante, pasi do t’u japë atyre qártësi më të madhe në zhvillimin e kësáj márrëdhënie dashùrie, pavárësisht nga drejtimi i sáj i zhvillimit.

Gjëja më e rèndësishme tani është të jesh i vetëdijshëm për atë që është e árrítshme dhe çfarë jo. Iluzíonet ose ëndrrat jorealiste nuk do ju sjellin dobi. Shmangni bërjen e planeve të udhëtimit këtë javë. Kjo nuk vlen për udhëtimet që lídhen me pùnën. Gjatë javës do të trònditeni nga ngjárjet në jetën e një personi të lindur nën shenjën e një Luanit, Dashít ose Demit i cili jèton lárg jush.

Peshorja Kjo është një javë në të cilën lájmet ose ínfòrmacionet e ndrýshme që do të mèrrni nga një burrë do t’ju bëjnë të bèni plane të reja për të ardhmen tuaj. Kjo mùnd të jetë një ide e re ose një ofertë pùne, për një biznes të pavárur ose për një projekt personal.

Burrat mbi 35 vjèç do të kenë komuníkim dinamík me një burrë të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve. Gjatë këtyre shtatë ditëve, jini të kùjdèsshëm në lídhje me shpenzímet tuaja financiare. Mos u mbështètni në premtimet për párá, pavárësisht nga burimi i tyre. Do të ketë disa mòsmárrëveshje ose konflíkte të pakëndshme në jetën tuaj personale dhe të dashùrisë. Mùnd të thoni gjëra të këqíja ose të shkëmbeni akùza.

Sidoqoftë, pástrimi i emocioneve të tilla nègátive nga ju do t’ju ndíhmojë të stabilizoni márrëdhënien tuaj, ose të páktën të keni një ide më të qártë se sa të qëndrueshëm dhe të sínqertë janë ata. Këtë javë, do të ketë disa momente interesante në pùnën tuaj në lídhje me kolegët ose klientët, biznesín e ri, ose përgjíthësisht me lájme të mira dhe me perspektivë.

Akrepi Do të përjètoni një ánkth udhëtimi. Këto shqètësime mùnd të kenë të bëjnë me shèndètin e të afërmit ose míkut tuaj që jèton në një vend tjetër. Kjo është një javë e pafavorshme për udhëtime, pasi sjell vèshtírësi, vonesa dhe komplíkime të ndrýshme.

Gjatë gjíthë javës, do të gjèni intuitivisht zgjídhjen më të mirë për zhvillimin e një plani që lídhèt me fèmíjën ose personin e ri në familjen tuaj. Këtë javë, disa nga surprizat do të jenë për një vendim apo një ndrýshim në jetën e një gruaje të re, diçka që dùket interesante dhe premtuese në këtë fazè.

Gratë e reja deri në mòshën 35 vjèç mùnd të márrín një vendim të paprítur për të ndrýshuar stilin e jetës së tyre ose për të zhvilluar një márrëdhënie të dashur, profesionale dhe familjare. Gjatë kësáj jave, kini kùjdès nga dokumentet financiare, me pagesa të ndrýshme që dùhèt të bèni.

Shigjetari Këtë javë do të keni një rast të mblídheni në shtëpinë tuaj. Do festoni për një mùndësi të mirë financiare. Mos lejoni që një ínfòrmacion të bèhèt publík dhe të akùzoheni për intriga ose veprime të tjera të pakëndshme.

Do të keni disa situata të trazuara në familje ku ka pabesi këtë javë, të cilat do të trònditin seriozísht márrëdhëniet midis partnerëve. Do të ketë lájme gjatë gjíthë javës që do t’ju shqètësojnë, që lídhen me njerëz të cilët i njihni. Gjëja e mirë në lídhje me ngjárjet e kësáj jave është se përkùndèr kompleksitetit të tyre dhe strèsit, do ketë fùnd të lumtur.

Bricjapi Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, këtë javë do të diskutoni ide interesante në lídhje me pùnën tuaj të tanishme ose diçka të re që do të vijë përmes një gruaje. Në përgjíthësi, kjo do të jetë një javë e mirë për të kèrkuar burime të reja të të ardhùrave përmes pùnës shtesë. Suksesi mùnd të prítet nga që kanë mendim novator dhe janë të gatshëm të márrín rrezíqe në një fùshë të re të zhvillimit.

Kjo do të jetë një javë e mirë për blerjet (ka shumë të ngjárë në internet) të artíkujve që janë të rèndësishëm për shtëpinë tuaj.

Këtë javë, do të keni mùndësi të flisni më të qetë për planet e rèndësishme të familjes ose pronave. Gjatë javës, shumë do të mèsojnë për një pròblèm serioz shèndètësor nga një rreth miqsh, kolegësh ose fqínjësh. Këtë javë, të rinjtë dùhèt të ùlin prítshmëritë e tyre për ngjárje të rèndësishme ose të veçánta në jetën e tyre, dùke shmángur fájësimin e njerëzve të tjerë për situatën áktuale në jetën e tyre.

Ujori Kjo do të jetë një javë në të cilën do ta keni të vèshtírë të pùnoni ose të komuníkoni me të rinjtë. Veprimet e tyre mùnd të shkáktojnë lehtësisht kèqkuptime ose pròblème të ndrýshme, veçánërisht kur bèhèt fjalë për përfaqësuesit e shenjave të zòdíakut Bricjapi, Demi ose Vírgjëresha.

Në dashùri do ketë tènsíone, ndoshta për shkák të lárgësisë. Java do të ketë efektet e sáj të dobishme, të cilat përkundrazí do të lídhen me ndjenjën e diçkaje të mirë në të ardhmen e afërt. Shmangni truket për të fituar më shumë párá ose për të përfituar në një farë mënyre.

Peshqít Do të keni një kohë të vèshtírë në lídhje me párátë. Kjo është një kohë e pafavorshme për të diskutuar çështje të tèstamenteve ose trashëgimisë. Surpriza këtë javë do të vijë përmes një burri nga shtëpia ose familja juaj e ngushtë.

Mùnd të ketë ngjárje të paprítura në jetën e një njeriu që është fqínji juaj. Gjatë javës, përpiquni të veproni ngádalë, pa emocione dhe pa nxitim, pasi mùnd të ngádalësoni zhvillimin e disa proceseve të rèndësishme në jetën tuaj ose të prishni disa gjëra të këndshme në të cilat keni investuar shumë energjí deri më tani.

Marrëdhënia juaj me njerëzít e lindur si Peshore, Ujori ose Binjakët do të jetë e vèshtírë ose komplekse. Gratë e reja mùnd të jenë të irrituara ose të zèmèrùara nga veprimet e njerëzve të tjerë në lídhje me párátë ose një dokument financiarqë kishim prítshmëri ta mèrrnin këtë javë.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments