Shòkon ish banorja e BBV, bènë dekláratën e pazákontë ‘Rri 24 orë vetë me b…’

E ftuar në një program televízív ishte ish-banorja e BBVA2 nutricionistja Diola Dosti. Gjatë intervistës ajo u shprèh se nuk është fat të jesh në formë. Unë kam një lloj respekti për veten dhe ndjèk një lloj regjími,

mbáj balanca. Që domethënë, nëse ti më fton në ditëlindjen tënde dhe do më japësh mua atë copën e tortës në 12 të natës, unë do e konsumoj për të të respektuar. Por unë do rri më pas 24 orë pa ngrënë ùshqím. Rri me buzet vetem tek uji.

Unë e bëj njëherë në javë këtë regjím. Unë e çoj edhe në 32 orë”, tha Diola Dosti.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...