KÉRCITI GRUSHT/ Trâgjike per ZARF te ZI, Big Brother SHKÚNDJE banorit

Duket se njera prej Ilnises apo Egla Cenos do te dale nga shtepia me zarf njesoj si Sara. Ja kush eshte arsyeja.

Ilnisa nuk e priti mirë këtë gjë dhe iu kthýe me òfèndime, ku e quan atë “kríjesë e mjerë”.

Ilnisa: Mos e zèr emrin e vajzès në gojë o kríjesë e mjerë.

Egla: Çfarë ke, párá dy ditësh më ke thirrur me emrin e vajzès.

Ilnisa: O kríjesë e mjerë, o njeri i rènduar.

Egla: Çfarë ke, kush ta shau vajzèn?

Ilnisa: Të ishin gratë si ty…

Egla: Të ishin gratë si ty do ishte një drámë e madhe.

Ilnisa: Ti je më kèq se fjalët që më thua. Merre pasqyrën dhe shihe veten.

Në një përplasje tjetër mes të dyjave, ka pasur dhe një konfrontim fizík.

Ilnisa: Po ç’të të prèk unë ty, shíko si je ti? Unë di që nuk prèket banori dùke bërë rënkime të tilla. Ajo më gjùajti me bluzè në fytyrë.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...