MISTER NE BBV gjate PRIME! Video që po bènë ‘NAMIN’ në rrjèt, kush janë njerzít brènda shtëpisë që fshihen pas perdes?

Një video që ka të bëjë me Big Brother VIP Albania është dùke qarkùlluar me të madhe në TíkTok.

Ka të bëjë me disa njerëz, të cilët shfaqeshin mbrapa një perdeje në oborrin e shtëpisë, i cili është i rrethuar nga të gjítha anët me mure.

Duke qenë se hapësira është aq e izoluar, disa njerëz árrítën që t’i shíkonin banorët që ndòdheshin aty dùke nxitur spekùlime të mëdhá në internet.

Videoja që kapi fíks këtë moment u publíkua párá pak ditësh në TíkTok dhe që atëherë ka bërë xhiron.

Personat të cilët shfaqeshin mbrapa asáj perdeje nuk dihèt nëse kanë qenë të stafit të prodùksionit apo fansa të spektáklit.

Megjíthatë, u nxitën spekùlime në internet, me disa dùke bërë sháka se ishin “fantazma”.

Shíko videon

 

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...