Párashikimi i Fríkshem! Kot lódhen te tjeret, ja kush e FITON BBV3

Balerini i njohur Ilir Shaqíri ka treguar eksperiencën

e tij si juri i edicionit të dytë të ‘Dancing With The Stars’.

I ftuar në pjesën e dytë të emisionit ‘Pardon My Frènch’,

balerini ka komentuar gjíthashtu edhe reality show-n e njohur ‘Big Brother Vip’

që do të nisë mbrëmjen e djeshme, ku shprèh bindjen se Jùlian Deda dhe Romeo Veshaj

do të jenë personazhèt që do të përballen për çmímin e madh në finalen e madhe.

Kujtojmë se Shaqíri ka qenë banor i edicionit të parë të këtij formati ku fitoi edhe çmímin e madh.

“E kam parë listën dhe me thënë të drejtën thashë nëse janë pjesëmárrësit apo rezùltati final.

Nga e gjíthë ajo listë që dòli njoh 5 ose 6 veta. Dhe të tjerët nuk I njoh sepse nuk na ka lídhùr asgjë.

Është një kast shumë i ndrýshuar, me káráktere të ndrýshme. E kam të qartë se kush

do të jetë një lloj fërkimi shumë I fòrtë. E di që të dy do luftojnë fòrt për të árrítur finale. Jùl Deda dhe Romeo Veshaj”, deklároi Ilir Shaqíri.

Leave a Reply