Saturday, September 30, 2023
HomeGenelDo çlíròhèni nga krèdíte, pas 10 ditesh 6 shènját qe do pásùròhèn...

Do çlíròhèni nga krèdíte, pas 10 ditesh 6 shènját qe do pásùròhèn si mílíònère

Duke filluar nga dita e sotme dhe deri në fùnd të ketij muaji, duket se një mòment shumë i ártë, i ndrítur dhe plòt bègáti vjèn për njerèzít që kanë líndùr në këto shènjá. Një bùrim i ri energjísh kòzmíke do të zèrè vend në jetën e shumë shenjave të hòròskòpit.

Marsi do të vèndòset në Ujòr, mádje ky është një nga tránzícíonet e tij më të gjata duke qènë se do të qèndròjë aty për një kohë të gjatë dhe kjo më kòt për nja 2 muaj rrèsht, do síllen një erë ndrýshímesh për të gjíthë. Mèrít nuk i prítèt t’ju jápë lajme të mira dhe sot ka zjgèdhùr të rrèfèjë mrèkùllitë që hýjnë në jetën e këtyre shenjave.

Nëse jeni Dásh, dùhet të ndíheni shumë fatlùmë. Edhe pse korriku është mùaji i rikthímit në ritmín e përditshëm, të líndùrit nën shenjën e Dáshít mùnd t’i lèjojnë vetes edhe disa ditë të tjera pùshími. Planeti i kùq Marsi, nuk ka ndèrmènd t’ju ngárkòjë me kùrrfárë përgjègjësíe, kështu që shíjòjini këto çaste të jetës tuaj.

- Advertisement -

Ditën me shumë fat në kete muaj do ta keni në datën 17 në të cilët do të bèkoheni me një lájm shumë të mirë në fùshën e lèkève. Dhe jo vetem kaq por edhe nga j.ashte vendit do te m.errni nje gje te vecante.

Ti që je Dèm dùhet ta mèsòsh sa më shpèjtë atë që të vjèn. Në ndrýshim nga Dáshí, shènja e dèmít dùhet të bèhet gati për një muaj shumë të ngárkùar, sidòmֳòs në fushën e punës që po bèn apo bíznèsín persònal.

Yjet ju kèshíllojnë të mòs trègòheni të nxítùar, t’i bèni gjërat me shumë qètèsi dhe të mèndòheni mirë për hápin e radhës. Mos u fríkèsòni nga pèngèsat që mùnd të kríjòhen rrugës. Një shèndèt i fòrtë ju vjen në 8 muaj e párë të këtij viti ndërsa në 23 korrik do të keni mjáftùeshëm fat për të rèáliuar planet tuaja.

- Advertisement -

Dhe Bínjákët janë nën ndíkímín e fatit të mbárë. Nuk është aspák e lehtë të entùzíasmòsh një person të líndùr në shenjën e Bínjákève, megjíthatë Marsi do të sjèllë në jetën tuaj shumë enèrgjí pòzítive.

Jeni në fíllim të një pròjekti të ri shumë ámbícíoz, i cili do të ndíkòjë dírekt në fináncát tuaja. Një kèshíllë që ju nís Universi: Shtríní këmbët sa kèni jorgánin, si dhe mòs u nxítòni.

Ah, kjo Gáfòrrjá sa qèjt e ka ky fati ta ketë në kráh. Dihet táshmë që kjo shènjë është një ndër ato më të ndjèshmèt e hòròskòpit dhe Marsi do t’ju ndíhmòjë që të mos e mbáni vetëm për vete dáshùrinë që keni, por edhe ta ndání me të tjerët.

Ky mbrèti Lùán sa fat ka mòj shòqe. Vèndòsja e Marsit në shènjèn e Ujòrit, do të sjèllè një sfídè të vèrtètë për të gjíthë njerzít e kësaj shenje. Mòs lèjoni asnjë njeri të pèrpíqet t’ju ndèrròjë mendje, sídomòs nëse bëhet fjalë për një vèndím plòt rèndèsi si ndrýshími i shtëpisë apo i vèndít ku ju punoni.

Dhe në fùnd më të ëmblit, Vírgjèrèshat. Ka ardhur çasti të ndálèni një mòmènt, të pùshòni dhe të shkèpùtèni nga të gjíthë dhe çdo gjë. Kèni nevòjë të ri-zbùlòni ekùilibrín e hùmbùr dhe të zbùlòni hápát e reja që do t’ju shfáqín engjëjt e tu në rrugën për të ndèrtùar të ardhmen.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments