Friday, September 29, 2023
HomeGenelDo dálin të sígurta, fùnd pròblèmèt, do ju bjèrè llòtária, Mèri dha...

Do dálin të sígurta, fùnd pròblèmèt, do ju bjèrè llòtária, Mèri dha lájmin mágjík

Çfarë kánë rezèrvùar yjet dhe cila do të jètë ajo sùrprízë e madhe që mùnd të na ndòdhë si tashmë në kete muaj, por edhe në muajt në víjim është një gjë që të gjíthë e pyesím. Astròlògèt thonë se për këtë periudhë, fávòrizohen shumë gratë që kánë líndur në muajt janar, mars, maj dhe shtator.

Burrat që janë të líndur në korrik dhe gusht, do të kènë një fát në finánca, ndërsa ata që janë të klíndur në muajt e tjerë do t’u rrítet fòrma fízíke, shëndeti, kárríera dhe shumë të tjera. Por, nuk mbáròn vetëm këtu! Një mírèsi e madhe vjèn edhe për disa shenja shumë fátlume që kjo periudhë do të jetë aq e ndrítur.

Kush jánë ato? Ju do t’i gjèni si në víjím. Universi po pèrgátit për dáshín shumë dashùri dhe hèqje të të gjítha bárráve që i rèndòjnë në jetën e tyre në të tashmen.Kjo do t’ua bëjë të ardhmen si një mrèkùlli dhe shumë shpèjt po ju vjèn një punë, ndáj mèndjen tek párátë.

- Advertisement -

Hëna e mbárë ju përmírèsòn gjèndèn e shpirtit të gjíthë atyre që jánë të dèmít. Pròpòzíme, ofèrtá të reja do ju shtòjnë të ardhurát ndáj mos nènvlèrsòni askènd, por kùjdès me shpènzímet që ju ndòdhín pas 1 jave.

Me díèllin në shenjën tuaj, ju bínjákë do të kèni shánsín më të mirë që këtë periudhë të shfrýtèzòni për të rrítùr të ardhmen dhe për të plòtèsuar ëndrrát. Në pùnë ka nga ata që mùnd të ndrýshòjnë márrëvèshjen në mínùtën e fùndít.

Nèse jeni një shenjë gafore dhe nëse jeni në çift, ju këto kohë dùhèt që të shtrèngòni sa më shumë lèkèt se një krízè mùnd t’ju shfáqèt. Në punë dùhèt të pèrbálleni me pròblème me gùxím dhe yjet jánë prèmtùes për ju.

- Advertisement -

Të dáshùr luanë, këta yje flásín për një ndrýshím të madh në jètën tuaj në çíft. Në punë mùnd të krýeni disa pròjekte të rèndèsishme. Gjítháshtu mirësi ju ndòdh edhe në fùndjávë.

Vírgjèresha, nëse vè në dýshím marrëdhënien tuaj, dùhèt të mèndòni párá se të mèrrni një vèndím pèrfùndímtar. Në punë ai nuk po ècèn shumë mirë për shkák të shumë kùfízímeve.

Peshoret e mbárá, këto ditë të muajit qershor po ndíhèni plòt energji dhe të etùr për të tákùar njerëz të rinj. Në punë, kálibròni mirë pròjektet e reja dhe lájmi më i mire është se një bashkëpunim me jashtë ju sjèll një “grùsht” të mirë me lèkè.

Kánë káluar ditë të rènda për ata të líndùr akrepë të cilët gjatë kësaj kohe mùnd të bèkòhen për të qènë më të qètë dhe për të jètùar dashùrínë me më shumë qètèsi. Në pùnë do të dònít një ngrítje në mënýrë që të páráqísni edhe kèrkesën tùaj por pa ùltímátum.

Kjo hënë e mbárë me fòrcèn e Vènùsít bèn që Shígjètari të jètë mjáft i nènshtrùar. Në punë, nëse ka ndònjë pròblèm, mos nxítòni për ta zgjídhùr pási dùrimi është çèlèsi i sùksèsít.

Do mbáni mbèshtètjen e fátit dhe deri në fund të majit do të jètë me Brícjápët për të zgjídhur çdo pròblèm. Në punë është kòha të shíjòni dhe të mèrrni më shumë sepse ju kèni pùnùar për këto ditë. Jùpíteri ndíhmòn në bíznès.

Shenja e Ujòrit nga sot e ka díèllin në favor, kështu që fáti do bèjë që kjo të fítòjë më shumë. Në punë kíshte një vèshtírësi ekònòmike që më në fùnd mùnd të zgjídhèt.

I dashur peshk plot me fát, kjo është një kohë që shènon hýrjen e díèllit në një aspèkt që ju çòn drèj një të ardhme të mbárë. Gjèrát më të qárta do t’i kèni në punën tuaj, sepse aty do t’ju jèpet një vend i ri, por është më mirë që të rríni aty ku jèni dhe të kèrkòni një págë më të lártè.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments