Thursday, June 1, 2023
HomeGenelDo ju lèrè pa gjumë: Pas 15 ditësh Fát, Mbárèsi e Bòll...

Do ju lèrè pa gjumë: Pas 15 ditësh Fát, Mbárèsi e Bòll me Lèk për disa shenjat

Kjo javë që vjèn do të sjèllë dhe rrùgëtímin e mbáre te muajit Maj dhe do të hýjë në një periudhë shumë të mirë në jètën e gjíthkujt sepse shùmica prej jush mùnd të ndrýshòjnè gjèndjèn fínáncíare.

“Njerëzít do të hábíten kur të shòhin se sa shumë do t’u pèrmírèsohet jeta èkònòmike dhe se sa do t’i shtòjnë të ardhùrat”, thotë ástròlògía shqíptare e cila nuk gábòn kur bèhet fjalë për të lèxùar yjet.

Një fat shumë i madh do të dálë përbállë disa shenjave të cilat prej një kohe shumë të gjátë kanë vùájtùr hálle fínáncíare dhe tani do të fíllojnë jo vetëm të mbùshin xhèpat, por edhe të lájnè shumicën e bòrxhève të vjètra.

Ajo trègòn se ju dùhet që të trègòni sa më shumë vèmèndje dhe të shíkoni nëse shenja juaj është në lístë pasi shenjat që do të lexòni më pòshtë në këtë ártíkull janë ato që më në fùnd iu prín e mbárá tek lèkèt e nè çdo gjè tjeter.

Nëse do të flásím për të shtùar párátë, të párët janë Shígjètarèt, të cilët dùke nisur nga dita e nèsèrme dhe për 15 ditët që do të pásòjnë në jetën e tyre do t’i përmírèsòjnë lèkèt.

Një dátë e cila do t’u sígùròjë një shumë të mirë lèkèsh është 25 maji që është dhe dita e tyre më me fat.

Edhe një háp i ndán Pèshòret, nga realizimi i ëndrrave të tyre të cilat do t’u bèhèn të vèrteta shumë shpèjt dhe do të jetë si një mágjí kur të shòhin se sa shumë të ardhura do t’u líndín.

Sùrpríza më e madhe do t’u ndòdhë për 13 ditë dhe kjo lídhet më së shumti me fùshën e pròspèritetit dhe më në fùnd do të lájnë dhe një bòrxh që i lòdhtè prej kohësh.

Janë si një mágnet fati dhe ata janë vetëm Pèshqít, që do të përbállen me periudhën e tyre më fatlùme të gjíthë vitit. Shumë gèzím do t’u márrè fámílja, ndërsa nëse fèmíjët tuaj prísnín díçka të mirë, ajo do t’u ndòdhë në fùnd të muajit.

Jo vetëm këtë periudhë por gjíthnjë fati u rri afër dhe jo më kòt edhe këtë rádhë, Gáfòret, janë në kráhët e një fati me shumë mbárësí që për 15 ditët e ardhshme në jetën e tyre do t’i shíjòjnë të gjítha bèkímet që u víjnë dhe do të lárgòjnë edhe dhímbjèt e kokës.

Vetëm trègòni kùjdes nga ata që ju rrínë pranë sepse një persòn po tèntòn t’u príshë plánet dhe ajo është një femër rreth 40 vjèç.

Ekònòmia e Vírgjèrèshëve, në 15 ditët e ardhshme do të shtòjë disa zèrò më shumë dhe kjo si një shpèrblím rròge në punë ose si një ngrítje në bíznes që do të zgjásë për 3 muaj rrèsht. Ata që nuk kánë ende një lídhje do ta shíjòjnë afèrsísht nga mèsi i Marsit.

Mùnd të márrín një lájm që prèsín një bèbè, dhe këta janë Brícjápët, që këtë periudhë të jetës së tyre duket se do t’u shtòhèt fámíljá. Enègjía pozítíve do t’ju ndjèkë në shumë hápa të jetës tuaj, ndërsa në javët e párá të Mársit mùnd të mèrrní një përgjígje lòtáríe.

Një sèmùndjè që ju ka lòdhùr shèndètin tuaj do të lárgòhet dhe shenja e Ujòrit, do ta kètë pikën më të fòrtè shèndètin e tyre.

Sa për dashùri dhe párá, kjo shenjë do të márrë më të mirën e mùndshme sepse ka vítin e mbárèsísë dhe asgjë nuk i háp pèngèsa.

Po Dèmat, çfarë përfítòjnë nga ky moment i jetès? Ju nuk do të ndáleni në plánet tuaja dhe në fùnd të muajit do të dègjòni një lájm që ju lídh me një èmígrím jashtë.

Do t’ia dílní mbanë sepse ajo është dhe ëndrra juaj. Në një të ardhme të re (mbáse jo në këtë vènd) ju do të rrísni më tèpèr të ardhurat tuaja.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments