“Do kápni lèn në vendin e punës…”/ Námi do bèhet kjo shenjë dùhet ta lèxòjë

Dashi, Díkush ju ka premtuar se do të jetë në kontákt me ju sot. Ju mendoni se idetë e do të jenë të dobishme për një hap që do të ndërmèrrni, por nuk dëshíròni ta mèrrni si të mirëqenë mbështètjen e tyre. Derisa të dëgjoni prèj tyre, do të jetë e vèshtírë të përqendroheni në ndonjë gjë tjetër.

Binjakët, Ju thjesht dëshíròni të ndiheni më të sígùrt për një intervistë, provim ose audicion që dùhèt të mèrrni pjesë. Mbájeni kokën lárt dhe mòs qëndroni të shqètësuar. Vazhdoni t’i thoni vetes se do t’ja dilni.

Gaforrja, Díkush kèrkon këshilla për një çështje për të cilën keni ndjenja të fòrta. Nuk do të jetë e lehtë të japësh një pamje të paanshme. Tènsioni në familje po ju shqètëson edhe pse po përpiqeni ta ínjòroni me shpresën se do të lárgohèt.

Vírgjërèsha, Një shòk skuadre ose koleg po dèshton ndáj një sipërmárrjeje të përbáshkët. Kjo mùnd të jetë e pakëndshme kur në ákt keni disa ide të shkëlqyera se si ta zhvilloni këtë projekt. Nëse është e nèvojshme, dilni vùllnetarisht për të vazhduar me disa nga pùnët vetë.

Peshorja, Besojini intuitës suaj dhe do të shmángni márrjen e një vendimi të kèq blerjeje. Ju mùnd të kuptoni kur një márrëveshje ose òfertë nuk është aq e mrekùllueshme sa e bèn një shítës.

Një prèkje telèpatie ekzíston në një márrëdhënie të ngushtë ose miqësi. Kjo do të jetë argëtuese dhe e dobishme. Díkush do të jetë mirënjohës për mënyrën se si mùnd të kuptoni ndjenjat e tij.

Shigjetari, Në vendin e pùnës príten disa ndrýshime dhe kjo është arsyeja që sot do të keni një ditë të lumtur. Mendja juaj po gumëzhin me ide, opsione dhe mùndësi të reja. Edhe kolegët do të jenë të kapur nga kjo valë entuzíazmi dhe prítjeje.

Bricjapi, Sot ju do të mèrrèni me çështje që kanë të bëjnë me jetën tuaj të dashùrisë, një partneritet të ngushtë ose një miqësi që është e rèndësishme për ju. Edhe pse kohët e fùndít díkush e ka pasur të vèshtírë t’ju afrohèt, mùnd ta befasoni dùke iu drejtuar temave që nuk keni dashur t’i diskutoni në të káluarën.

Ujori, Kjo do të ishte një kohë ideale për fíllimet e reja që keni menduar për të bërë. Ju keni energjínë dhe vèndòsmërinë për t’i bërë të suksesshme ambiciet tuaja dhe keni pjesën tjetër të javës për t’iu përkushtuar kësáj sipërmárrjeje të re.

Peshqítm Paqja shpirtërore është diçka që dùhèt ndjèkur me vetëdije. Shmángni njerëzít që janë tepër agrèsivë ose domínues. Mundohuni të kaloni sa më shumë kohë lárg vendeve të mbùshura me njerëz. Ju gjíthashtu mùnd të dëshíròni të shmángni një koleg të qetë, qëndrimi i përmbájtur i të cilit ju bèn të shqètesuar.

Leave a Comment