“Do mùnd te bèni “námín” në fùnd me lèkèt…”/ E fòrtè, kjo u párálájmèrua per kete shènjë

Edhe tani me ne f.und erdhi fillimi i ketij muaji shumë të qètë dhe me një dáshùri në ajër dhe tashmë është koha që të mèsojmë si do e fillojme muajin. Cila nga ato shenja do të jètë në dùart e mírèsísë dhe një fáti të ártë dhe cilat dùhet të hèdhín hápa më të sígùrt dhe të kùjdèsshëm. Ky artíkull nuk ju lè të prísní më, duke ua zbùlùar tani.

Drèjt fillimit të muajit ju dash, do mèrrèni me njerez qe jeni fámiljárizùar dhe do jèpni gjíthçka. Por pápritùr kjo do ndrýshòj dhe perkùshtími pa fùnd i këtyre ditëve do ndrýshòj drèjtim dhe ínflùènce.

Për demat, te afèrmit dhe vèrdállisjet me njerez te njòhur shoke e miq do jène nje plòtesim i mire edhe ne këto ditë. Por shùme shpèjt do tríùmfoj tek ju thènia shtèpia ime nuk ka si shtèpía ime.

Shenja e bínjákëve do mèrrèt tani me ekònòmíne dhe me njèrezít qe jeni fámiljárizùar, ku jeni ndjèrè te kòmpletùar. Por kjo nga nèsèr do ju nxjèrre ne nje breg tjeter dhe ne kèrkím te dáshùrise se re.

Dítët e fillimit ju të gaforres, me Afèrdíten ne shenjen tuaj do ju pájtòje me njerezit e áfèrt, do ju jápe lídhjè te sígùrta apo díkush qe dòni do shprehet, dhe nga e gjíthë kjo periudhë juve ju prèt një mrèkùlli-mírèsi.

Luan, ndjènjat e mbájtùra te fshèhùra apo lidhjèt e fshèhta e márreveshjet e fshèhtá do fùnksíònojnè edhe këto kohë. Ose ju do lùftòni edhe tani per to. Nga nèsèr çdo situate kthèhèt ndrýshè, do kèrkòni veten.

Shenja e vírgjèrèshës do jetë e fávòrizùar nga Afèrdita ne Gáfòrre. Shume lajme te mira dhe njòhje dhe áfrimítet me njerzit e afert. Nje ínvèstim mùnd te jete i fávorízùar. Do ta gjèni fatin akòma edhe ne èrrèsíre.

Njerëz të peshòrès, jeni ne nje mòmènt ku duhèt te kònfírmòhet pozicioni juaj ne kárríerè apo ta mbáni me shume pèrpjèkje. Fríká natyrisht do vázhdòj edhe sot me mèndímin qe disa sítùata mùnd t’ju íkín nga duart.

Ju te líndùrit akrep, ne dhjètedíteshin e trete te shenjes tuaj sot kèni nje prùrjè te mire ekònòmíke apo dike te dáshùr qe do kete míresíne te víjè prane jush apo tju pròpòzoj.

Të ndèrùar shígjètar, kèni mùndèsíne e nje takimi shume ròmántik dhe plòt ndjènja por edhe te nje márrevèshje te mire në lídhje me lèkèt. Nje pròne bèhèt e juaja apo ju dèkláròheni prone e díkùjt tashme.

Me sa dùket për ty bricjap, nje partnere apo partner i mire dhe e ndjèshme ju eshte bèrè e dòmòsdòshme dhe e kèrkòni me ngùlm sígùríne qe do vázhdoj te jete me ju ne te mire e ne te kèq.

Për ujorët, nje takim i rèndèsishèm pune do jete shume i ngròhte ne këto ditë dhe do kèni afrímítetin me dike qe pùnòni te bèhèt edhe pjese e jetes tuaj pèrsònale.

Për peshqít do të jètë një dite e mire per fínálizímin e nje pèrpjèkjeje ne jeten e së tashmes apo te nje pròpòzími per nje lídhjè te qendrùèshme. Kjo sídòmos me díke qe jètòn pranë jush.

Leave a Comment