Tuesday, October 3, 2023
HomeGenel“Dò ná lèrè zèmrá”, Zònjá Mèrí jèp lájme tròndítèse për shènját e...

“Dò ná lèrè zèmrá”, Zònjá Mèrí jèp lájme tròndítèse për shènját e hòròskòpít!!

Si do të jetë ky muaj nga ana fínáncíare? Ne do t’jua thèmi, në ártíkùllin e sotëm.

Nëse jeni kùríoz se si po ècën bíznesí juaj gjatë muajve të ardhshëm, mirë, mùnd të themi se në këtë artíkùll jeni në vèndin e dùhur.

Më pòshtë, ne do t’ju trègòjmë një lístë të sáktë, shenjë pas shenje, që do t’ju trègojë një numër gjèrásh shumë íntèresánte për të ardhmen tuaj.

- Advertisement -

Dáshí është një shènjë e lídhur ngùshtë me kùshtèt e tyre ekònòmíke, dhe ka tèndèncë të pùnojë gjíthmonë, madje edhe në pushime.

Ky muaj per ta, do të jètë në një fíllim të shkëlqýeshèm për të megjíthatë, mùnd të kètë një kthím prápa në mes të muajit, por në të gjítha gjèrat do të márrë një kthèsë shumë interesante. Do ta shòhësh sa shumë fat do kèsh.

Edhe shenja Dèmít, do të vázhdòjë të jètojë në stábílítetin që e ka pásùr dhe në vitin 2022, megjíthatë ka një numër gjèrash për t’u márrë párásýsh.

- Advertisement -

Mòs u máshtròni nga miqtë dhe të afërmit që ju kèrkòjnë bòrxhè.

Shánset janë që ato nùk do t’ju kthèjnë ásgjë për një kòhë shumë të gjatë.

Edhe për Bínjákët do të jetë një vit prívími dhe zgjedhje të rèndèsíshme. Gjëja e párë që do të dùhet të bèni është të líni mènjanë një shumë párásh për të përbállùar më mirë muajt në vijim.

Për Gáfòren, fati dhe puna do të jenë mántrá juaj për të ndjèkur në kete muaj qe jemi.

Mùndèsitë do të jenë atje, por do të jetë e nèvòjshme t’i shfrýtèzòjmë ato në mënyrën më të mirë, përpárá se të na mèrren nga díkush tjetër. Jètoje jetën në máksímum sepse do bèkòheni me fat.

Lùani do të jetë me shumë fat në vitin 2022. Rrèth ketij muaji dhe per ca dite do të kètë një periudhë disi të pásígùrt.

Për pjesën tjetër, gjërat do të shkòjnë mirë. Kùjdèsi i vetëm, mòs bèni ínvèstíme shumë afatgjata, dòmèthënë mòs u mèrrni me bíznès me rrèzík.

Në vitin 2022, njerëzit e vírgjèreshës do ta gjèjnë veten duke u kènáqùr me lùksín dhe do márrín atë që dùan.

Nga njëra anë, ata do të jènë në gjèndje të vèndosín se cilën punë prèfèrojnë (do të ketë shumë kèrkèsa), nga ana tjetër, megjíthatë, ata ende do të dùhet të jenë të aftë në mènáxhímin e pásùríve të tyre, në hármòni me partnerin.

Shenja e pèshòres, pas një fíllími shumë kòmplèks, ai do të jètë në gjèndje të jápë më të mirën e tij si në punë ashtu edhe në fámílje.

Do të kètë një numër të shtímeve të reja fínánciáre që ai do të dùhet të jètë në gjèndje të mènáxhojë për të gárántuar një të ardhme të ndrítshme.

Pèrgátituni për më të kèqèn, ju të Akrèpít. Do të ketë disa pròblème në anën ekònòmíke, por mòs kíni fríkè.

Do të kètë disa ínvèstíme që do të jènë të dòbíshme për të lèhtèsuar pèriudhën e vèshtírë. Vèzhgòni pázáret tuaja.

Për shígjètarët, kjo shenjë do të kètë fat të pabèsùeshèm, dhe do të arríjë të fítòjë párá edhe nga sitùata të pamùndùra.

Diçka e rèndèsishme prítet, veçanërisht në fùnd të vitit, kur më në fùnd do të kètë një stábílítet ekònòmik shumë të mbárë.

Një tjetër shenjë si Brícjápi, që do të dùhet të mèrret me vèshtírësítë në 2022. Do të kètë një sèrë pròblèmesh ekònomíke, por në të njëjtën kòhë fati nuk ju bráktís.

Pèngèsat dhe vèshtírësítë do ta çòjnë këtë shenjë të rrítet dhe të zhvíllòjë shumë intèlígjencën për të ndèrtuar një të ardhme të mbárë.

Një muaj plòt ùlje dhe ngrítje, për ujòrët dhe megjíthëse ka sítùata që do të na rrèzòjnë mòrálisht dhe fízíkísht, në të vèrtetë, me árdhjen e muajit tjeter, shumë gjëra të tjera do të fùnksíònojnë për mirë.

Nga fùndi i ketij muaji mùnd të kètë disa vèshtírèsi fínáncíare, të cilat mùnd të zgjídhen me një fùnd të lumtùr.

Personat e pèshqvè, pèrbállen me disa sfída shumë të rèndèsishme nga ana ekònòmike.

Ne do të dùhet të rùájmë dhe shtrèngòjmë rrípát brenda disa muajsh, por frýtet e sákrífícave tuaja nuk do të vònòjnë shumë. Fati do jetë gjíthnjë me ju.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments