Wednesday, June 7, 2023
HomeGenelDo ndèrtoni 1 jete te re jáshte vendi/ Mèri Shèhu jep lájmin...

Do ndèrtoni 1 jete te re jáshte vendi/ Mèri Shèhu jep lájmin ‘bòom’ për shènjën e hòròskòpit

Nuk eshte aspak çudi qe te nísni nje jetet te re jáshte vendit dhe kete dùhet qe ta bèni sa me pare. Por pyetja eshte se si. Athere ky párashíkim i sotem ju jèp nje sháns qe te rèflektoni per te tashmen tuaj dhe te díni se cfare hapash dhe ku dùhet qe ti hídhni qe rruga e se ardhmes tuaj mòs te mèrret ne anan e gábuar.

Tetori per Dashin, kjo dite do ti lere pùnet dhe tákimet qe dùken te ndritshme shume shpèjt pèzùll ose do ti shuaj krejt dùke márre gjíthe energjíne qe keni perdorur apo keni.

Tetori per Demin, nje udhètim qe ne fíllim do dùket shume interesant dhe premtues nga mbremja do trègòj qe nuk ishte ashtu dhe do shuhèt shume shpèjt nga harta e vemendjes dhe deshirave tuaja Po keshtu edhe nje njohje e re qe do keni dhe qe ne fíllim do ju coj peshe.

Tetori per Bínjaket, harrojini prítshmèríte qe keni sot sidomòs ne ceshtjet ekonomíke Premtimet e fùrishme te ketyre diteve do shuhen ne qíellin e mbremjes síkur nuk kane egzístuar kurre Ose i perngjanin nje nate romantíke me yje qe bíen I vetmi yll qe do bjeri do jeni ju qe do i permbùshni deshirat díkujt tjeter.

Tetori per gaforen, nje báshkepùnim dhe nje premtim martese do zhdùken sa hap e mbýll syte Por edhe nese keni patur debáte me nje femer te rèndesishme ne jeten tuaj tashme as mòs e mèndoni me permiresimin e situates.

Tetori per Luanin, do ju premtojne nje pùne dhe do jeni optimist deri nga mbásditja po pastaj do kuptoni qe ky premtim ndoshta ishte sa per te ndèzur nje cigare kenqesie se pas shuarjes se cigares do shuhèt edhe kjo pùne apo ky ndrýshim qe prisnit.

Tetori per vírgjerèshen, eshte moementi qe me shume te vèzhgoni se sa te beheni pjese e skenarit apo drámes qe do luhèt sot ne nje lídhje eròtíke ku ju thesht dùhèt te mesoni se si te mbijètoni ne raste te tilla.

Tetori per peshoren, per ju clirimi nga nje veshtiresi familjare dhe ndrýshimi i ambjentit do behèt nje lloj ngjyrimi emocional i kendshem Por shume shpèjt emocionet do ti lene vend ínátit dhe ha kmárrjes per ate qe ju gènjeu.

Tetori per akrepin, çdo fjale qe keni thene apo veprim qe keni ndermar e keni mbájtur te fshèhte apo e kane mbájtur te fhshète Ju intereson me mire nje shkendij Mèteoríke se sa nje eresire tòtale Per ju sot cdo meteor do jete me mire se nje planet.

Tetori per shígjetarin, nje investim qe keni ndermend te beni ne planin personal shume te rèndesishem per ju do ta beni vetem nese nuk jeni lárguar kaq shume nga toka sa te dùkeni si nje yll i pakapshem.

Tetori per brícjapin, bòsh mùnd ta gjèni veten ne diten e sotme pasi me njerzít qe do veni apo do shoqeroheni dhe qe do jete zgjèdhja juaj nuk do keni asnje perfitim por vetem bòshllek te dyanshem.

Tetori per ujorin, síkur ta dinit qe keni vua jtur apo enderrùar me shume se dùhèt per nje person qe sot as nuk do ta shíkoni me párá jush megjíthese ju kishte ngritur mendjen me prezencen dhe ndíkimin qe ju beri.

Tetori per peshqit, do kerkòni ne diten e sotme per ujra qe kane mùndesi tju ùshqejne por do ndeshni ne shkretetire ujore e cila nuk do ju sjell asgje nga ato qe ju dùhen per te ecur párá.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments