Do prísní 10 ditë, fati u ndrýshòn, do mbáni thèsín me lèk në këtë muaj – MediaNews
Genel

Do prísní 10 ditë, fati u ndrýshòn, do mbáni thèsín me lèk në këtë muaj

Në bèsòfshi në rrýmën fatálíste të fílòzòfisë, atëherë jeni me mendimin se fati është i përcáktùar që në lindje e askùsh nuk mùnd ta ndrýshojë atë! Nëse besoni se njeriu e bën vetë fatin e tij, atëherë jeni gùxímtarët që jeni në kërkim të fatit. Por pavárèsisht dý qëndrimeve të ndrýshme mbi këtë temë, të gjithë njohim njerëz që duket sikur fati nuk i bráktis.

Astròlògia shqíptare ka reáguar direkt për fatine këtyre shenjave në ditën e sote dhe ajo tregon se pas orës 18:00 dhe në orarët në vijim për këto shenja të Zòdíakut do të ketë lájme fantastike pasi këto shenja kane líndur me fat.

Shenja me shumë fat, Bricjapim Sipas saj, është ndër të paktat shenjat e zodiakut që pèrbállen me pèngèsat dhe vèshtírësitë pa ju drídhùr qerpiku. Ndonëse janë njerëz punëtorë, që u shmángèn kònflíkteve, edhe kur gjènden përbállë situatave të tillë, falë inteligjencës natýrale dhe fatit, ia dalin gjithmonë mbanë.

Për aq kohë sa nuk përfshíhèni shumë emocionalisht në këto sfída, do të keni mjáftùeshëm fat për t’i çùar në vijën e finishit. Mbani mend! Sot në orën 18:15 do të merrnië një lájm fantastik në lídhje me çështjen e financave dhe sipas Universit ose do t’ju kthehet një bòrxh i vjètër, ose do të merrni atë shpërblim të madh që prísnit.

Shenja me shumë fat, Akrepi, Shenja e èrrèt e zodiakut, ajo místeríozja që vetëm “píckòn” njerëzit dhe i “hèlmòn” ata me fjalë. Edhe pse shqùheni për qásjen tuaj jo fòrt pozitive, në situatat më të vèshtíra duket sikur fati tròket pikërisht në derën tuaj. Kjo gjë ju ka ndíhmùar t’ua hídhní páq shumë situava pa u sfòrcùar.

Mbani mend! Sot ora juaj me shumë fat do të jetë 19:07 dhe kjo lidhet me një çështje në fushën dhe sferën e ndjenjave. Kjo do të thotë se shtëpia juaj pastrohet nga energjia nègátive që mùnd të ketë patur përreth dhe mbi të gjitha të gjithë familjarëve u hyn shumë dashuri dhe mirësi në zèmër dhe në jetën e tyre.

Shenja me shumë fat, Peshorja, Njihet si shenja më òptímíste e zòdíakùt. Nuk bën kùrrë plane dhe çuditërisht gjërat i shkojnë gjithmonë ashtu siç dëshiron. Është një ndër shenjat më të përkèdhèlura të fatit, edhe pse nuk është kùrrë në kërkim të tij. Duhet të falenderoni planetin tuaj, Vènùsín, i cili bën që ju të keni shumë fat në jetë.

Peshore, mbani mend sot! Ora 20:10 do t’ju përbállë me një lájm të mirë në lidhje me shëndetin tuaj. Jeni në ánkth dhe në strès se mendoni se diçka e kèqe po ndòdh me shëndetin tuaj, por në 20:10 sot do të merrni lájmin më të fùnd të situatës së vërtetë. Mos hárròni se engjëjt mbròjtës dhe të dashur i ke në krahë dhe asgjë e kèqë nuk të ndodh.

Shenja me shumë fat, Shígjètari, Kjo shenjë është po aq faltum sa tre shenjat paraardhëse, në mòs pak më shumë. Ia dilni të kaloni me sukses çdo sfídè, çdo sítùatë të vèshtírë pa u mùnduar fare. Duket sikur fati është gjithmonë në anën tuaj dhe ju mbròn gjithmonë. Uròjmë të zgjásë për shumë kohë e gjitha kjo.

Shígjetár mòs hárrò sot: Në orën 18:18 do të jetë një nga momente e tua më të lumtura në jetë pasi ose një telefonatë, ose një person shumë I afërm me ju do t’ju japë një lájm të mbarë. Ky lájm lidhet me dëshirën tuaj më të madhe që jeni lùtur Universit dhe sot për fat të mirë ajo plotësohet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button