Saturday, December 2, 2023
HomeGenel"Do shpètoni, do mbýllni 1 krèdi..."/ Prísni, Lájmi i fùqíshëm po vjèn...

“Do shpètoni, do mbýllni 1 krèdi…”/ Prísni, Lájmi i fùqíshëm po vjèn në 5 Kòrrík

Është gáti hyrja e nje mujai te ri dhe një periudhë e qètë e veres së “ártë”, po yjet nuk kánë kùrrë pùshim për sa i pèrket lájmeve që ju sjèllín nga qíèlli. Ju dùhèt që të jèni të vèmèndshëm që t’i kápni këto kèshílla, ndáj është me rèndèsi të madhe që të shíkòni se ç’ju vjèn në jetë, bázuar në shènjën që kèni.

Për dáshín, një periudhë pùshími do të jetë mjáft i nèvòjshëm për ju, pasi kohët e fùndit jeni pèrbállur me shumë strès. Përfshírjá afèr disa njerzve do të jetë shumë árgëtùese, por do të bèjë që shpènzímet tuaja të dálin paksa jashtë kòntròllit. Disa persòna të kësaj shènje mùnd të hásèn me pròblème në fámílje.

Ndjènja e pa-sígùrísë për dèmèt, mùnd të mbizòtëròjë në mendjen tuaj. Një mýsafir i pa-ftùar mùnd t’ju bèjë një vizitë, por kjo mùnd të rezultojë në avántazhín tuaj fínánciar. Mòs zbùloni ínfòrmacíone personale dhe kònfídèncíale.

- Advertisement -

Ju binjakë, dùhèt që të shmángní ushqímet me vaj ose ato “djègèsè”. Nëse mèndoni se gjèndja juaj e tanishme fínánciare nuk është e kènaqshme, atëherë kèrkòni kèshilla nga një person më me pèrvòjë në lidhje me mènáxhimin e páráve dhe kùrsímèt. Ka gjása që një prèj èndrrave tuaja të reálizòhet tani afèr dhe shpèjt.

Gafore për ty, páráshikohet një kohë e vrùllshmè në përgjíthësi. Edhe pse gjèndja juaj e tanishme fínánciare mbètet e mirë, dùhèt të mbáni nën kòntròll shpènzímet e pa-nèvòjshme. Fèmijët do t’ju bèjnë të ndíheni krènarë për arrítjet e tyre. Lídhja juaj e dashùrisë mùnd të márrë një kthesë të re.

Kèshíllë për ju luanë të mòs lèjoni që gjërát e vogla t’ju shqètèsojnë. Fítímet në bíznes do të jenë të kènáqshme. Me shumë mùndësi do tákòni një person mjáft interesant. Mègjíthëse mùnd të kèni pak kohë të lirë, ka gjása që mèndímet nègátíve t’ju shqètèsòjnë.

- Advertisement -

Do máhníteni vírgjèrèsha pasi disa pèrsòna do të hábíten nga vetë-bèsími juaj. Shèndèti i báshkëshòrtit/báshkëshòrtes suaj mùnd t’ju sjèllë shqètèsíme. Mòs hárxhòni energjí për disa detyra të pa-nèvòjshme në áspektin pròfèsíonal.

Ekzístòn mùndësia që ju peshore, gjatë këtyre ditëve të përfshíhèni në shumë aktívítete fítím-prùrèse. Natyra juaj energjíke dhe me hùmor sjèll lùmtùri tek ata që ju rrèthòjnë. Partneri/partnerja juaj mùnd të përfshíhèt në një çështje dèlíkáte, gjë që mùnd t’ju sjèllë shqètèsíme.

Sa lajm i mirë për akrèpët se shèndèti juaj do të jètë sa më i fòrtè. Partneri/partnerja do t’ju kètë në qendër të vèmèndjes. Por, nuk dùhèt që të hárròni që të bèni shumë kùjdès në áspektin pròfèsíonál, mòs shmángni detyra të rèndèsíshme.

Ty shígjètar, një mik i vjètër mùnd t’ju kèrkòjë ndíhmë fínánciare. Kòhët e fùndit jeta juaj persònale ka qenë në qendër të vèmèndjes. Dita e dùhùr për të bèrë një blerje të rèndèsishme është dáta 18, ndërsa mòs hárròni këët muaj që ditën më me fát e keni më 21 te muajit veror te korrikut.

Brícjápë, do të káloni kohë duke kùjtùar fëmijërinë. Megjíthatë, kjo mùnd të sjèllë edhe disa kùjtime jo të këndshme për ju. Márrëdhènia në çift do të pèrfshíhèt nga dýshímet dhe për këtë gjë është shumë e rèndèsíshme që të trèhòhèni sa më shumë të sínqèrtë.

Ujorë, do të dùhèt të diskùtoni rreth ínvèstímeve fínánciare dhe kùrsímeve me anëtarët e tjerë të fámíljes në këto ditë. Vèprímet tuaja dùhèt të drèjtòhen nga dashùria dhe vizionet pòzítive, dhe jo nga lákmía. Bèni sa më tèpèr kùjdès, pasi një njeri mùnd të përpíqèt të njòllòsë imázhín tuaj.

Udhèzímet e díkùjt, juve peshqve, do të pèrmírësojnë jetën tuaj pròfèsíonále. Do të káloni kohë mjáftuèshëm me partnerin/partneren tuaj. Mòs lèjòni që një vònèsë e pa-nèvòjshme të príshè plánet që po kríjòni në të tashmen.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments