Do te bèni 1 kthèse te fòrte 180 gráde! Mèri Gjíni párálájmèrim shpèjt për 3 shenja – MEDIA NEWS
Genel

Do te bèni 1 kthèse te fòrte 180 gráde! Mèri Gjíni párálájmèrim shpèjt për 3 shenja

A jeni gáti që të mèsoni për një sùrprízë shumë të madhe dhe të bukùr që mùnd t’i ndòdhë edhe shenjës tuaj.

Vázhdimësi për Dashín, gjërát nuk duket të jenë në më të mírën e tyre, por java e ardhshme prèmton për më mirë. Lájme të mira për ata që kanë qènë të sèmùrë ose që kanë pásur pròblème fízíke. Këtë të martë 26, ju do të nísni të ndjèheni më mirë.

Shenja e Dèmít është shumë e spròvuar, e lòdhur që nga e hëna paksa rráskápítëse. Pra, mes atyre që u është dáshur të kálojnë ca sítuata dhe atyre që tani po ndjèjnë pèshën e tènsíonit që kanë pásur, sidomos në fámílje, pothuajse të gjithë janë të zhýtur në mendime. Por kùjdes sepse jo çdo gjë është kaq e zýmtë dhe disa gjëra që prísni në të ardhmèn, janë në rrugën e dùhur edhe pse hánë shumë dískutim.

Të dáshur bínjakë, çdo emòcion vjen tek ju, me një qèllim, për t’u jètuar me shumë èntuzíazëm. Siç e kisha thënë, prilli shènoi muajin e mátùrisë në dáshùri. Ndoshta ata që kanë një hístori të re nuk kánë qenë në gjèndje ta vázhdojnë atë, ose kanë pèrjètuar mendime të dyta. Por prísni se po vjen maji, një mùaj me pòtènciále të mëdha.

Shenja e gafòrres po përjèton situata të veçanta. Në këtë periudhë do të kíshít nèvojë për dashùri dhe miqësi të sínqerta. Ata që kanë hèqur dorë nga dashùria kohët e fùndit, nuk u ka dalë fòrt kèq sepse kanë fòrcùar miqësitë, tani po shkèmbèjnë ide të rèndèsishme me miqtë.

I dáshur Luan kjo pèriudhë është paksa e síklètshme, por nuk mùnd të themi se është dhe fòrt vèshtírë sepse ka një rrèze dièlli që po afròn. Kështu që më shùmë se me çdo gjë tjetër, dùhet të mèrreni me disa pikëpyetje që kèni ngrítur.

Për vírgjèrèshën më në fùnd një kohë qetësie. Më në fùnd, sepse ditet e mërkurë dhe të enjte ishin më të lòdhshmèt e kësaj jave. Ju gjithmonë qèndròni të fòrtë në gjýkímet tuaja, mbròni fòrt tezat tuaja, por dùhet të bèni páqe me dikë.

Peshorja është në një pikë kthèse, brenda dy javësh do të mèrret një vèndim. Nëse ka një pròblèm pune, do të dùhet të pùnoni që të zgjídhet. Për sa i pèrket shèndètit, mos i mèrrni gjërát shumë personal prándáj mos jíni më ármíqësor ndáj situatave që do të víjnë.

Akrepi ndíhet i pùshtùar nga disa tènsíone. Fakti që herë pas here nuk çlíròni pak nèrvòzízëm, por i mbáni gjërat brenda mùnd të çòjë në një mbingárkesë të rèndùar në nivel fízík dhe mèndòr.

Për Shígjètarin është një periudhë ínòváciòni, por edhe kònsènsusi, disa njerëz mùnd të bíen në dashùri me ju. Të tjerët thjèsht do të dònin t’ju jepnin disa emòciòne më shumë. Yjet po nísín të flásín për diçka të re.

Brícjápi të bèjë kùjdes me párátë sepse pròblemi i vërtetë i mòmentit nuk është aq shumë ai që kèni në mèndje. Duhet të gjèni një ekùilibër, ndòshta ju mùngòjnë disa të árdhura dhe dùhet të mèndoni për shumë shpènzíme që dùhen parë me lùpë.

Për Ujorin po vjèn një sùkses i madh, pas dhjetëditëshit të parë të majit, juve thjèsht dùhet të jeni pak më òptímist. Mos i kríjòni vetes shumë pròblème të panèvòjshme. Dhe mòs kríjoni ármíqësi sepse mùnd të lèndòni dikë edhe nëse nuk dèshíroni. Nëse është e drejtë t’i vèmë në dùkje dikujt se e ka gábím, nuk dùhet ta èkzágjèrojmë.

Për shènjën e Peshqve ky është një páráshíkím për të ringjállur emòciònet, por në fùnd të fùndit secili ka vizionin e tij për jetën. Ata që dùan të jètojnë së bashku ose të mártohen do të kènë më shumë mùndèsi dhe ata që táshmë e kanë márrë këtë vèndim, do të pèrjètojnë emocione të bùkùra edhe pse jo gjíthë kòhës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button