Saturday, September 30, 2023
HomeGenelDo Te Fítòni 1 Pásurí Te Madhe/ Astròlògía Párálájmeròn Per Shume Fát

Do Te Fítòni 1 Pásurí Te Madhe/ Astròlògía Párálájmeròn Per Shume Fát

Është dita e 19 e një muaji që nuk eshte I shkùrtër por shumë i èmbël dhe me sùrpríza si asnjëhèrë më pare. Të gjítha ato ndòdhí që janë kríjuar në këtë muaj të, do të víjojnë të pásojnë edhe në mùajt e tjerë, duke na e hèqùr lòdhjèn, hùmbjèt e jetës, dhímbjèt dhe pròblèmet fízíke.

Në dísa ráste tek dísa persona, nuk do të mùngòjne ndjènjat e xhòlozíse dhe e zòterímit apo hákmárrjes. Dhe keta pak a shume dùhet te bèjne kùjdes.

Kete mùnd ta pèrjètòjne me shume Dáshèt, Pèshòret, Gáfòrret dhe Brícjápèt. Tashmë është koha që të shíhni se cila është ajo sùrprízë e fùndit që ky muaj ka mbájtur veçantë për ju.

- Advertisement -

Ju qe kèni líndur si dash dhe ne dhjètedíteshin e trete do pèrbálleni me pròblème te pa-zgjídhùra ne çèshtjet fámíljare dhe ato ekònòmíke.

Dem ju jeni ne nje dite qe ju fùt ne tríshtím por aspak ne mèrzítje pasi ndjèhèt qe vèshtíresía vjèn per t’ju çlírùar.

Sa për të líndùrit si binjakë, do të jetë nje hèndèk i madh në këto ditë ne çèshtjet ekònòmíke do dùket i pa-kápèrcýeshem ose i lòdhshèm. Kùjdès me ke bèni páktè.

- Advertisement -

Ti i shènjës së gafores, Hèna me Plùtònin pèrbáll ju dètýron te shkòni aty ku nuk do dònít dhe ne disa ráste ne vè.dín e krímít ne thònjzá.

Juve luan, një person po ju gjùrmòn qe te príshè te gjitha pùnet qe kèni bère duke ju drèjtùar pikerisht ne vendin e gábùar.

Do te víjë një kèshíllë për vírgjèreshët që ju të mòs lèjòni sot qe pásigùritè dhe krènaria t’ju zhýsè ne pùsín me te èrrèt te pásíoni xhèlòzíse dhe hákmárrjes.

Dègjòni peshore, mèrrùni shume me çèshtjet fámíljare. Nje ndrýshím apo inísiátive sot do jete e vèshtíre per t’u pèrbálluar. Ju dùhèt nje plán akòma mè i mire.

Pásíoni ju thèrrèt ju akrepè, te pèrbálleni me veten dhe nese e tákòni rruges do kùptòni pse disa gjèra nuk kápèrcèhen lehte.

Ana ekònòmike shígjètare, po flírtòn me nje fùqí te mádhe dhe qe te fítòni duhet te jòshni nje fòrce qe eshte shume e vèshtíre.

Për ju që jeni bricjáp, hèna ne shènjen tuaj eshte si nje “mjèkè” qe kèrkòn te lèhtesòj dhèmbjèn e të gjítha plágève tùaja.

Ujòrë, juve tani psíkòlògjíkísht kèrkòni tashmë te bèni nje sákrifíce qe te shpètòni nga pròblèmi i madh apo mèndími qe zòtát jane kùndèr jush.

Dhe tani është kòha e peshqve të mèsòjnë që pèrsoni qe do ju kèshillòj në këto ditë do jète pèrsòni i gábùar pasi do jete aq i bríshtè sa nuk do ju mbùsh mèndjèn.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments