Saturday, December 2, 2023
HomeGenelDo te kápni 1 ofèrte per te pùnùár jáshte vèndit! Kjo eshte...

Do te kápni 1 ofèrte per te pùnùár jáshte vèndit! Kjo eshte shènja me ndrýshimè drástikè

Ashtu siç e ka emrin “korrik”, muaji që po kálojmë tani pak e nga pak po na afron me veren por deri më tani nuk ka kríjùar asnjë tèlásh dhe jeta e shumë shenjave po shkòn drejt pèrmírèsimit. Por, një nga pýetjet më të mèdha në kokën tuaj është: Kùr do të kèm më shumë fat dhe çfarë prítet të pásòjë sapo të mbáròjë muaji qe jemi?

Pèrgjígjet më të sákta i jep ajo që asnjèhèrë nuk ka gábùar me páráshíkimet e saj dhe për çdo shenja ajo trègòn se çfarë do t’i ndòdhë me afrímin e veres.

“Të gjíthë janë kùríoz se çfarë do t’u ndòdhë në jetën e tyre, por unë u them se afèr muajve verore, në një mëngjes të èmbël, sápo të hápni sytë do ta ndíeni veten me shumë fat”. “Gjèrat do të víjnë më lehtë në jetën tuaj dhe do të ndíheni më òptímístë dhe më të mòtívùar për t’i arritur qëllimet tuaja”.

- Advertisement -

“Do t’ju dègjòjnë veshët vetëm lajme të ëmbla dhe fjálë të mira”, trègòn Merí. Cila shenjë e Zòdíákùt jeni ju? Në këtë ártíkull do të gjèní kèshillèn tuaj më të çmùar për afrímín e muajit Mars.

Të líndùrit në shenjën e Dashít kanë një lájm të mirë se në fùnd të muajit do t’ju shfáqèt një mik i mirë. Ju po káloni një periudhë jo të mirë këto kohë dhe ai do t’ju jápë një ndíhmë më madhe dhe më shumë lèk, ndaj trègòni dùrim edhe pak ditë.

Ata që kánë shenjën e Dèmít do të pèrbállen me një ndrýshim shumë të madh si në èkònomi dhe në stilin e jetesës. Në punë do të márrín një rrítje edhe pse jo shumë të madhe, ndërsa për afërsisht 25 ditë mùnd të kènë një ndrýshim shtëpie drejt një ambíenti më të madh dhe të qètë.

- Advertisement -

Sítùatat e vèshtira do të márrín fùnd për Bínjakèt që edhe pak javë do të mbùlòhen nga një energjí shumë e madhe dhe një válë bèkími që do t’u ndíkòjë për mirë edhe në fámíljet e tyre. Do të kènë më shumë kòmùnikim dhe më shumë òfèrta për ta bèrë jetën më të mirë.

Edhe pse ata që janë Gáfòre, kanë dýshùar se këtë períudhë i ka prèkùr syri i kèq, kjo nuk është e vërtètë pasi janë nën sýrin e Universit dhe për ta për 11 ditë do të víjë një moment fatlùm dhe një kápítull i ri në jetën e tyre.

Mùnd të márrín një hábèr të mirë nëse janë të mártùar sepse një hòrízont shíhet një bèbè. Gjithsesi jeta juaj do të jetë një drítë e bardhë dhe pa hálle.

Për shenjën e Lùanit ka një kèshíllë plòt vlèra sepse këto kohë dùhet të hápin mirë sytë dhe të mos afròjnë shumë njerëz të shènjës së Dèmít sepse ata mùnd t’u ndíkòjnë nègátívisht. Deri në 28 rùani qètèsínë dhe plánífíkoni çdo gjë vetëm brènda fámíljes tuaj sepse ata janë të vetmit që ju dùan pa kùshte.

Edhe 20 ditë dhe më në fùnd shenja e Vírgjèrèshës mùnd të bèhet me punën që ka ëndërrùar për një kohë shumë të gjatë, ose nëse e keni një të tillë, ju do të ùlèni një kárríge më lart dhe pse jo një shèfè. Shfrýtèzòni çdo mùndèsi që ju jèpet këto kohë sepse ju do të kèni një válë mbèshtètëse fati dhe jeta juaj do të márrë një kthèsë për mirë.

Hëna e plòtë so t’i sjèllë një sítùatë romantíke Pèshòres që jeta e tyre të márrë për mirë dhe që të hýjnë në një tjetër moment pozítív në të ardhmen e afèrt që ju prèt. Kùjdès! Do të jètë një periudhë e mirë kjo që do të víjë në jetë, por mòs hárròni që të kùjdèsèni sa më shumë për fínáncát tuaja dhe mòs hárxhòni shumë.

Ju të Akrèpit do të bèni një pájtím me një njeri që kèni kohë që iu ka fálùr dhe tani është rrádha juaj që të nísni miqèsínë sërish për të mòs gábùar më. Fati do t’ju mbèshtèsë shumë në dashùri në këtë moment të jetës tuaj, ndërsa fínáncat do të márrín rrítje vetëm nga fùndi muajit.

Nísní të bèni sa më shumë pláne ju të Shígjètarit sepse kjo është periudha më e mirë e jetës tuaj për t’ju kthyer ëndrrat në realitet. Edhe èkònòmia do t’ju ngríhèt aq sa ju nuk e kèni ímágjínuar më párë dhe avásh ávásh nísni që të láni bòrxhèt që ju kríjoi 2021.

Brícjápi do t’i márrè të gjítha urímet dhe bèkímet për fèmíjët e tyre ndërsa ata që ende nuk kánë fèmíjë do të márrín një l.ajm akoma më të mirë se do t’iu ngjállen më shumë ndjènjat dhe pásíoni me njerèzít që dùan dhe do të hýjnë në një moment shèrími në jetë ku plòt të mira do t’i gjèjè.

Duke vlèrèsuar fáktin e Ujòrët po shíjojnë vitin e tyre nuk ka fjálë më të mira për ta kur ky fat shumë i mbárë po i përdòr të gjítha mènýrat që kjo shenjë të marrè gjíthçka dhe të mòs hùmbásë asgjë. Fjalën më të madhe do ta mèrrni më 23 dhe nga ai lájm gjígánd që do të mèrrni që në mëngjes… do të na fálèndèròni.

Zýmtèsía dhe strèsi do të fshíhèn fare për shenjën e Pèshqvè që e kánë vùájtùr shumë, por táshmë Universi po sjèll të gjithë lèhtèsimin dhe çlírímin për shpirtin e tyre.

Dùhet që të adhùroni sa më shumë ata që kèni afër në jetë dhe të shíjòni një periudhë të gjatë të rrèthùar mes hùmòrit dhe gèzímit dhe kështu do të lèhtèsòheni do të kùptoni që jeta juaj e gjítha është një bèkím.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments