Thursday, June 1, 2023
HomeGenelDo të ngríhèni në detýrë dhe rrítje rròge, për 10 ditë bèkím...

Do të ngríhèni në detýrë dhe rrítje rròge, për 10 ditë bèkím për 4 shènja

Ajo është ástròlògía më e dáshùr nga shqiptarët pási shùmica e páráshíkimeve të saj dalin dhe ajo nuk ndálet duke dhènë lajme të mira, por edhe këshilla me plòt vlera. Këtë rrádhë Meri, njòfton se gjatë kësaj pèriudhe të ketij muaji dhe deri nga ditët e fùndit të këtij muaji veror do të kèmi ngjárje të rèndèsíshme..

Me shùmë fat dhe me një bèkim të veçantë dùket se do jenë ata të shenjës së Luanit, pási jo vetëm që do jènë fítùes lòtárísh (ose ngrítje págásh dhe rrítje të bíznesit), por edhe njòhje të mira në anën personale.

Páráshíkimi për Dáshin, Tashme ka árdhur momenti te bèni gjera me fílòzòfike, me te lártèsùara dhe te çlíròheni nga kùshtèzímet dhe detýrimet. Bèni një kòntroll shëndeti në datën 20 korrik për të márrë një lajm të mbárë. Vetëm fat ju hýn në shtepi kete muaj te veres.

Páráshíkimi për Demin, Do qártèsoni bazen tuaj ekònomíke dhe do kèrkoni menýra te reja per te fshírë të gjitha detýrimet dhe bòrxhet e këtij viti dhe a ardhmja do t’ju gjèjë vetëm të lùmtur dhe pa asnjë háll. Në javet e para te muajit do të nísni një punë me lèk shumë dhe plòt qètèsi.

Páráshíkimi për Binjáket, Do keni nje ántágonízem te madh kète periudhe, por nese dini te jèni báshkepùnues mùnd te pèrfítoni nga lùfta apo pèrbálljet. Për ju kjo pèríudhë do jetë e qetë, ndërsa viti 2022 ju sjèll vetëm páqe dhe pròsperitet në fámilje dhe ju bèkon edhe fèmíjët.

Páráshíkimi për Gáforren, Pùna do hápet krýesísht dhe do arríni te reálizoni disa çèshtje ne kete drejtim sídòmos nèse puna juaj lídhèt me jashte. Do të merrni një lajm të mbárë në datën 21 korrik që lídhet me fùshën e dashurisë dhe një tjëtër në 23 që ju sjèll një shpèrblím financiar.

Páráshíkimi për Lùanin, Do jèni enèrgjík dhe te sùksèsshem ne veprimtari kríjùese, do mèrrni një bèkim të madh nga Universi dhe do kèni rástin të merrni një dòtë të mirë me párá. Po kèshtu ne dashuri prítèt te keni njòhje shumë të sínqèrta dhe tè mira.

Páráshíkimi për Vírgjèrèshèn, Pák nèrvòzízem ne aspèktín fámíljar, por kjo pási do keni dèshíre te bèni ndrýshime dhe keni gjètur menýre te re jetese apo vend te ri. Fati do ju mbèshtesë në çdo veprim që bèni dhe mos kíni fríkë se ju keni një të ardhme të bègatë ndáj mos líni t’ua príshë askùsh.

Páráshíkimi për Pèshòrja, Ne jeten e pèrdítshme qellimet tùaja do lártèsòhen. Ju prèsín pushime shumë të qèta dhe të bègata në fámíljen tuaj dhe shumë shpèjt udhetime te mira. Në datën 28 te muajit në pùnën tuaj do të víjë një lajm që ju bèn të hídheni në qíell nga gèzími.

Páráshíkimi për Akrèpi, Kèni shánsín te vèproni ne menýre shume enèrgjíke persa i pèrkèt çèshtjeve ekonomike. Te lùftòni dhe te perpáròni ne kete drejtim me sùkses. Nèse keni áplíkùar sivjèt për lòtárínë, kèni shumë shánse t’iu dálë fítùese.

Páráshíkimi për Shígjètari, Tashme viti ju fál nje mùndèsi te arte te jeni enèrgjík dhe rezultative ne vèprímtárine tuaj. Levizni, káloni kohë me të dáshùrit tuaj, udhëtoni kur të kèni mùndèsínë. Për ju ky muaj veror mbýllet pa hálle, ndërsa e ardhmja sjèll shùmë prosperitet.

Páráshíkimi për Brícjapi, Do jeni pák te mbýllur persa i pèrkèt pláneve dhe strátègjíve pasi do ndjèni ndíkímín dhe reágímin nègátiv te kùndèrshtáreve tuaj. Mos u fríkèsoni aspak pasi në muajin qe jemi do të fshíhet i gjithë sýri i kèq dhe nuk do njòhèsh më asnjë háll.

Páráshíkimi për Ujorin, Dálje, tákíme, njòhje, shoqeri dhe dashuri e pa-fùnd te cilat do ndòhin shume shpèjt dhe jeta juaj do rrjèdhè shùme íntensívísht kete períudhè. Juve ju prèt një e ardhme plòt dashuri dhe në 15 ditet e pára te ketij muaji ju do të mèrrni dy lájme të gëzueshme.

Páráshíkimi për Pèshqít, Ne çështje te kárríeres tani fíllòn nje períùdhe e vèrtete e cila ju kùálifíkon ose ne pozícíon te larte ose ju hèdh pòshte. Kùjdes nuk dùhet te replíkòni me persona te rèndèsíshem apo me shèfat. Kjo periudhe e jetes tuaj do fshíjë gjithçka nègátive në jetën tuaj. Në gùsht ju vjèn një kùrorë e artë fati.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments