“Do thèrrasín BINGO per 14 dite”, Hena e Re ua ndrýshon jeten ketyre shenjave

Meri Shehu në páráshíkimin për këto ditë párálájmëron disa shenja të kenë kùjdès e veçánërisht Luani pasi Hëna e re në këtë shenjë do ketë ndíkim thelbësor.

“Sot hena fùtet ne Luan. Jemi shume afer henes se re ne Luan ku ndíkim thelbesor do kete edhe Aferdita e Kundert ne Luan.

Nje mùndesi per te riparë vendimet apo lídhjet qe keni bere muajin e fùndít. Te vjetrat ngelen, te reja fùten dhe e gjíthe kjo mùnd te kríjoj nje situate kaps ne ceshtjet èrotíke dhe ekonomíke.

Nuk dùhèt te behen shume investime te reja por mùnd te rigjèneroni apo modernizoni ato qe keni. Luanet, Akrepet, Ujoret dhe Demet jane nen ndíkime me te fòrta keto dite.

Edhe pozítive por edhe me detyrime. E káluara mùnd t’ju kujtoj ku dùhèt te beni kùjdès”, shprèhèt Meri.

Leave a Reply

You have to wait 30 seconds.
Duke krijuar artikullin...