Saturday, December 2, 2023
HomeGenel“Dò tju cmèndèt zèmrá”, Mèrí vjèn me lájme tròndítèse për disa shènjá...

“Dò tju cmèndèt zèmrá”, Mèrí vjèn me lájme tròndítèse për disa shènjá te hòròskòpít

Kemi hyre zyrtarisht ne f.undin e muajit Korrik por duket se ajo qe sjell fatin tuaj shqiptare nuk “gjen qetesi” me parashikimet e saj duke thene se ky muaj nuk do te mb.yllet aspak i lehte.

Kryefjala e saj ka qene te tregohemi sa me te kujdesshem ne rradhe te pare me shendetin, por edhe me financat dhe ne fund ajo do te na lere pa fjale pasi tregon tre shenjat e zodiakut qe do te bekohen nga engjejt me shume fat pozitiv.

K.UJDES: Ne fund te ketij artikulli do te gjeni edhe parashikimin e Zonjes Meri se cilat do te jene 3 shenjat qe ne muajin Gusht marrin bekimin e engjejve per shume fat ne dashuri, shendet dhe financa. Me poshte i gjithe parashikimi i saj per secilen shenje.

- Advertisement -

Dashi – Hene e plote ne shenjen tuaj dhe do kuptoni cfare mun.gon dhe duhet ne jeten tuaj qe te ndjeheni te plo.tesuar, Pen.gesat jane te medha kryesisht ne planet e se ardhmes.

Demi – Shume romantik ne diten e korrikut por me deshiren per tu plotesuar shpirterisht. Do ndjeheni te d.obet para pen.gesave lig.jore ne plotesimin e punes dhe perditeshmerise.

Binjaket – Nje rrezatim ne dashuri miqesi dhe qellime te cilat do ju ndricojne ne diten e 30. Po kushtezimet ekonomike dhe detyrimet ju kujtojne gjithmone te kaluaren pen.guese.

- Advertisement -

Gaforrja – Nje ceshtje e rendesishme pune dhe martese vihet ne dukje dhe ne diskutim ne ditet e fu.ndit. Do perp.aroni me ves.htiresi dhe kjo nese luf.toni kushtet fre.nuese qe ju jane vene apo di.ktuar.

Luani – Shkelqimi do jete pjese e jetes suaj sot ku do merrni vemendjen e duhur ne te gjitha aspektet. Kjo do beje te ndryshoni sado pak kushetet e ves.htira.

Virg.jeresha – Kjo dite eshte me e ves.htira e ketyre diteve dhe do ndjeni tr.ysnine ne jeten personale dhe ekonomike. Sa me lehte ta kaloni aq me mire vijne ditet ne vahdim.

Peshorja – Lajmet dhe takimet sot do jene interesante por jeni ne perb.allje me henen e plote ne Dash por edhe shk.aktari i saj. Doni te merrni gjithe emeocionet e nje bashkepunimi apo relacioni personal.

Akrepi – Puna do kerkoj shume vemenje por edhe do ju jap shume ndjenja te forta te cilat duhet ti shfr.ytezoni sidomos nese punoni me persona te ndjeshem.

Shigjetari – Dashuria edhe nje here shfaqet para jush me madheshtine e saj por gjithmone shume kalimtare dhe jo e qendrueshme duke ju dhene ndjesine e nje tris.htimi.

Bricjapi – Nje lajm ne familje ju bene te ndjeheni pak de.likat dhe psik.ologjikisht me ndjesine e nje ndryshimi apo sqarimi per ceshtje te jetes personale.

Ujori – Nje oferte e mire ne nje bashkepunim do ju jo.shi ne diten e sotme dhe deshira per te patur marredhenie te ngrohta do ju coj drejt nje afrimiteti ne jeten personale.

Peshqit – Nje lajm i mire ne ceshtjet ekonomike ju sjell me prane me veten por me larg me njerez te dashur. Keshtu qe perp.iquni te ekuilibroni vlerat tuaja shpirterore dhe ekonomike.

Me pas Zonja Meri ka treguar edhe tre shenjat e Zodiakut qe do te jene te bekuara me mirësinë e engjejve dhe do te kene shume fat kete muaj.

A është shenja juaj një nga ato të privilegjuara këtë muaj? Ja shenjat e bekuara me fat keto dite te para te muajit Gusht qe edhe pak do te vije.

Bricjapi, Bricjapët zakonisht nuk besojnë në forca dhe fuq.i më të larta, ata preferojnë të besojnë te vetja. Sidoqoftë, kjo nuk do t’i bëjë ata im.un ndaj njohjes dhe mbështetjes shpirtërore këtë muaj. Forcat e larta do të vlerësojnë të gjithë punën e tyre të vës.htirë dhe do t’i paraq.esin atyre me kuptimin e vërtetë të suksesit.

Bricjapët do të jenë të suksesshëm në të gjitha hapat e tyre dhe do të mbr.ohen nga çdo zi.li dhe energji neg.ative. Sa më shumë t’i përkus.htoheni qëllimeve tuaja dhe të besoni se jeni shër.uar, aq më i begatë dhe i lumtur do të jeni.

Luani, Luanët, të cilët duan të festojnë fitoret e tyre dhe të tregojnë vlerën e tyre për të gjithë rreth tyre, do të kenë shumë arsye për të festuar. Forcat më të larta do të jenë pranë jush dhe do ta bëjnë çdo ditë të re një arsye për të festuar. Fitoret tuaja do të jenë unike.

Planet që keni përgatitur për ca kohë do të materializohen dhe do të hapin dyert për një realitet të përtërirë, ku besimi do të jetë edhe më i pranishëm dhe do të sigurojë shumë më shumë gëzim, siguri dhe fr.ymëzim. Ky është muaji ideal për të gjitha gëzimet dhe për të përcaktuar një vit më të mirë për ju.

Peshorja, ka qenë një person shumë i f.ortë kohët e fundit. Pavarësisht se janë njerëz të qetë dhe introspektivë, ata mb.eten shumë të f.ortë përballë sf.idave dhe kjo do t’u sjellë atyre bekime të mëdha këtë muaj.

Forcat më të larta do të qëndrojnë pranë jush, duke ju o.fruar f.orcë dhe mençuri çdo ditë dhe duke rritur shanset tuaja për sukses. Rruga përpara do të jetë shumë e qartë për këta njerëz, veçanërisht në jetën e tyre profesionale.

Njerëzit e lindur nën këtë shenjë do të fitojnë njohjen që ata dëshirojnë dhe do të shpërb.lehen mirë për drejtësinë dhe ndershmërinë e tyre.Një muaj i shkëlqyer ju p.ret!

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments